Shop roku Akvizice ApF HU

MyKronoz Zetia Elite csiszolt rózsaszín arany Mi - 39 mm

Termékkatalógus
MyKronoz Zetia Elite csiszolt rózsaszín arany Mi - 39 mm
Okosóra - hibrid mechanikus mutatókkal, érintőképernyős, az akkumulátor élettartama akár 30 napig növelhető, pulzus-mérés, lépésszámláló, kalória, távolság, alvás
Kód:  KROa003 Termékszám:  KRONOZ-TI-EL-PG-39 Gyártó honlapja:
MyKronoz Zetia Elite csiszolt rózsaszín arany Mi - 39 mm Megszűnt

MyKronoz Zetia Elite csiszolt rózsaszín arany Mi - 39 mm

Ön is hosszú ideje keres egy olyan órát, ami megtartja a klasszikus mechanikus mutatók eleganciáját, és emellett egy teljesen digitális kijelzőt kínál felhasználójának? Nos, ha igen, akkor épp most talált rá  egy ilyen termékre, ami ráadásul  még sok minden mást is tud. A MyKronoz ZeTime intelligens órák azt is lehetővé teszik, hogy  sport funkciókat használjunk, nyomonkövessük  pulzusszámunkat, és bizony ezek az órák a neves svájci minőséget képviselő műhelyekből érkeznek. Két óraméret és sok szíj-formaváltozat közül lehet választani.
 

Melyek a 39 mm-es MyKronoz ZeTime Elite Pink Gold intelligens órák fő előnyei?

  • Ezek az első hibrid órák
  • Extra hosszú akkumulátor-élettartammal rendlekzenek
  • Precíziós svájci minőséget képviselnek
  • Pulzus- felügyeletet is képesek végezni
  • Értesítéseket / üzeneteket tudnak fogadni
  • Luxus design és felhasznált anyagok
  • Sport funkciókkal is rendelkeznek
     
MyKronoz ZeTime
MyKronoz ZeTime

Mit jelent  a hibrid intelligens karóra?

A  39 mm –es MyKronoz ZeTime Elite Pink Gold Pink intelligens órák  az intelligens eszközök területén  elért előrehaladott fejlesztéseknek az eredményét reprezentálják. Ebben a típusban ezek az első példányok, és jó esély van arra, hogy további új irányokat tűznek ki az intelligens eszközök számára.  Ezen órák  az érintőképernyős intelligens eszközöknek - amelyek segítségével a különböző alkalmazásokat  és üzemmódokat használhatjuk -  és az intelligens,  szabadalmaztatott mutatóknak – amelyek  soha nem veszítik el a pontos időt – a kombinációi.
 

Soha nem tagadják meg svájci származásukat!

A MyKronoz ZeTime Elite Pink Gold intelligens órák kiváló minőségű, krómbevonatú acélból és igen ellenálló,  zafír kristályüvegből készülnek. Ez nem csupán a tartósságot, de a a nagy érintőképernyő tökéletes olvashatóságát is biztosítja.

MyKronoz ZeTime

precíziós feldolgozás

MyKronoz ZeTime

Cserélhető szíjak

Mivel a hét nem minden napja  kínál  azonos lehetőségeket számunkra, a MyKronoz ZeTime intelligens órák el vannak látva egy egyszerűen kapcsolható, szíjrögzítő rendszerrel. Mást kell viselnünk mozgáshoz, sporthoz  és egy partin,  és megint másként kell elegánsan ’öltöznünk’, ha egy ügyféllel van megbeszélésünk..

MyKronoz ZeTime

Vízálló 30 m mélységig!

A MyKronoz ZeTime intelligens karóra nem hagyja Önt cserben sporttevékenységek közben sem, még egy medencében sem,  és ezen kívül Ön le is merülhet vele  gyakorlatilag szinte bármilyen mélységig, amit a hagyományos,  kedvtelési búvárkodás megkíván.
 

MyKronoz ZeTime

Jól vizsgázott vezérlőgombok

Az interaktív érintőképernyőn kívül a  MyKronoz ZeTime okosórákanak még van három vezérlőgombja is. Két klasszikus és egy forgatható  gomb. Ezeknek köszönhető, hogy sokkal könnyebb  a teljes tájékozódás a menük között, és az egyes ismeretanyag-források / üzemmódok megtalálása is könnyebb.

MyKronoz ZeTime

A 39 mm –es MyKronoz ZeTime Elite Pink Gold okosóra páratlan akkumulátor-élettartammal működik

A hibrid kidolgozásnak   köszönhetően   Önnek olyan eszköze lesz, amely az intelligens karórák közül messze a leghosszabb akkumulátor-élettartamot éri el egy töltéssel. Az órára feltöltött alkalmazások és operációs üzemmódok szokásos használata mellett az okosóra akár három napig is problémamentesen működik. Ha azonban kikapcsolja a kijelzőt olyan hosszú időre, amilyenre csak tudja, és ekkor csak az időt nézi, az óra  teljesítményét akár egy hihetetlen  30 napos periódusra is megnövelheti.
 

MyKronoz ZeTime

Sport üzemmódok

A MyKronoz ZeTime intelligens órák  fel vannak szerelve egy érzékelővel, ami  nyomon követi  az Ön  szívverését a sporttevékenységek és a pihenés során is. Ezen kívül vannak még rajta  sport üzemmódok  és egy 3-tengelyes gyorsulásérzékelő,  amelyek  rögzítik  az Ön tevékenységeit / teljesítményét.
 

MyKronoz ZeTime

Értesítések / Üzenetek

A Bluetooth technológiának köszönhetően, a MyKronoz ZeTime intelligens karórák képesek fogadni az e-mailben, a szociális hálózatokról  vagy  egyéb alkalmazásokról érkező értesítéseket  / üzeneteket – mint amilyen például  a Skype, Messenger, Uber, Viber, Linkedin, Facebook és még sokan mások.

MyKronoz ZeTime

A telefont is tudják irányítani

Önnek nem kell állandóan a  zsebében lévő telefonját keresgélnie  minden alkalommal, amikor szeretne  egy kedvenc zenéjére váltani.  A  Bluetooth technológiának köszönhetően a MyKronoz ZeTime okosóra ezt is meg tudja oldani. Hasonlóképpen nem jelent az óra számára problémát  a kamera irányítása, vagy egy  csoportos szelfi elkészítése sem.

MyKronoz ZeTime

’Öltöztesse fel’ MyKronoz ZeTime óráját saját ízlése szerint!

Ön  nem csak  két óraméretből és számos óra-designból válogathat,  hanem a sok szíj-designból is kiválaszthatja az alkalomnak leginkább megfelelőt. A következő szíj-kategóriákat kínáljuk: eredeti, prémium és elit. Ezek használata és kiválasztása az Ön kisujjában van!

Paraméterek

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!
Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Üveg
Zafír Kész!
Tok színe
Rózsaarany Kész!

Rendeltetés és kompatibilitás

Operációs rendszer kompatibilitás
Android, iOS Kész!

Kijelző

Üveg
Zafír Kész!

Kivitel és tartósság

Tok színe
Rózsaarany Kész!

Csatlakozás és érzékelők

Vezeték nélküli technológiák
Bluetooth Kész!

Funkciók

Sporttevékenységek
Futás, Kerékpározás, Fitnesz, Síelés Kész!
Sportteljesítmény funkció
Lépésszámláló, Pulzusfrekvencia, Távolság, Kalóriaszámítás Kész!
Egészségügyi funkció
Alvásfigyelés Kész!
Pulzusmérés mellkasi övvel
Nem Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
720 óra (30 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
72 óra (3 nap) Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: MyKronoz Zetia Elite csiszolt rózsaszín arany Mi - 39 mm Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si MyKronoz ZeTime Elite Brushed Pink Gold Mi - 39 mm. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si MyKronoz ZeTime Elite Brushed Pink Gold Mi - 39 mm.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ