Shop roku Akvizice ApF HU

NANO + ARMY

Termékkatalógus
NANO + ARMY
Kendő membránnal - univerzális méret, uniszex,
Kód:  DYPRO006HU Termékszám:  L20F

NANO + ARMY

A NANO + ARMY kendő ideális viselet sporttevékenységekhez és a mindennapi életben. Megvédi az arc alsó részét és a nyakat a hidegtől és a széltől és található rajta egy zseb a cserélhető nanoszálas membrán számára. A NANO MED. CLEAN membrán kétoldalas mechanikus akadályként működik a levegőben található vírusok, baktériumok, allergének, szmog és veszélyes részecskék felfogására. A vírusok és baktériumok akár 99,9% -át semlegesíti. A nanoszűrőt kiváló légáteresztő képessége (200 l / m2 / s) teszi nagyszerűvé. Akár 12 órán át működőképes, ezt követően cseréje szükséges. Az orrklipsz szintén cserélhető.

A NANO + ARMY membrános kendő legfontosabb jellemzői 

  • Uniszex kendő 
  • Ideális sporttevékenységekhez és a mindennapok során
  • Védi az arc alsó részét és a nyakat a hidegtől és a széltől
  • Zseb a cserélhető nanoszálas membrán számára
  • A NANO MED. CLEAN membrán kétoldalas mechanikus akadályként működik, mely felfogja a levegőben található vírusokat, baktériumokat, allergéneket, szmogot és veszélyes részecskéket
  • A vírusok és baktériumok akár 99,9% -át felfogja
  • A nanoszűrő légáteresztő képessége kiváló
  • A nanoszűrő és az orrklipsz cserélhető
  • A NANO + kendő poliészterből és elasztánból készül
  • A nyakvédő feszessége könnyedén igazítható
  • Gépben mosható, a nanoszűrő és az orrklipsz eltávolítását követően
  • Színváltozat: khaki

NANO + ARMY viselhető sportolás és tömegközlekedés során

A NANO + kendő mérete univerzális, hogy nők és férfiak egyaránt viselhessék. Javasoljuk, hogy körültekintően járj el, amikor leveszed a NANO + kendőt az arcodról, illetve amikor visszahelyezed. Mindig fogd határozottan a NANO + kendő mindkét oldalát, amikor leveszed. A membrán helyzete a zsebben így mindig megfelelő lesz. A kendő anyaga poliészter és elasztán kombinációja, tökéletesen kényelmes viseletet és a könnyű felhelyezést garantál.

3 db nanoszálas szűrő és 2 db orrklipsz

A csomagban a nyakvédőn kívül találsz még három darab nanoszálas szűrőt és két orrkapcsot. A NANO + ARMY mindazok számára ideális, akik forgalmas helyszíneken, tömegközlekedési eszközökön, allergéneket tartalmazó környezetben, vagy emberek által zsúfolt területen mozognak, de sportolók és motorosok számára is.

A csomagolás tartalma:

1 × NANO + kendő
3 × nanoszálas szűrő
2 × orrklipsz

A nyakvédő kendő helyes felhelyezése

1. Ellenőrizd a NANO + kendőt és húzd át a fejeden.
2. Ügyelj arra, hogy a nanoszűrős rész teljesen eltakarja a szájat és az orrot.
3. A kendő kellő feszességének biztosításáért húzd meg a gumiszalagot, és húzd a fékkel a fejed mögé, majd formázd tetszés szerint az orrcsipeszt.
4. A fém orrklipszet ujjad segítségével hajtsd ívbe.
 5. Légy körültekintő, amikor eltávolítod és az arcodra helyezed a NANO + kendőt. Mindig a NANO + kendő oldalait fogd, amikor leveszed. A membrán így mindig a megfelelő helyzetben marad a zsebben.


Karbantartás:

Mosás előtt távolítsd el a nanoszűrőt és az orrklipszet. Figyeld a nyakvédőn található karbantartással kapcsolatos szimbólumokat. Új szűrő behelyezése előtt alaposan mosd meg és fertőtlenítsd a kezedet. Az új szűrő behelyezését videós útmutatón is láthatod a www.nanoscarf.eu oldalon, illetve a csomagolásban található tájékoztató rajzok is segítségedre lesznek. Nem javasoljuk, hogy a kendőt a nanoszűrővel együtt mosd, mivel a szűrő alacsonyabb mosási hőmérsékleten is mechanikusan károsodhat, ezáltal csökkenhet a funkcionalitása!

Azonnal távolítsd el a nyakvédő kendőt az arcodról, ha közérzeted nem jó. Három év alatti gyermekek csak felnőtt felügyelete mellett használhatják a kendőt. Javasoljuk, hogy a kendőt mindig tiszta, szennyeződésmentes környezetben helyezd fel és higiéniai okokból ne kölcsönözd senkinek!



Hozzávetőleges méretek:
kendő 26 × 30 cm
szűrő 21 × 13 cm

Alapanyagok:
kendő: Soft Elastan, 88% poliészter, 12% elasztán, nanoszálas szűrő: 99,9% polipropilén, 0,1% PVDF. Higiénikusan visszazárható simítózáras tasakba csomagolt. Az EU-ban készül. Büszke tagjai vagyunk a Cseh Köztársaság Nanotechnológiai Iparszövetségének, és a Csehország Nano projektnek. A NANO + kendő a 93/42/EHS irányelv és az EU/2017/745 rendelkezés értelmében nem egészségügyi segédeszköz és az EU/2016/425 rendelkezés értelmében nem személyi védőeszköz.


Paraméterek

Méret
Univerzális Kész!
Rendeltetés
Uniszex Kész!

Méret

Méret
Univerzális Kész!

Rendeltetés

Rendeltetés
Uniszex Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ