A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU ApF HU

Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16db

Termékkatalógus
Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16db
5 5 értékelés
Kávékapszula - 16 kapszula egy dobozban, 3 doboz egy csomagban - 87,29 Ft/1 porce
Kód:  NESDG498 Termékszám:  8593893765498 Gyártó honlapja:
Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16db Megszűnt

Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16db

Mindig tökéletes kávé

A kapszulák különleges reggeli válogatásának köszönhetően minden nap élvezheted a tejjel megszelídített intenzív kávé elbűvölő ízét. A doboz 4 darab Nescafé Dolce Gusto Café Au Lait, 4 darab Café Au Lait Intenso Café, 4 darab Cortado és 4 darab, vadonatúj Flat White kávékapszulát tartalmaz.

Minden csomagban 3 darab, összesen 16 kávékapszulát tartalmazó doboz található. A válogatás összesen 48 csésze finom kávé elkészítéséhez elegendő. A kapszulák Nescafé Dolce Gusto kávéfőzőkhöz alkalmasak.



Ranní káva s mlékem


Kávé, amelynek nem lehet ellenállni

A Nescafé Dolce Gusto kávékapszulákkal elsőosztályú, tejjel lágyított, mégis intenzív aromájú reggeli kávét kapsz.


Nescafé Dolce Gusto


A kávéfőzés egyszerűbb már nem is lehetne

A Nescafé Dolce Gusto Cappuccinoját és Latte Macchiátóját a teljesen kezdőként is kiválóan el tudod készíteni. Csak helyezd a kapszulát a kávéfőzőbe, csatlakoztasd a készüléket a konnektorhoz, a Dolce Gusto pedig gondoskodik a többiről. További részletes információért látogass el a Dolce Gusto honlapjára.


Nescafé Dolce Gusto


A nagyszerű íz a kávészemekkel kezdődik

A dupla kapszulák tejjel és némi cukorral kevert, minőségi dél-amerikai arabica kávét tartalmaznak.

Nescafé Dolce Gusto


Szereted az erős kávét tejjel?

A Dolce Gusto kapszulákkal több mint 30 különféle kávét készíthetsz. Élvezd a gazdag ristretto, a habos eszpresszó, a krémes cappuccino vagy a finom tejhabbal ellátott macchiato nyújtotta élményt. Természetesen, a gyártó a forró csokoládé kedvelőire is gondolt.


Nescafé Dolce Gusto


A jó kávéfőző alap

A legjobb Nescafé Dolce Gusto Cappuccino és Latte Macchiato kizárólag a megfelelő nyomással rendelkező, kiváló kávéfőzővel készíthető el. A sűrű, bársonyosan krémes hab érdekében a kávéfőzőnek 15 bar nyomással kell működnie.


Nescafé Dolce Gusto


Az aroma és a kávé a hosszú tárolás ellenére is megőrzi minőségét

A kávékapszulák tökéletesen szigeteltek, ezáltal az elkészített ital megőrzi a teljes aromát, sőt, a nagyobb intenzitást is.

A Café Au Lait Intenso összetétele:
teljes tejpor 61,8 %, azonnal oldódó kávé 36,5 %, cukor 10 %, stabilizátorok (kálium-foszfátok, nátrium-citrátok), emulgeálószer (szójalecitin) 6,3 g. Védőgázas csomagolásban.

A Café Au Lait összetétele:
teljes tejpor 73,7 %, azonnal oldódó kávé 24 %, cukor 10 %, stabilizátorok (fkálium-foszfátok, nátrium-citrátok), emulgeálószer (szójalecitin) 10 g. Védőgázas csomagolásban.

A Cortado összetétele:
teljes tejpor 61,8 %, azonnal oldódó kávé 36,5 %, stabilizátorok (kálium-foszfátok, nátrium-citrátok), emulgeálószer (szójalecitin) 6,3 g. Védőgázas csomagolásban.

A Flat White összetétele:
teljes tejpor 73,5 %, azonnal oldódó kávé 13,7 %, cukor 12,8 %  stabilizátorok (kálium-foszfátok, nátrium-citrátok), emulgeálószer (szójalecitin). Védőgázas csomagolásban.

 

Paraméterek

Allergének
6 - Szója, 7 - Tej Kész!
Adagok száma
48 porce Kész!
Ital típusa
Tejes kávéitalok Kész!

Allergének

Allergének
6 - Szója, 7 - Tej Kész!

Adagok száma

Adagok száma
48 porce Kész!

Italtípus

Ital típusa
Tejes kávéitalok Kész!
Megjegyzés:
» További Kávékapszulák

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16db Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESCAFÉ Dolce Gusto Morning Mix Box 3 x 16ks. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nescafé Dolce Gusto Morning Mix Box 3× 16 ks.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ