A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Motorola Moto G7 Plus piros

Termékkatalógus
Motorola Moto G7 Plus piros
4,7 10 értékelés
Mobiltelefon - 6,2", 2270 × 1080 felbontású LTPS, 8 magos Qualcomm Snapdragon 636 processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső memória, akár 512 GB kapacitású Micro SD, 16 Mpx felbontású (f/1,7) + 5 Mpx felbontású (f/2,2) hátsó kamera, 12 Mpx felbontású elülső kamera, optikai képstabilizátor, GPS, Glonass, NFC, LTE, Jack (3,5mm) és USB-C, ujjlenyomat-olvasó, dual SIM, kártyafüggetlen, gyorstöltés, 3000 mAh kapacitású akkumulátor, Android 9.0 Pie
Kód:  SMTR5030b1 Termékszám:  PADU0007RO

Motorola Moto G7 Plus piros

A(z) Motorola Moto G7 Plus piros esetében első pillantásra nyilvánvaló, hogy egy ún. okostelefonról van szó. Úgy tervezték, hogy gyorsan elérd a szociális hálókat, de a duális kamerának hála videók és fényképek készítésére is nagyszerű. Természetesen száz más alkalmazást is használhatsz. A kijelző képátlója 6,2", így inkább a nagyobb okostelefonok csoportjába tartozik. Ez a modell 8 magos Qualcomm Snapdragon 636 mikrochipet kapott. Memóriakapacitása 4 GB. Erejét tekintve igényesebb appok futtatására ajánlott. A(z) 64 GB belső tárhely már zene, filmek és játékok tárolására is elegendő. A(z) Motorola Moto G7 Plus piros telefont 3000 mAh kapacitású akksi tartja működésben. Hatalmas előnye, hogy Jack (3,5mm) és USB-C konnektorral is rendelkezik.

A(z) Motorola Moto G7 Plus piros okostelefon legfontosabb paraméterei

  • A(z) Motorola Moto G7 Plus piros 6,2" képátlójú LTPS kijelzővel rendelkezik, melynek felbontása 2270 × 1080 px
  • Qualcomm Snapdragon 636 processzor és 4 GB RAM
  • Grafikus chip: Adreno 509
  • A(z) 64 GB kapacitású belső tárhely egy MicroSD kartyával tovább növelhető
  • Konfiguráció (SIM): dual sim
  • Az NFC interfész lehetővé teszi a mobil-fizetést és szinkronizációt
  • A telefon hátulján található kamerák száma: 2
  • A mobil belső tárhelye microSD kártyával bővíthető
  • Gyorstöltési funkció
  • A mobil feloldása arcfelismeréssel

A(z) Motorola Moto G7 Plus piros telefon képernyője és kamerája

Ez a grandiózus 6,2" átmérőjű kijelző csepp alakú kivágással és nagyon finom FullHD felbontással rendelkezik. Akármilyen tartalmat képes tökéletesen megjeleníteni. Legnagyobb előnye, hogy LTPS technológiára épül. Videókat és fotókat készítenél? A(z) Motorola Moto G7 Plus piros telefon dupla hátulsó kamerájával, melynek felbontása 16 Mpx módfelett elégedett leszel. Főleg csúcsminőségű fényképek és videók készítésére alkalmas. Alacsony, f/ 1,7 fényerősségének hála a komolyabb felhasználókat is leveszi a lábáról. Az optikai stabilizátor hozzájárulásával jó minőségű, elmosódásmentes képek készíthetők. A fáziseltolásos fókuszálás nagyon pontos és hatékony, ami leegyszerűsíti a fotózást. Egy praktikus lámpa plusz fényt biztosít ha kell. Az éjszakai mód jelentősen növeli a szürkületben készült felvételek minőségét. A szelfik kedvelői szerfelett elégedettek leszelnek a 12 Mpx felbontású előlapi kamerával.

A(z) Motorola Moto G7 Plus piros további funkciói

Ebbe a mobiltelefonba egyidejűleg 2 SIM kártya is behelyezhető. A belső memória tovább bővíthető egy MicroSD kartyával. A(z) Motorola Moto G7 Plus piros telefon biztonságáról az ujjlenyomat-olvasó gondoskodik. A hatékony arcfelismerő funkció lehetővé teszi az okostelefon feloldását jelszó vagy minta nélkül. Az NFC interfész lehetővé teszi a gyors adatcserét és mobil-fizetést. Az úgynevezett OTG ("On The Go") technológia támogatásának köszönhetően külső merevlemezt vagy pendrive-ot is csatlakoztathatunk telefonunkhoz. A gyors vezeték nélküli internet kapcsolat és az alkalmazások működéséhez fontos szenzorok pedig alapfelszereltségnek számítanak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Motorola Moto G7 Plus piros Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Motorola G7 Plus červená. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Motorola Moto G7 Plus červený. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Plus rot. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Motorola Moto G7 Plus rot.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ