A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení Shop roku

MULTISED FRIEMD BZJ 383

Termékkatalógus
MULTISED FRIEMD BZJ 383
3,9 6 értékelés
Irodai szék - szinkron mechanikával és zárral, fejtámla, állítható magasságú, felül elforgatható és előre/hátra mozgatható kartámasz, fém és forgó szerkezet, hálós anyag bevonat, ülés töltete: hideg hab (HR hab), alumínium kereszt, univerzális, műanyag kerekek, színe: fekete, terhelhetősége: 150 kg
Kód:  MLS001a Termékszám:  330000002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

MULTISED FRIEMD BZJ 383

MULTISED FRIEMD BZJ 383 irodai szék 

A MULTISED az irodai székek elismert cseh gyártója. A székeit és karosszékeit úgy tervezték, hogy rendkívül kényelmes ülést és hosszú élettartamot biztosítsanak. Pontosan ezt nyújtja a maximum 150 kg-os teherbírású FRIEMD BZJ 383 modell is. Az irodai széket 3D karfák és mesh hálós anyagból készült háttámla jellemzi, amelynek köszönhetően maximális komfortot nyújt.

Mesh hálós anyag

Háttámla anyaga

150 kg

Ajánlott maximális terhelhetőség

3D

A karfák típusa

MULTISED FRIEMD BZJ 383

A MULTISED szék kényelmes ülést biztosít

A MULTISED FRIEMD BZJ 383 minőségi irodai szék mesh anyagból készült háttámlát és állítható magasságú fejtámlát kombinál, ezt egészíti ki a széles latex habbal párnázott ülés, amelyre 7 év garancia vonatkozik. Szinkronmechanikával a felhasználó igénye szerint állítható.

MULTISED FRIEMD BZJ 383

Ergonomikus ülés

A háttámla hátsó részét króm bevonat fedi, a szék felső részén pedig egy igazán praktikus ruhaakasztó található. A 75 cm hosszú háttámla és az állítható fejtámla együttesének köszönhetően a szék ideális a magasabb személyek számára is. A fényezett fém csillagtalp ellenálló, emellett pedig a MULTISED FRIEMD BZJ 383 szék univerzális kerekei alkalmasak bármilyen típusú padlóhoz.

MULTISED FRIEMD BZJ 383

MULTISED FRIEMD BZJ 383 3D karfákkal

Az ülés közbeni ideális egyensúly eléréséhez a kezeknek tökéletes támaszra van szükségük. A MULTISED FRIEMD irodai szék esetében erről a magasságban állítható, forgatható illetve vízszintesen előre és hátra állítható 3D kartámasz gondoskodik. Ennek köszönhetően egészséges testtartással végezheted a munkát akár hosszú műszakban is.


Paraméterek

Karfa

Kartámaszok beállítása
Magasság, Felső rész elforgatása, Mozgatás előre/hátra Kész!

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Konstrukció anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Hálós anyag Kész!
Ülőke töltőanyaga
Hideg hab (HR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
150 kg Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel szélessége
63 cm Kész!
Minimális ülésmagasság
46 cm Kész!
Maximális ülésmagasság
57 cm Kész!
Háttámla min. magassága
88 cm Kész!
Háttámla max. magassága
88 cm Kész!
Szék/fotel tömege
21 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MULTISED FRIEMD BZJ 383 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MULTISED FRIEMD BZJ 383. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MULTISED FRIEMD BZJ 383. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte MULTISED FRIEMD BZJ 383. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte MULTISED FRIEMD BZJ 383.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ