Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Multiroom hangrendszerek

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Csatornák száma
Önálló hangszóró
(61)
2.0
(7)
2.1
(3)
3.0
(7)
3.1
(6)
Csatlakozó típus
LAN (RJ-45)
(50)
3,5 mm Jack
(40)
Digitális optikai
(22)
AUX
(20)
HDMI
(15)
Vezeték nélküli funkciók
Bluetooth
(79)
Wi-Fi
(98)
Multiroom
(101)
AirPlay
(84)
Chromecast
(41)
NFC
(7)
Szín
Bézs
(1)
Fehér
(28)
Fekete
(50)
Barna
(2)
Ezüst
(11)
Szürke
(10)
Arany
(4)

A Multiroom rendszer lehetővé teszi különböző hangforrások (például Spotify, Deezer, Tidal stb.), Internetes rádió (vTuner), otthoni vagy vállalati WiFi / LAN hálózatokon található (DLNA, UPnP, PC alkalmazások, telefonok és tabletek) multimédiák lejátszását Bluetooth-on keresztül. Az egyes multiroom egységek az otthonban bárhol elhelyezhetőek, majd közvetlenül a telefon / tablet kijelzőjén lehet irányítani a zene lejátszását az egész házban.

Tovább

Milyen  erőteljes / minőségű multiroom rendszert?

Az igényteleneknek (all-in one rendszer - minden egyben)

Ha nem tartozol az audiofil felhasználók közé, és nem igényled a dobhártya rezgető hangerőt, de olyan rendszert keresel, amely kellemes atmoszférát teremt a lakásban, biztosítja a háttérzenét a mindennapi tevékenységekhez, akkor számodra az „all in one” rendszerek a megfelelőek.

A kritikus zene hallgatáshoz és nagyobb hangerőhöz

A Multiroom rendszerek manapság már a legigényesebb felhasználókat is ki tudják elégíteni. Ragyogó példa erre a Sonos legkorszerűbb komponens-megoldása. Egy külön erősítővel kombinálva bármely hangerejű és minőségű hangkimenetet létrehozhatsz. 

  • Erősítővel (igényeseknek) - lehetővé teszi a saját hangszórók csatlakoztatását az adott felhasználó és a hallgatási tér preferenciái alapján.
  • Erősítőhöz csatlakoztatható - könnyen integrálható egy meglévő Hi-Fi szettbe, vagy természetesen teljesen újat is létrehozhatsz.
  • Házimozi (tényleg mindent csatlakoztat) - a többszobás rendszerbe még egy házimozi rendszert is beépíthetsz, így tényleg minden a házban található audio berendezés csatlakoztatva lehet egy egységben.
  • Külön mélynyomó (a basszusok szerelmeseinek) - az elegáns vezeték nélküli mélynyomókat csatlakoztathatod a meglévő multiroom rendszerhez és nagy hangerővel élvezheted a valóban masszív basszus hangokat.

Honnan tud a multiroom rendszer lejátszani?

  • Otthoni hálózat WiFi / LAN - számítógépek, NAS tárolók és egyéb eszközök tartalmát a helyi hálózatban (telefonok, tablatak stb.).
  • Internet - Internetes rádiók és változatos streaming szolgáltatások.
  • Bluetooth - A mobiltelefonok, tabletek és laptopok közvetlen csatlakoztatással, a párosítást megkönnyíti az NFC. A WiFi-hez képest azonban lényegesen alacsonyabb a hangminőség.
  • 3,5 mm-es vonalbemenet (AUX) - közvetlen lejátszás bármilyen forrásból ami rendelkezik fejhallgató kimenettel. Ideális olyan eszközök számára, amelyek nem rendelkeznek WiFi vagy Bluetooth kapcsolattal.

A multiroom rendszer alapja

  • WiFi router / router - megfizethetőbb megoldás, ha a meglévő útválasztó segítségével éred el. 
  • Bázisállomás  - gyakran létrehoz egy dedikált WiFi hálózatot, amely ellenállóbb a zavarással szemben és nagyobb hatótávolsága van.

Google Cast Audio

Lejátszhatod kedvenc zeneszámaidat közvetlenül az iPhone, iPad-ról, Androidos telefonok és tabletekről és Chromebookról. Egyetlen forráseszköz beállítása után a párosítás nélkül lejátszhatod a zenét a Cast ikonra kattintva. A hangerőt közvetlenül a telefonról is beállíthatod.

  • A Google Cast támogat - több tucat alkalmazást, mint például a Spotify, a Tidal, a Deezer, Pandora, iHeartRadio, YouTube Music, Google Play Music, SoundCloud, a különböző internetes rádió rendszerek és még sok mást.
  • Közvetlen lejátszás - az alkalmazások mellett közvetlenül lejátszhatod az Androidos telefonokon és tableteken és bármely számítógépen tárolt zenét a Chrome böngészőt használva. 
  • Kiemelkedő hangminőség - A Google Cast a WiFi használatával sokkal jobb hangminőséget nyújt, mint a Bluetooth.

Lejátszható formátumok

  • Veszteséges tömörítés - Kis fájlméret, rosszabb hangminőséggel. Ezek közé tartozik az MP3, WMA, OGG Vorbis vagy AAC.
  • Veszteségmentes tömörítés - nagyobb fájlméret a forrásminőség fenntartása mellett. Ezek közé tartozik a FLAC, az ALAC (Apple Lossless), az APE vagy a WMA Lossless.
  • DSD - Audio fájlok tömörítetlen hangformátuma. Nagy hátránya a hatalmas méret (egy zenei albul akár több mint 2 GB is lehet).

A multiroom rendszerek egyéb jellemzői

  • Vezérlés - többnyire közvetlenül a számítógép képernyőjén, a telefonján vagy tableten fut, néha a multiroom rendszer integrált kijelzőjén keresztül.
  • Csoportosítás - Lehetővé teszi ugyanazt a tartalmat a ház egészében, ugyanakkor több különböző eszközzel is létrehozhat különböző reprodukciókat.
  • Akkumulátoros üzem - Hallgathatod még elektromos csatlakozóaljzat nélkül is, például a kertben.
  • Hangszínszabályzó - a zenei kimenet beállítása a saját preferenciáid szerint vagy a kedvenc zenei stílusnak megfelelően.
  • TV SoundConnect - Vezeték nélküli kapcsolat a kiválasztott Samsung TV-ken Bluetooth-on keresztül.
  • Források beállítása - kiválaszthatod  a zenei forrást (pl. a streaming szolgáltatást, internetes rádiót, otthoni hálózatot) a multiroom rendszeren a telefon/tablet használata nélkül.
A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
Sonos Era 100 White Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
103 390 Ft

2.
Sonos Era 300 Black Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
193 590 Ft

3.
Sonos Move Szállításra kész > 5 db
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 11 óra akkumulátor üzemidő
148 990 Ft

Még több
101 termék
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
Sonos Era 300 Black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 10×
Sonos Era 300 Black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.3, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
193 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s7
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver - SoundBar
Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,5
Beoplay BeoSound Stage - Black/Silver
SoundBar - 3.0, 550 W összteljesítmény, HDMI (1× bemenet, 1× kimenet), 3,5 mm jack (1× bemenet, 1× kimenet), LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, 4K Video Pass, ARC, HDR, hangsegéd, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Leárazás -12 %
692 790 Ft 789 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: BEO026
Arany középút Kiváló ár/érték arány
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone - Hangfal Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
Bang & Olufsen Beosound LEVEL Gold Tone
Hangfal - aktív, 3.1 hangrendszer 60W teljesítménnyel, 39 - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3 sávos, 3,5 mm jack, LAN, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, USB tápellátás, Spotify, vezérlés módja iOS vagy Android, akkumulátor üzemideje 16 óra
577 890 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO026a1
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak - Bluetooth hangszóró Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
Bang & Olufsen BeoSound Balance Black Oak
Bluetooth hangszóró - aktív, 380W teljesítmény, 37 Hz - 23000 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, LAN, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
1 172 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: BEO025b1
Sonos Era 100 White - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 27×
Sonos Era 100 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
103 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s1
Sonos Sub Mini fehér - Mélynyomó
Típusok
5,0 19×
Sonos Sub Mini fehér
Mélynyomó - passzív, min. frekvenciája 25 Hz
212 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007e
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete - SoundBar
Típusok
4,7 44×
Sonos BEAM 2nd Gen. fekete
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
229 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a2
Sonos Roam - fekete - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,4 32×
Sonos Roam - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, NFC, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
66 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003g2
Sonos Sub Mini fekete - Mélynyomó
Típusok
5,0 19×
Sonos Sub Mini fekete
Mélynyomó - passzív, min. frekvenciája 25 Hz
172 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007f
Sonos SUB - matt fekete - Mélynyomó
Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 23×
Sonos SUB - matt fekete
Mélynyomó - aktív, vezeték nélküli, min. frekvenciája 25 Hz
376 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007d
Sonos Era 100 black - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,8 27×
Sonos Era 100 black
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
103 390 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s2
Sonos Roam - fehér - Bluetooth hangszóró
Típusok
4,4 32×
Sonos Roam - fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, NFC, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Apple Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 10 óra akkumulátor üzemidő
66 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003g1
BeoPlay BeoSound 2 Alu - Bluetooth hangszóró
Ingyenes
szállítás boltjainkba
5,0
BeoPlay BeoSound 2 Alu
Bluetooth hangszóró - aktív, 102W teljesítmény, 33 Hz - 23400 Hz frekvenciatartomány, 3,5mm jack, Bluetooth 4.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, AAC kodekek támogatása, Spotify, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
1 154 890 Ft
Utolsó termék a raktáron
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BEO003l1
Sonos Beam Sub Mini 3.1 Surround set - fekete - Házimozi rendszer
Ingyenes
szállítás boltjainkba
448 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON010q
Sonos Move 2, fehér - Bluetooth hangszóró Típusok
5,0
Sonos Move 2, fehér
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, IP54 védettségi fok, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
204 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON002w3
Sonos BEAM 2nd Gen. fehér - SoundBar Típusok
4,7 44×
Sonos BEAM 2nd Gen. fehér
SoundBar - 3.0, HDMI (1× bemenet), optikai digitális audió (1× bemenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby TrueHD, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
190 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005a1
Sonos Ray fehér - SoundBar Típusok
4,6 16×
Sonos Ray fehér
SoundBar - 5.1, vezeték nélküli mélynyomó, optikai digitális audió (kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
118 190 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON005b1
Sonos Move - Bluetooth hangszóró Típusok
4,4 21×
Sonos Move
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, hangsegéd, mikrofon, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, Google Play Music, YouTube Premium, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel, 11 óra akkumulátor üzemidő
148 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON002w1
5,0
EDIFIER MS50A
Bluetooth hangszóró - aktív, 40W teljesítmény, 52 Hz - 18000 Hz frekvenciatartomány, Bluetooth 5.0, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Spotify, Tidal, Deezer, Apple Music, TuneIn, Pandora, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
57 990 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EDFg15
Sonos ARC - fekete - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
Sonos ARC - fekete
SoundBar - 5.0, HDMI (1× kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
366 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON004c4
Sonos Era 300 White - Bluetooth hangszóró Típusok
4,8 10×
Sonos Era 300 White
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth 5.2, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, Chromecast, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Spotify, Tidal, Apple Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
193 590 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON003s6
Sonos ARC - fehér - SoundBar Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 41×
Sonos ARC - fehér
SoundBar - 5.0, HDMI (1× kimenet), LAN, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, ARC, hangsegéd, mikrofon, Dolby Atmos, Dolby Digital Plus, Dolby Digital, Spotify, Tidal, Apple Music, Google Play Music, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
366 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SON004c3
Sonos SUB - matt fehér - Mélynyomó Típusok Ingyenes
szállítás boltjainkba
4,9 23×
Sonos SUB - matt fehér
Mélynyomó - aktív, vezeték nélküli, min. frekvenciája 25 Hz
376 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SON007c
4,0
Bose Home Smart Speaker 500 - fekete
Bluetooth hangszóró - aktív, Bluetooth, Wi-Fi, Multiroom, AirPlay, mikrofon, Spotify, Deezer, kijelző, vezérlés iOS eszközzel vagy Android eszközzel
Leárazás -3 %
154 290 Ft 159 690 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: BOS912a

Multiroom hangrendszerek

4K tvDirect LED: Mi az és hogyan működik? A Direct LED a LED televíziókban használt háttérvilágítási technológiák egyike. Mi a lényege, mik az előnyei és hátrányai, és miben különbözik az RGB LED-től vagy az Edge LED-től?
Válassz a Philips The One TV mellé egy hangprojektort is - most 55 000 forinttal olcsóbban. Mindössze annyit kell tenned, hogy mindkét készüléket egyszerre és a folyamatban lévő pénzvisszatérítési akció keretein belül vásárolod meg. Cikkünkből megismerheted az ajánlat...
Szerezd be egy új Philips TV és egy hangprojektor kombinációját, regisztráld vásárlásod, és visszatérítjük a hangprojektor vételárát. Hogyan?
különleges ajánlatA Xiaomi ökoszisztémia az élet minden területén jelen van A Xiaomi márka nem véletlenül az egyik legértékesebb startup cég a piacon napjainkban, hiszen a termékeiből egy nagyon is jól működő ökoszisztémát alakított ki. A Xiaomi az óráktól a rollereken át egészen a fülhallgatókig számos terméket gyárt.
Az új Sonos Move vezeték nélküli hangszóró ötvözi a nagyszerű hangot a kimagasló ellenállással és az okos otthon kényelmével. Mindezt egy kellemesen kompakt csomagban, amelyet bárhová magaddal vihetsz. Ehhez még vedd hozzá a hosszú akkumulátor-élettartamot és...
Az AlzaPower Aura 2 egy otthoni használatra kiváló, megfizethető hangszóró. Az AlzaPower Rage R2-vel ellentétben tartóssága nem olyan erős, így nem ajánlott kirándulásokhoz, de a jobb minőségű hangzása ellensúlyozza ezt a hiányosságot. Melyek a hangszóró fő előnyei és...
További cikkek Összes cikk

Multiroom hangrendszerek

A Multiroom hangrendszerek kategóriában összesen 101 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó multiroom hangrendszerek Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább multiroom hangrendszerek A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb multiroom hangrendszerek A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: multiroom hangrendszerek vélemények
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ