Shop roku AP+ plus nový vizuál

NEEKIN X1 2K Smart Car DVR Autós kamera

Termékkatalógus
NEEKIN X1 2K Smart Car DVR Autós kamera
4,0 2 értékelés
Autós kamera - 2560x1440 felbontás, 170°-os nagylátószögű objektív, F2.0, microSD kártya támogatás (maximum 64GB-ig), H.264, MP4, Wi-Fi, 750mAh-s újratölthető akkumulátor, autófókusz
Kód:  MD050de39z Termékszám:  6970018350029

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NEEKIN X1 2K Smart Car DVR Autós kamera

A NEEKIN X1 Smart Car 2K DVR autós kamera kiváló minőségű videofelvételekek készítését, valamint változatos és hasznos kiegészítő funkciókkal is szolgál. Garantáltan nagyszerű képminőséget fogsz kapni. A nagy 1/3"-os szenzor tiszta, 2K felbontású, 2560x1440 pixeles képet biztosít a fejlett algoritmusok és az f/2 rekeszméretű, hihetetlenül széles látószöget biztosító objektív segítségével. A teljes 170°-os látószög felvesz mindent, ami előtted és a motorháztető kétoldalán történik. Az így kapott felvételen tökéletesen kivehető lesz minden az adott forgalmi helyzetben résztvevő autónak a rendszámtáblája és az autókban tartózkodó személyek külseje is.

A NEEKIN X1 Smart Car 2K DVR autós kamera főbb jellemzői

  • Autóból történő vagy általános felvételek rögzítésére
  • Különösen részletgazdag 2K felbontású (2560x1440@30fps) felvétel
  • Világos lencse (f/2) 170°-os látószöggel
  • Hatékony tömörítés H.264 formátum segítségével (jó minőség/ésszerű méret)
  • Megbízható akkumulátor, ami akár 65 perces folyamatos felvételt is bír, vagy 24 órás készenléti üzemmódot
  • Mellékelt távirányító + IOS és Android applikáció
  • WiFi 802.11 b/g/n
  • Levegő minőségének figyelése az autóban

A NEEKIN X1 2K Smart Car DVR autós kamera számos különböző helyzetben is jól jöhet

A NEEKIN X1 2K Smart CAR DVR autós kamera elsősorban arra szolgál, hogy felvegyük, ami útközben történik, de állványra is állítható, bicikli- vagy motorkormányra erősíthető, és akár szelfibotra is feltehető. Ezekben a helyzetekben értékelni fogod a kamera akkumulátorát, ami igen széles hőmérséklet-tartományban (-20 és +80°C között) képes üzemelni, és legfeljebb 65 percnyi felvételt készíteni, valamint rendelkezik egy mellékelt távirányítóval, és irányítható a beépített Wi-Fi-n keresztül is egy okostelefon segítségével. A telefonon keresztül élőben is megtekintheted, amit a kamera lát, illetve megnézheted a rögzített felvételeket.

Egy kamera, amely figyelemmel kíséri a levegő minőségét az autóban

A NEEKIN X1 Smart Car 2K DVR autós kamera rendelkezik egy olyan remek funkcióvan is, ami a beépített érzékelő segítségével figyeli az autóban a levegő minőségét, hogy te és minden utas kényelmes körülmények között utazhasson, még ha hosszabb időt is töltötök az autóban. Az érzékelő észlel minden szagot, mielőtt te észrevennéd őket. Az érzékelőnek négy fokozata van, így láthatod, ha fokozatosan romlik a levegő minősége, és tudni fogod, mikor kell szellőztetned, hogy felfrissítsd az autó utasterének levegőjét.

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0, Wi-Fi Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Autós töltő Kész!

Méretek és tömeg

Szélesség
8 cm Kész!
Magasság
5 cm Kész!
Mélység
2,85 cm Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2 Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Szivargyújtó Kész!
Akkumulátor üzemideje
1,08 óra Kész!
Akkumulátor-kapacitás
750 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NEEKIN X1 2K Smart Car DVR Autós kamera Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin X1 Smart Car 2K DVR Kamera. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Neekin X1 Smart Car 2K DVR Kamera. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Neekin X1 Smart Car 2K DVR Kamera. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Neekin X1 Smart Car 2K DVR Kamera.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ