A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU Shop roku

National Geographic W5071

Termékkatalógus
National Geographic W5071
Fotós hátizsák belső méretek: 24,5x28x11cm + notebook rekesz max. 15,4 "
Kód:  NGO5101a Termékszám:  NG W5071

National Geographic W5071

Kérjük, rendelés előtt ellenőrizd a készülék méreteit, hogy megbizonyosodhass arról, hogy az általad választott hátizsák megfelelő-e a készülékhez.!

A hátizsák lefedi életmódját, és tetszik a forgatás vagy él vele? Szüksége van arra, hogy minden tartozékot az ujjhegye alatt hosszú vagy egész napos kirándulásokkal töltsön el a természetben? Ebben az esetben a kényelmes hátizsák jól jön majd, és minden igényt kielégít. A könnyen hozzáférhető zsebek a National Geographic hátizsákkal állnak. 

Tulajdonságok

  • Tükör táska, lencsék és kiegészítők
  • A hátizsáApproxan több szervező van a hátizsák rendben tartásához
  • A hátsó párnázott részen a noteszgépet a 15,4 "
  • Két oldalsó zseb használható állvány vagy üveg víz tárolására
  • Az elülső zsebek alkalmasak személyes tárgyak (mobil telefon és dokumentumok)
  • Könnyű hozzáférés a külső zsebekhez

A tér tökéletes elrendezése

A kompakt hátizsák kényelmes tárolást biztosít a technológia számára, és lehetővé teszi a szabad utazást, tudván, hogy mindig mindent megtesz, és mindenekelőtt biztonságban van. A személyes tárgyak tárolására szolgáló hely (ruházat, könyvek, térképek ...), amely a hátizsák tetején helyezkedik el, tágas és nyitható egy ziphez. Az alsó párnázott rekesz használható a fényképezőgéphez vagy a videokamerához és tartozékokhoz, például lencsékhez, vakuhoz, elemekhez, kábelekhez, töltőkhöz stb. Ez a hely modulos válaszfalakkal van felszerelve, amelyek lehetővé teszik a hátizsák helyének az igényeinek megfelelő beállítását. 

Az Ön kényelme érdekében

A laptop is megtalálható itt, és biztonságosan tárolhatja a hátsó párnázott területen. Végül, de nem utolsósorban két oldalsó vizes palackzacskó van, amelyek horgonytámaszként szolgálnak az állvány vagy a monopod számára. A háta mögött sokáig viselő kényelme párnázott légáteresztő anyagot biztosít a hátizsák hátán. Ezzel a praktikus segítővel sokkal többet fogsz lőni.

Méretek:
44 × 30 × 19 cm

Belső méretek:
24,5 × 28 × 11 cm

Súly:
1,66 kg

Paraméterek

Mélység
11 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!
Zsebek
Laptopzseb Kész!
Laptop képátló
15,4" Kész!

Külső méretek

Mélység
11 cm Kész!
Szélesség
28 cm Kész!
Magasság
24,5 cm Kész!

Felszerelés

Zsebek
Laptopzseb Kész!

Max. méret

Laptop képátló
15,4" Kész!

Szín

Szín
Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: National Geographic W5071 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si National Geographic W5071 . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si National Geographic W5071. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte National Geographic W5071 . Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte National Geographic W5071 .
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ