Rapture Rapture

MSI Nightblade X2B-247EU

Termékkatalógus
MSI Nightblade X2B-247EU
Gamer PC Intel Core i5 6400 Skylake 3.3GHz, Intel B150, 8 GB DDR4 RAM, NVIDIA GeForce GTX 1060 GDDR5 6GB, SSD M.2 128GB , 2TB HDD, DVD/RW, GLAN, WiFi, Bluetooth 4.2, 1x USB-C 3.1 Gen 1, 2x USB 3.1 Gen 1, HDMI, DisplayPort, Windows 10 64bit
Kód:  EF875u9e7a Termékszám:  Nightblade X2B-247EU Gyártó honlapja:

MSI Nightblade X2B-247EU

Kicsi a bors, de erős: ez az MSI Nightblade X2B-247E. Az egyedi külső egy olyan hardvert rejt, ami minden igényes játékosnak örömet okoz. Az alkatrészek közül kiemelkedik a hatodik generációs Skylake Intel Core i5 processzor, ami a gyors memóriával és a grafikus kártyával karöltve a játék egy új dimenzióját fedi fel Ön előtt. A villámgyors SSD M.2 merevlemez elképesztően gyors rendszersebességet eredményez, ezen kívül egy hagyományos 2 TB kapacitású HDD is a rendelkezésére áll.

Legfontosabb jellemzők

  • A legújabb játékokra hangolt hardver
  • Az új generációs Skylake Intel Core i5 processzor
  • Részletgazdag játékélmény
  • Ultragyors SSD meghajtó, M.2 
  • Villámgyors kapcsolat a Killer E2400 segítségével
  • Windows 10 , DirectX 12 támogatással
  • Hibakereső rendszeralkalmazások

Brutális teljesítményű grafikus hardver

A Nightblade X2B-247E készen áll a legújabb slágerjátékokra. A gép szíve egy négymagos, új generációs Skylake Intel Core i5 6400 processzor. Minden egyes processzor 2,7 GHz-es órajelre képes, de a fejlett Turbo Boost II technológia segítségével képes elérni a 3,3 GHz-et is. A méltán híres NVIDIA Graphics GeForce 1060 a saját, 6 gigabájtnyi memóriájával új életet lehel a játékokba, mindemellett fantasztikus játékélményt is nyújt.

Hűtés mesterfokon

A stílusos gépház egy rendkívül erős, de mégis szelíd hardvert rejt. A praktikusan kialakított hűtési rendszer úgy optimalizálja a légáramlást, hogy egyidejűleg az összes alkatrészt hűteni tudja. A hideg levegő a 3600 RPM fordulatszámú ventillátoroknak köszönhetően áramlik az alsó nyílásba. Mindezek mellett a hűtés maradéktalanul csendes is.

Villámgyors csatlakozás: Killer E2400 hálózati kártya

A többi játékos közül ki fog tűnni az irtózatosan gyors kapcsolatával, melyet a Killer E2400 hálózati kártya tesz lehetővé a szélessávú Wi-Fi és az Ethernet egyesítésével. Ahhoz, hogy optimalizálja a kapcsolatot, használja a Killer Network Managert, és érjen el akár 1867 Mb/s gyorsaságot. A Killer Shield funkció mellett Bluetooth 4.2 is elérhető.

Számos csatlakoztatási lehetőség

Az előlapon két, okostelefon gyorstöltésére is alkalmas USB 3.0 bemenet található. Rendelkezésre áll ezen kívül egy klasszikus jack bemenet a fejhallgató és a mikrofon számára.  Kellemes újdonság a USB 3.1 Type-C típusú csatlakozó, mely egyre több mobil eszközön jelenik meg. A gépház hátulján található még 4 darab USB 3.0 bemenetet, valamint 1 darab hagyományos USB 2.0 bemenetet. A képernyő csatlakoztatására pedig a méltán népszerű HDMI, és a DisplayPort is rendelkezésére áll.

Praktikus MSI alkalmazások

A számítógéphez olyan alkalmazások tartoznak, amelyek segítségével finomíthatja a számítógép beállításait az Ön ízlése szerint. Az MSI Gaming Centerben számtalan beállítást érhet el, kiválaszthatja a háttérvilágítások színét és erősségét is. Az alkalmazás azt is lehetővé teszi, hogy egyszerűen és nagyszerűen kontrollálhassa a grafikus kártya teljesítményét.

 

 

Paraméterek

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!
A gép típusa
Gamer PC Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6400 Skylake Kész!
Processzor frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Kész!

Operációs rendszer

Operációs rendszer
Windows 10 Home Kész!

Típus

A gép típusa
Gamer PC Kész!

Processzor

Processzor sorozat
Intel Core i5 Kész!
Processzor modell
Intel Core i5 6400 Skylake Kész!
Processzor frekvencia
2,7 GHz (2 700 MHz) Kész!
Processzormagok száma
4 × Kész!
Processzor gyorsítótár
6 MB Kész!
Core boost frekvencia
3,3 GHz (3 300 MHz) Kész!
Max TDP
65 W Kész!

GPU márka/modell

Grafikus kártya márkája
NVIDIA GeForce Kész!
Videókártya modell
GTX 1060 Kész!

Videókártya

Videókártya memória mérete
6 GB Kész!

Alaplap

Foglalat
Intel 1151 Kész!
További kártyafoglalatok
PCI Express x16 Kész!

Merevlemez

Kapacita úložiště (celková)
1 128 GB (1,13 TB) Kész!
Tárhely típusa
SSD + HDD Kész!

Felszerelés

Alap felszerelés
Bluetooth, Optikai meghajtó, Wi-Fi Kész!
WiFi típus
802.11 ac Kész!

Szín és dizájn

Szín
Fekete Kész!

Tápegység

Tápegység
380 W Kész!

Kimenetek

USB 2.0
2 × Kész!
USB 3.2 Gen 1 (USB 3.0)
6 × Kész!
Grafika
HDMI, DisplayPort Kész!
Egyéb
LAN, PS/2, S/PDIF optikai kimenet, USB-C, Mikrofon input, Fejhallgató/hangszóró kimenet Kész!

Szekrény

Szélesség
175,7 mm Kész!
Magasság
277,3 mm Kész!
Mélység
345,8 mm Kész!
Tömeg
10 kg Kész!

Termékszéria

PC sorozat
MSI Nightblade Kész!
Több paraméter

A tajvani Micro-Star International (MSI) elsősorban az asztali számítógépekbe szánt alaplapok gyártásával szerzett magának szilárd helyet az informatika világában. Emellett azonban videókártyák, barebone számítógépek, notebookok, hálózati termékek, szerverek és számos más számítógép-alkatrész is szerepel a kínálatában. Az MSI márkájú termékek támogatják a legújabb technológiákat, és a felhasználók számára minden típusú alkalmazáshoz biztosítják a szükséges teljesítményt. Az MSI manapság különösképp a gamer notebookok növekvő szegmensére összpontosít.

Megjegyzés:
» Gamer PC-k széles választékban.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MSI Nightblade X2B-247EU Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MSI Nightblade X2B-247EU. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MSI Nightblade X2B-247EU. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MSI Nightblade X2B-247EU. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MSI Nightblade X2B-247EU.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ