AlzaBoxy Q1 Shop roku

Nero Platinum 365 (elektronikus licenc)

Termékkatalógus
Nero Platinum 365 (elektronikus licenc)
5 4 értékelés
Író szoftver - 1 készülék számára, előfizetés időtartama: 12 hónap, előfizetés, nyelv: CZ, EN, telepítés: letöltés (elektronikusan), háztartás, cégeknek, iskolák számára és hivatalok számára, célkészülék: PC, licenckulcs az "Én könyvtáram" - "Licencek" modulban található,
Kód:  SWLN0008
Nero Platinum 365 (elektronikus licenc) Megszűnt

Nero Platinum 365 (elektronikus licenc)

Hogyan kell aktiválni az elektronikus licenszeket?

A teljes programcsomag egy készletben

A Nero Platinum 365 tartalmazza a Nero Platinum Suite-ot és 200 extra funkciót. Ez egy olyan szoftver, amely a megvásárlással egyéves licencet biztosít neked. 1 évig élvezheted az összes programot számos alkalmazás legújabb frissítésével és VIP ügyfélszolgálattal. Készítse fényképeket, rögzíts videókat, élvezd a zenét. Több mint 200 alkalmazás érhető el.

Nero DuplicateManager Photo a jól rendszerezett fotóarchívumért

Sok fotót készítesz, de már túl sokat tárolsz a számítógépen?Itt jön az új Nero Platinum 365  mesterséges intelligenciája, hogy rendet tegyen a fényképalbumodban. Rendszerezi a fényképeidet, címkézi, értékeli őket, és például jelenet szerint is könnyedén kereshetsz. Adj neveket az arcokhoz, és könnyebben nyomon követhetővé teszed a képeket. A szoftver eltávolítja a másolatokat, a fényképeket hely szerint rendezi, és mindezt egy világtérképen is megtekintheted. Érdekes funkció az idővonal is. Szerkeszd a fényképeket egyetlen kattintással, mindezt helyben, a számítógépeden, felhő nélkül.

Készíts szuper videókat a Nero Video segítségével

Kombináld emlékeidet, és készíts egy pillanat alatt mesteri filmet. A Nero Platinum 365 segítségével több száz kiváló sablon áll rendelkezésedre, ünnepekhez, alkalmakhoz és eseményekhez kapcsolódó témákkal. A Nero Video képes kép a képben, alfacsatorna, dőlésváltás, lassított felvétel és time-lapse effektek készítésére is. Szerkesztheted, vághatod és exportálhatod a filmeket tetszésed szerint. Barátaidat és családodat lenyűgözi majd a professzionális munka. Mindezt ki is íratod optikai lemezre.

Stream és letöltés

Élvezd kedvenc előadóidat kényelmesen és tisztán. Mentsd el kedvenc dalaidat az összes zenei streaming szolgáltatásból gyorsan, legálisan és kiváló minőségben. Szerkeszd az egyes sávokat, vágd őket tetszésed szerint. Rengeteg effekt áll rendelkezésre, mint például a be- és kikapcsolás vagy a hangerő beállítása. Ha elégedett vagy a munkáddal, ki is íratod azt optikai lemezre.

Biztonsági mentés a Nero Platinum 365 alkalmazással

Valószínűleg sok olyan fontos dolog vagy emlék van, amelyet meg akarsz tartani, és nem szívesen veszítenéd el. A Nero Platinum 365segítségével kényelmes és biztonságos biztonsági mentést kapsz. Biztonsági mentések merevlemezekre, optikai adathordozókra és felhőkbe, például a Google Drive, OneDrive, Magenta CLOUD, HiDrive, pCloud vagy QLOUD tárhelyekre is rendelkezésre állnak.

Fájlok tetszés szerinti átalakítása

A lassú számítógépre vonatkozó panaszok a múlté lesznek. A Nero Platinum 365 segítségével nagyobb teljesítményt kapsz. Felgyorsítja a számítógépet, frissíti az illesztőprogramokat és növeli az internet sebességét. Te irányíthatod a számítógép teljesítményét, és eldöntheted, hogy a problémákat egyesével vagy egyszerre kezeled. Át kell konvertálnod fájljaidat másformátumba? Nem probléma! A Nero Platinum 365programmal egyetlen kattintással megteheted.

Őrizd meg adataid a Nero Platinum 365 segítségével

A Nero Platinum 365 számos más hasznos beépített eszközzel rendelkezik, mint például a törölt adatok helyreállítása, a személyes adatok egyszerű titkosítása, az adathordozók formázása és másolása. A Nero Platinum 365 programmal minden eshetőségre felkészülhetsz.


Paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!
Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Alapvető paraméterek

Rendeltetés
Háztartás, Cégeknek, Iskolák számára, Hivatalok számára Kész!
SW típusa
Író programok Kész!
Licenckulcs kézbesítése
Alza - Könyvtár Kész!

Licenc típusa

Licenc típusa
Elektronikus licenc Kész!
Licenckérelem
A licenckulcs a vásárlást követő 24 hónapon belül használható fel Kész!

Licenc

Előfizetés módja
Előfizetés Kész!
Berendezések száma
1 Kész!
PC-k/MAC-ek száma
1 Kész!
Előfizetés ideje
12 hónap Kész!

Kompatibilitás

Készülék típusa
PC Kész!
Operációs rendszer
Windows Kész!
Beépítés módja
Letöltés (elektronikusan) Kész!

Nyelvi verzió

Nyelvi változat
CZ, EN Kész!
Több paraméter

Postup instalace:

Stažení instalačního balíčku: https://www.nero.com/download.php?id=nerocore_full_installer

    Megjegyzés:

    Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

    A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

    Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
    P-DC1-WEB20
    30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
    3 millió megrendelés évente
    a vásárlók 98% visszatérő
    Több infó
    Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
    06-1-701-1111
    Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
    Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
    Kérjük, add meg a telefonszámodat:
    Keress minket
    Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
    További információ Kevesebb információ