AP+ nový vizuál Slevy s AP+

MUJJO Kétrétegű érintőkesztyű okostelefonok számára - M méret – fekete

Termékkatalógus
MUJJO Kétrétegű érintőkesztyű okostelefonok számára - M méret – fekete
2,0 1 értékelés
- érintőképernyős vezérléshez, unisex, szilikon bütykök a tenyér részen, lehetővé teszi az okoseszközök teljes kézzel történő vezérlését, mágneses rögzítés, bőrelemek, nylon szálak
Kód:  MUJa02 Termékszám:  MUJJO-GLKN-012-M
MUJJO Kétrétegű érintőkesztyű okostelefonok számára - M méret – fekete Megszűnt

MUJJO Kétrétegű érintőkesztyű okostelefonok számára - M méret – fekete


A Mujjo M-es méretű, érintőképernyős készülékekhez alkotott pamutkesztyűje lehetővé teszi, hogy még a mínuszok idején is kényelmesen használhasd az okostelefonodat, vagy a tabletedet. Többé nem kell azon dilemmáznod, hogy fogadd a hívást, miközben lefagy a kezed, vagy inkább hagyd figyelmen kívül, hogy ne kelljen levenned a kesztyűdet. A holland cég kesztyűjének legújabb generációja számos fejlesztésen esett át, amelynek köszönhetően a telefon vezérlése többé nem csak az ujjakra korlátozódik. Ezekkel az új modellekkel a telefonod képernyője a tenyered érintését is érzékelni fogja. Viselése során megtapasztalhatod a kesztyű minden előnyét – a praktikus gumibütykök megakadályozzák, hogy a telefon kicsússzon a kezedből!


Az MUJJO M méretű érintőkesztyűk legfontosabb jellemzői 

  • A tenyeret körülvevő szilikon jobb fogást biztosít
  • Az okoseszközök a tenyeret is érzékelik
  • A kesztyűn található gumibütykök megakadályozzák a készülék kicsúszását
  • Nagyon rugalmas, kiváló minőségű és tartós
  • Ezüstfonalas szövet - segíti az ujjak impulzusainak továbbítását a képernyőre
  • Hőszigetelés télen
  • Időtlen megjelenés és design

Divatos, meleg és praktikus

A Mujjo kesztyű unisex megjelenéssel dicsekedhet, ezáltal egyaránt alkalmas férfiak, nők és gyerekek számára. Modern kivitelezésének köszönhetően kiválóan illik bármilyen öltözékhez. Dupla rétegű, elasztikus, és rendkívül meleg. Pamutból készült szövetét ezüstszálak szövik át. Ez a különleges megoldás megkönnyíti az ujjak impulzusainak képernyőre történő továbbítását.


A Mujjo kesztyűnek köszönhetően a telefonod többé nem csúszik ki a kezedből

A Mujjo kesztyűk új generációja minden érintőképernyő típushoz alkalmas, így mindegy, hogy iPhone-t, Androidos telefon, vagy Windows phone-t használsz – a Mujjoval mindenféle készülék kényelmesen használható. Ráadásul a tenyér részen található szilikon bütykök megakadályozzák, hogy a telefonod kicsússzon a kezedből.


Hogyan válaszd ki a megfelelő kesztyű méretet?

A megfelelő méret kiválasztása érdekében olvasd el ezt a PDF fájlt, amely segít a Neked való Mujjo kesztyű kiválasztásában!

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MUJJO Dvouvrstvé dotykové rukavice pro SmartPhone - velikost M - černé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MUJJO Dvojvrstvové dotykové rukavice pre SmartPhone - veľkosť M - čierne. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MUJJO Zweischichtige Touch-Handschuhe für SmartPhone - Größe M - schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MUJJO Zweischichtige Touch-Handschuhe für SmartPhone - Größe M - schwarz.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ