0% splátky Siguro 30 dnů na vrácení

Multifunkciós sütők

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Sütőprogramok
Grill
(168)
Hőlégbefúvás
(161)
Alsó sütés
(127)
Kiolvasztás
(103)
Légkeverés
(103)
Teljesítmény
1750 W
3650 W
-
Tepsi kivétele
Teleszkópos
(107)
Függő rácsok
(56)
Préselt
(5)
Szín
Antracit
(1)
Bézs
(2)
Fehér
(13)
Fekete
(104)
Krémszínű
(1)
Felszereltség
Időzítő
(136)
Kijelző
(113)
Csillapított ajtózárás
(112)
Belső világítás
(108)
Gyerekzár
(106)
Energiaosztály
A++
(3)
A+
(97)
A
(73)
Űrtartalom
34 l
77 l
-
Szűrés

A multifunkciós sütő korunk egyik praktikus eszköze, amely minden konyhában használható. A modern funkciók nem szokványos sütési lehetőségeket kínálnak, emellett nagyobb kényelmet biztosítanak az előkészítésben és a problémamentes karbantartásban. Olvass tovább, és tudj meg többet a multifunkciós sütők típusairól és választékáról az alábbiakban.

Tovább

Multifunkciós sütők

A multifunkciós sütő modelleket úgy tervezték, hogy zökkenőmentesen illeszkedjenek konyhabútoraidhoz. Ezt a készüléket pontosan a megfelelő magasságban helyezheted el, hogy ne kelljen lehajolni a nyitáshoz. A többfunkciós sütőkkel funkciók széles skálája közül választhatsz - csak válaszd ki, amelyik a leginkább megfelel az igényeidnek.

Beépített multifunkciós sütők

A beépíthető légkeveréses sütő egy beépített ventilátor segítségével teszi lehetővé a felmelegített levegő eloszlását. Ennek a csodálatos technológiának köszönhetően a készülék mindig egyenletes felmelegedést biztosít, és az ételek minden további nélkül tökéletesen átsülnek.

Gőzzel működő multifunkciós sütő

A gőzsütők olyan multifunkciós sütő modellek, amelyek lehetővé teszik, hogy ne csak sütéshez és grillezéshez, hanem főzéshez, kiolvasztáshoz és pároláshoz is használhasd őket. Az élelmiszerek párolása egyszerű módja annak, hogy a kész ételben megőrizzük a vitaminokat és ásványi anyagokat, valamint ésszerű és egészséges módon főzzünk..

Pirolitikus multifunkciós sütő

A pirolitikus multifunkciós sütő nagy előnye a szennyeződések kényelmes, automatikus eltávolítása magas hőmérsékletre történő hevítéssel és főleg szénné és vízzé alakításukkal.

A pirolitikus beépített sütő tisztítási programja a kiválasztott programtól függően körülbelül 2 órát vesz igénybe. Egyes készülékeknél lehetőség van az úgynevezett "ECO" tisztításra, amely csak néhány percet vesz igénybe.

Beépített multifunkciós sütő
Beépített multifunkciós sütő

Beépített pirolitikus sütő
Pirolitikus multifunkciós sütő

Beépített multifunkciós sütő gőzfunkcióval
Multifunkciós sütő gőzfunkcióval

A multifunkciós sütő méretei

Nagyon fontos tényező a multifunkciós sütő mérete, ezért tudni kell, hogy pontosan mennyi hely áll rendelkezésre. A beépített multifunkciós sütők általános méretei 60 × 60 × 60 60 cm, de egyes modellek mérete változhat, ezért javasoljuk, hogy gondosan mérd le a konyhát.

A multifunkciós sütő térfogata

A multifunkciós sütő térfogatát literben adják meg, és leggyakrabban 35 l és 80 l között mozog. Ha nagyobb család számára vásárolsz ilyen készüléket, akkor érdemes a nagyobb változatokra koncentrálni. Öt vagy több személy számára ajánlott legalább 70 l-es helyet választani, és egy ilyen sütőben könnyedén elférnek a nagyobb tepsik is.

i

A multifunkciós sütő bemeneti teljesítménye a maximális energiamennyiséget jelzi, amelyet a készülék egy adott pillanatban felvehet. A mennyiségnek megfelelően mindig van egy hozzárendelt energiacímke, amely a készülék hatékonysági szintjét jelzi. A legkörnyezetbarátabb osztály az A+++, a legkevésbé környezetbarát pedig a G.

A multifunkciós sütő színe

Egy multifunkciós sütő a konyhabelső fontos, stílusos kiegészítője is lehet. Széles színválaszték áll rendelkezésedre, a hagyományos fehértől és ezüsttől az érdekes antracitig és a fényűző elefántcsontig. Csak rajtad múlik, hogy melyik árnyalatot választod konyhádba.

A multifunkciós sütő felszereltsége és funkciói

A multifunkciós sütő különböző kiváló hasznosságú funkcióval rendelkezhet. Ha kedveled a párolást, a grillezést vagy a statikus főzést, akkor az igényeidnek megfelelő lehetőségek közül választhatsz. A népszerű speciális multifunkciós sütő funkció közé tartoznak például az alábbiak:

  • grillezős funkció,
  • leolvasztási funkció,
  • gyors előmelegítő funkció,
  • pizza funkció,
  • multifunkciós sütő mikrohullámú fűtéssel,
  • gőz funkció,
  • tányérmelegítés,
  • multifunkciós sütő érintésvezérléssel vagy távirányítóval.

A multifunkciós sütő ujjlenyomat-ellenes felülettel biztosítja, hogy fényes megjelenése mindig tökéletes legyen. A speciális kezelés elrejti az érintésnyomokat, így többé nem kell aggódni ezek miatt.

A multifunkciós sütő készülékekhez hasonló termékek is érdekelnek?

Ha a multifunkciós sütő típusokhoz hasonló termékek is érdekelnek, például légkeveréses minisütők vagy mikrohullámú sütők, jó helyen jársz.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.
181 termék
5,0
BEKO Beyond BBIS12300XDE
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, gyerekzár és érintéses vezérlés, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Szuper ár
88 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BETR039
BOSCH HBG579BS0 Serie 6
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 54,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 71 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, sütési útmutató, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, függő rácsok, 3600 W teljesítmény, 4-rétegű ajtóüveg, gyerekzár, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, pirolitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
Leárazás -8 %
264 900 Ft 287 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BOTRO77
HAIER HWO60SM5S5BH - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO60SM5S5BH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 70 l, felszereltség grill, alsó sütés, forrólevegős, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2200 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
Leárazás -18 %
372 190 Ft 455 390 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HAIVT013
GORENJE BSAX6747A26BG
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 77 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, kiolvasztás funkció, pizza program, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3500 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, hűtőrendszer, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
212 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: GORTR094
HAIER HWO60SM2E9B
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,8 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 70 l, felszereltség grill, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
243 890 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HAIVT016
HAIER HWO60SM6TS9BH - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO60SM6TS9BH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 70 l, felszereltség grill, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 3400 W teljesítmény, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 1 tepsi és 2 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
556 690 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HAIVT011
HAIER HWO60SM6TS5BH - Beépíthető sütő Ingyenes
szállítás boltjainkba
HAIER HWO60SM6TS5BH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 54,6 cm (Ma×Sz×Mé), gőz, űrtartalma 70 l, felszereltség grill, forrólevegős, kiolvasztás funkció, statikus sütés, légkeverés, teleszkópos sütősín, 2200 W teljesítmény, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, kijelző, csillapított ajtózárás és belső világítás, 2 tepsi és 1 rács a csomagban, mobilalkalmazás, Wi-Fi és Bluetooth kapcsolat, hOn kompatibilis, katalitikus tisztítás, A+ energiaosztály, beszereléséhez villanyszerelő szükséges
596 790 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: HAIVT012
BEKO BBIM13300XM
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség 3D sütés, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, függő rácsok, kétrétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés és mechanikus vezérlés, katalitikus tisztítás, A energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
133 590 Ft
Kérés esetén megrendeljük
Termékkód: BETR048
4,0
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 NB
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség grill, forrólevegős, 3650 W teljesítmény, gyerekzár és csillapított ajtózárás, pirolitikus tisztítás, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, klasszikus design, fekete kivitel
154 890 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WHTR022
5,0
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 WH
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, pirolitikus tisztítás, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, fehér kivitel
155 990 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WHTR024
5,0
WHIRLPOOL ABSOLUTE AKZM 8480 IX
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,5 × 56,4 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 73 l, felszereltség gyors előmelegítés funkció, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, 3650 W teljesítmény, 3 rétegű üvegajtó, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, elektronikus hőmérséklet-szabályozás, ujjlenyomat elleni felület, hűvös sütőajtó, csillapított ajtózárás és belső világítás, pirolitikus tisztítás, tápkábel csatlakozó nélkül mellékelve, rozsdamentes acél és ezüst kivitel
211 390 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: WHTR021
BEKO BBIM12400XPS
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség 3D sütés, booster, grill, felső, alsó sütés, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, csillapított ajtózárás és belső világítás, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
257 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BETR053
BEKO Beyond BBIM17300BPS
Beépíthető sütő - mérete 59,5 × 59,4 × 56,7 cm (Ma×Sz×Mé), űrtartalma 72 l, felszereltség 3D sütés, felső, alsó sütés, körkörös fűtőelem, forrólevegős, kiolvasztás funkció, légkeverés, teleszkópos sütősín, 4-rétegű ajtóüveg, időzítő, gyerekzár, kijelző, érintéses vezérlés, csillapított ajtózárás és mechanikus vezérlés, pirolitikus tisztítás, A+ energiaosztály, tápkábel csatlakozóval mellékelve
172 690 Ft
Pillanatnyilag nem elérhető
Termékkód: BETR051
 

Multifunkciós sütők

Multifunkciós sütők

A Multifunkciós sütők kategóriában összesen 181 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multifunkciós sütők Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multifunkciós sütők A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multifunkciós sütők A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multifunkciós sütők vélemények
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ