30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

MSI GT73VR

Termékkatalógus
MSI GT73VR
Gamer laptop - Intel processzor, 17,3 "IPS-UHD 3840x2160, tükröződés mentes, 32 GB-os DDR4 RAM, akár NVIDIA GeForce GTX 1080 8 GB GDDR5X, akár NVMe M.2 SSD 512 GB (2x256 GB) és 1 TB HDD 7200 rpm, Wifi 802.11ac Killer, Killer LAN, Bluetooth 4.1, HDMI 1.4, 1x miniDisplayPort 1.2, Thunderbolt 3, USB-C 3.1 Gen 2, webkamera, kártyaolvasó, 8 cellás akkumulátor, SteelSeries háttérvilágítású billentyűzet, 2x Dynaudio hangszóró mélynyomóval, Windows10 Home
Kód:  NB117z5cNAD Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MSI GT73VR


Notebook a hardcore játékosoknak és az új, grafikailag kihívásokkal teli játékoknak. Több mint elég, nagy teljesítményű hardverrel olyan élményt nyújt, amelyet még soha nem tapasztaltál. A legerősebb SLI grafikus kártyák, a leggyorsabb lemezterület és a professzionális SteelSeries gamer billentyű örömet szerez minden igazi játékosnak.


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Legújabb, 6. generációs Intel Core Processor 

Az új, 6. generációs Intel processzor nagyobb teljesítményt nyújt és nagyobb túlhajtást tesz lehetővé. Igazán az MSI SHIFT Turbo módban nagyszerű ez, ahol is az i7 modellek túlhajtása egyetlen egérkattintással beállítható.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Készen áll a virtuális valóságra

Vedd körül magad a legmagasabb szintű virtuális valósággal az MSI gamer notebook segítségével! Az NVIDIA GeForce GTX 1080/1070/1060 grafikus kártya és az új notebook kombinációja egyedülálló szintű élményt nyújt. Az MSI az egyetlen olyan notebook márka, mely minden partnerétől megkapta a "VR Ready" tanúsítást  - NVIDIA, Intel és a HTC Vive-tól is. Az új technológiák legjobbjaival találkozhatsz az MSI gamer notebook használatakor.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Legfrissebb  NVIDIA GeForce GTX 10grafikus kártyák

A GeForce GTX 1000 grafikus kártyának architektúrája, és a  CUDA magok száma megegyezik az asztali verzióéval. Teljesítménye 40% -kal magasabb, mint az előző generációé . Az MSI gamer laptopjai olyan erősek, mint az asztali gépek!


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Játékok betöltése egy szempillantás alatt

A Super RAID 4 a RAID 0 kábelezés legújabb generációja, amely 2, önmagában is igazán gyors, PCI-E Gen.3 x4 SSD meghajtó és NVMe kombinációja. Ez az egyedülálló elrendezés, amely csak az MSI legerősebb gamer modelljein érhető el, 3300 MB / s-ot meghaladó olvasási sebességet tesz lehetővé. Az adatokhoz egy második, klasszikus, 7200-as sebességű, hatalmas kapacitású lemez áll rendelkezésre.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

2 ventilátor összesen 10 csővel

Több energia több hőt termel, ez egyszerű fizika. Ezért hatékony hűtésre van szükség. A Cooler Boost Titan GT73VR két továbbfejlesztett Whirlwind Blades ventilátort kapott. Mindegyik ventilátor 29 forgólapátból áll, ami akár 30% -kal nagyobb légáramlatot biztosít ugyanolyan sebesség mellett.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Kivehető MXM formátum

Az MXM formátumú grafika megkönnyíti a jövőben történő javítást és frissítést. A különleges kialakítás megakadályozza az alaplap melegedését, ami növeli a teljesítményt és a tartósságot. Csak az MSI-nél cserélheted le a grafikus kártyát egy újabb modellre a jövőben, hogy a legújabb játékokat maximális felbontásban élvezhesd (* kizárólag hivatalos szervizközpontban cserélhető).


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Programozható billentyűzet

A billentyűzet minden részletét kifejezetten játékosok számára tervezték. Jobb válaszidő, jól elkülönülő háttérvilágítás, szinte mindegyik billentyű testreszabhatósága, optimális WASD zóna és többgombos támogatás egyidejűleg garantálja a játékosoknak a maximális irányítást és a  kényelmes játékmenetet. Ezenkívül a Cherry MX Brown GT80 / GT83 mechanikus billentyűzet normál billentyűleütéssel rendelkezik.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

120Hz a zökkenőmentes képért

A legújabb MSI gaming laptopok modern, jó minőségű IPS kijelzővel rendelkeznek, több mint 72% -os NTSC színtérrel, amely a nagyobb felbontással együtt a kép fényerejét egészen új szintre emeli. Az IPS kijelző egységes látványt biztosít nagyobb látószögből - akár 170 ° vízszintesen és 120 ° függőlegesen. Az 5 ms-os válaszidő mellett egyes modellek 120 Hz-es frissítési frekvenciát is kínálnak, ami sima és zökkenőmentes mozgást eredményez a képernyőn, ez különösen az FPS játékoknál jelent előnyt.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Tökéletes kép vesz körül

A GT sorozat innovatív MSI mátrix kijelzője akár 3 külső 4K monitor csatlakoztatását is támogatja egy HDMI 2.0, egy Mini DisplayPort 1.2 és egy Thunderbolt 3 (C-típusú) port segítségével. Ez összesen 4 kijelzőt jelent, beleértve a laptopot is. Filmek lejátszásához vagy nagy felbontású játékok nagyobb képernyőn történő megtekintéséhez egyszerűen csatlakoztasd a notebookot egy TV-hez, akár 3,840 × 2,160 felbontással 60 Hz-en. Az MSI Matrix Display technológia ideális extrém játék vagy multimédiás szórakoztatáshoz.


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Nem vesznek el a részletek 

Hozd ki a legtöbbet a hangberendezésből a SABER Audio DAC átalakítóval, amely támogatja a 24bit / 192 kbps mintavételt. Használd ki a kiváló minőségű fejhallgatót 16 és 600 ohm között, és fedezd fel a részleteket, amelyeket eddig még nem hallottál.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Nahimic virtuális térhangzás

A Nahimic szoftvert eredetileg katonai célokra fejlesztették ki. A 3D-s hangrendszer és annak továbbfejlesztései - köztük a virtuális 7.1-es hangzás, akár hagyományos akár professzionális fülhallgatóval játszol vagy beszélgetsz, hatékonyan segítik a háttérzaj megszüntetését.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Egy csatlakozó a gyors átvitelhez

Az MSI a világ első gyártója mely Thunderbolt 3-mal látja el modelljeit. A legújabb interfész 40 Gbps sebességig támogatja az adatátvitelt, képátvitelt két 4K kijelzőhöz, USB 3.1 eszközöket és az akár 5V / 3A-es gyorstöltést.


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Dynaudio 4 + 1 hangrendszer

Az MSI és a világ egyik vezető hangszóró gyártója, a Dynaudio évekig tartó együttműködése eredményezte a hangrendszert, mely az egyik legkifinomultabb a notebookok között. A hangrendszer tökéletes autentikus élményt nyújt a korábbinál még részletesebb és hangosabb hangzással.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Egyszerű hibakeresés a rendszerben 

A Dragon Center 6 teljes rendszerellenőrzési funkcióval rendelkezik. Az összes alkalmazáshoz való hozzáférés mellett lehetővé teszi a valós idejű teljesítményfigyelést, a LED effektek beállítását, a CPU túlhajtást, a rendszerprofilok felügyeletét és beállítását mobileszközökön, valamint a gyors hibaelhárítást.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

A laggolásnak befellegzett

A Killer hálózati vezérlő prioritások szerint rendezi az egyes alkalmazásokat, így a bosszantó laggolás már a múlté. Válaszd ki a legmagasabb prioritású programokat, hogy a legnagyobb sávszélességet használják. A Killer Shield biztosítja a könnyebb felvételt, letöltést és a zökkenőmentes játékot.


Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Támogatja a 2 400 MHz-es memóriát

Hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsa a notebookod, támogatja az új DDR4 2 400MHz-es memóriát , 32 GB / s olvasási és 36 GB / s írási sebességgel. A korábbi, 1600 MHz-es DDR3 generációhoz képest a teljesítmény 40% -kal nőtt.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Tájékozódás hangok alapján

A Nahimic 2-ben bevezetett új funkció, a Sound Tracker a játékosokat erőteljesebb hangzással segíti a tájékozódásban.  Ez segít a játékosoknak abban, hogy ismeretlen környezetben, új játékban is sikeresen navigáljanak.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Hozd ki a legtöbbet a lemezből

Az MSI X Boost támogatja a háttértárak közötti gyorsabb átvitelt, beleértve a legtöbb külső meghajtót és memóriakártyát is. A program automatikusan telepítésre kerül minden MSI játék ablakban a Windows 10 operációs rendszerrel.

Off
MSI GT73VR 6RE-011CZ Titan

Egyszerű streaming, ingyen

Profi élő közvetítés az Xsplit Gamecasterrel. Töltsd fel és oszd meg adásaidat világszerte a Twitch, YouTube, UStream és egyéb csatornákon, az ingyenes 12 hónapos prémium licenccel!


A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI GT73VR Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI GT73VR . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI GT73VR.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ