Slevy s AP+ AlzaBoxy Q1

MSI GP62

Termékkatalógus
MSI GP62
Gamer laptop - Intel processzor, 15,6" LED 1920 x 1080 IPS tükröződésmentes, 16 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX, SSD akár 128 GB, HDD 1TB 7200 rpm, DVD, WiFi 802.11ac, Bigfoot Killer LAN, Bluetooth 4.0 3.0, webkamera, kártyák, 6-cellás akkumulátor, hangszórók, SteelSeries háttérvilágítású billentyűzet, akár Windows 10
Kód:  NB120a2o2fNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI GP62

A LEGNAGYOBB TELJESÍTMÉNYŰ LAPTOPOK A NAP ALATT

Gaming felszereltség, amelyet nem hagyhatsz ki

Extrém teljesítményüknek köszönhetően a rendkívüli, hatodik generációs, négymagos (Skylake) Intel i5 processzorok még a legnagyobb igényektől sem riadnak vissza. A korábbi generációhoz képest nagyobb teljesítménnyel bírnak, ám alacsonyabb energiafogyasztást produkálnak.

Off
Játékeszközök, amiket csak kell

Fém burkolat csiszolt kivitelben

Az MSI könnyű súlyú, alumínium, magnézium ötvözet és lithium kombinációjából készült burkolatot fejlesztett ki, amely 44%-kal erősebb, de 23%-kal könnyebb, mint a hagyományos alumínium változat.


DDR4 2 133MHz memória támogatás

Hozd ki a legnagyobb teljesítmény a laptopodból az új DDR4 2 133MHz-es memóriának, és annak 2.9GB/perces olvasási, valamint 3.5GB/perces írási sebességének köszönhetően. A teljesítmény a korábbi, DDR3 1 600Mhz-es generációhoz képest 30%-kal nőtt, így egy teljesen új szintre emeli a játék élményét.


TERJESZD KI A JÁTÉKÉLMÉNY HATÁRAIT A NAHIMIC SOUND HANGZÁSTECHNOLÓGIÁVAL

Off
Nahimic

Annak érdekében, hogy a gaming piac igazi vezetőjévé váljon, az MSI bevetette a csúcskategóriás, innovatív Nahimic Sound technológiát, amely teljes mértékben túlszárnyalja a tökéletes hangzás határait.

Off
Dostaňte se do středu akce

Kerülj az események középpontjába

A Virtual Surround technológia lehetővé teszi, hogy 360°-is hangzással merülj bele az eseményekbe.

Off
Maximální posílení basů

Maximális basszushangzás

Az extrém basszus a maximumra emeli a játék intenzitását. Add át magad a hihetetlenül erőteljes hangzásnak!Redukce hluku


Zajcsökkentés

A mikrofonon keresztül történő kommunikáció csúcsminőséggel rendelkezik. A 90%-os zajcsökkentésnek köszönhetően változatlan hangerőben, valamint tiszta és érhető hangzásban lesz részed.


Lépj be a játékok világába

A Matrix Display lehetővé teszi, hogy akár három képernyőre is kiterjeszd a játékokat, 3840 x 2160 felbontásban. Hagyd kívül a világot és környezetet, és merülj el a kedvenc játékodban, amely szó szerint körülvesz.


Billentyűzet, amely minden játékos vágya

A hardver minden egyes részlete alaposan átgondolt és megtervezett, ráadásul még a legigényesebb játékosok igényeinek is megfelel. A professzionális, játékra tervezett billentyűzeteket gyártó SteelSeries kizárólag az MSI laptopokat szereli fel, így a pontos reakcióknak, az anti-ghosting funkciónak és a FNATIC billentyűzet-formatervezésnek köszönhetően teljes mértékben a játék ura lehetsz. A SteelSeries Engine – az MSI specialitása – választható háttérvilágítással rendelkezik, és akár minden egyes billentyűzethez 4 különféle makró állítható be.

Off
Olyan billentyűzet, amely minden játékos vágya


Az akadozás többé nem áll a győzelmed útjába

A Killer vagy KillerDoubleShot egy intelligens hálózati megoldás, amely a gyorsabb hálózati forgalom és a villámgyors válaszidő érdekében gyors hálózati kapcsolatot (minden MSI laptop esetében) vagy WiFi Killer adaptert (kizárólag GT és GS sorozatok esetében) foglal magában. Az Advanced Stream Detec technológia automatikusan priorizálja a játékalkalmazások hálózati forgalmát, lehetőséget nyújt a legtöbb adat streamelésére, csökkenti a késlekedést, és megakadályozza az akadozást az online játékok futtatása során. A felhasználó a vezérlőszoftverben állíthatja be a prioritást.


Káprázatos hang a Dynaudio 2.1-től

A népszerű dán Dynaudio hangrendszere - amely egyébként a Volvo, a VW Phaeton, stb. hangrendszerét is biztosítja – kifejezetten az MSI gaming laptopjai számára lett kifejlesztve. A finoman hangolt hangszórók tökéletes hangminőséget, valamint kiváló, kristálytiszta 3D hatást biztosítanak a tökéletes tájékozódáshoz, amely szó szerint elnyeli a játékost..


Az NVIDIA grafikus kártya hihetetlen teljesítménye

A grafikus kártya új generációja extrém teljesítményt nyújt a játékra tervezett laptopok számára, és minden olyan játékos álmát is valóra váltja, akik mindenkinél hamarabb szeretnék a legjobb képmegjelenítésben gyönyörködni.Az NVIDIA grafikus kártya hihetetlen teljesítménye


Off
Chladdek a terhelésben


Hűtés a terheléshez mérten

A több energia több hőt termel – egyszerű fizika. Éppen ezért hatékony hűtőrendszerre van szükség. Az exkluzív MSI Cooler Boost 3 dupla hőmodullal rendelkezik: egy a processzornak, egy pedig a grafikus kártyának. Egyszerűen csak nyomd meg az erre dedikált gombot, és az öt hőelvezető, valamint a két ventilátor aktívan és hatékonyan vezeti el a kiáramló hőt a laptopból.


A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI GP62 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GP62. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GP62. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI GP62.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ