30 dnů na vrácení 30 dnů na vrácení

NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G

Termékkatalógus
NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G
4,9 11 értékelés
Kapszulás kávéfőző - 19 bar nyomás, 1710 W teljesítmény, 1,1 l-es víztartály, Nespresso kapszulával kompatibilis, bluetooth és automatikus kikapcsolás, 38,1 cm széles, 28,7 cm magas, 22,3 cm mély, 4,4 kg, ezüst és szürke színű
Kód:  KRUNES04 Termékszám:  EN350G Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G


Valódi kávé otthoni kényelemben

Amikor csak szeretnéd, élvezd kedvenc italodat otthon, kényelmesen. A Delonghi kapszulás kávéfőzővel megspórolod a kávédarálást és a kávé lenyomkodását. Az exkluzív Nespresso kapszulákat széles ízválasztékban vásárolhatod meg. A készülék kezelése rendkívül egyszerű, így gyakorlatilag bárki képes vele kávét készíteni. Helyezd be a kapszulát a megfelelő helyre, nyomd meg a gombot, és már kész is. Három hőmérséklet közül választhatsz -meleg, forró és nagyon forró. A készülék Nespresso okostelefon alkalmazás segítségével is vezérelhető, amely, többek között, figyeli a kávékapszula-készletedet, hogy kedvenc kávédról soha ne kelljen lemondanod.


NESPRESSO DéLonghi Szakértő EN350.G

Nespresso különböző forró italok készítéséhez

A Nespresso kávé szerelmesei a Ristrettora, az Espressora és a Lungora esküsznek. A Nespresso kínálata mostanában tovább bővült az új Nespresso Americano-val, amely tökéletes választás azok számára, akik szeretik a lágyabb kávékat. A kávéfőző alkalmas forró víz készítésére is, amelyet teához vagy más, kedvelt, forró italhoz használhatsz fel.


Magasnyomású szivattyú

Ez a nagy teljesítményű szivattyú 19 bar nyomást biztosít, lehetővé téve ez által, hogy barista módjára készítsd a kávédat! Minden egyes kapszula biztosítja, hogy finom, intenzív aromával és vastag krémmel rendelkező kávét főzhess.

Három különféle hőmérséklet

Most mindegyik kávétípushoz ízlésednek megfelelő hőmérsékletet választhatsz ki. Három lehetőséged van: közepes, forró vagy nagyon forró. A hőmérsékletet közvetlenül a kávéfőzőn vagy a Nespresso mobil alkalmazás segítségével állíthatod be. 

Mobil alkalmazások

A Nespresso alkalmazás megkönnyíti az életetedet. Újabb kapszula adagot rendelhetsz az applikáción keresztül, rendszerezheted a kávé recepteket, de követi a kapszulák készletét, tervezhetővé válik a kávé készítésének ideje, de akár távolról is főzhetsz kávét a segítségével - ahogyan tetszik.


Kávé a legmagasabb minőségben

A kapszulákhoz felhasznált kávét a Nespress szigorú szabványok alapján választja ki. A kapszulák újrahasznosítható alumíniumból készülnek és hermetikusan zárják le őket. Ez a két tényező garantálja a Nespresso kávé egyedi ízét. A széles választéknak köszönhetően mindenki megtalálja az ízlésének leginkább megfelelő forró italt.


A NESPRESSO DéLonghi Expert kiváló design-nal

A NESPRESSO DéLonghi Expert kávéfőző új kivitelben, keskeny kialakítással és lekerekített élekkel rendelkezik. A barista világ inspirálta alumínium részletekkel szebb, igényesebb hatást értek el a tervezők. Az intuitív LED-ek azonnal figyelmeztetnek, ha kiürül a víztartály, vízkőmentesítésre van szükség, vagy ha a használt kapszula tartály hiányzik, ill. tele van. 


Paraméterek

Tulajdonságok

Teljesítményfelvétel
1 710 W Kész!
Szivattyú nyomása
19 bar Kész!
Víztartály űrtartalma
1,1 l Kész!

Funkciók

Általános funkciók
Automatikus kikapcsolás Kész!

Csatlakozás és kompatibilitás

Csatlakozás
Bluetooth Kész!

Méret & súly

Mélység
22,3 cm Kész!
Szélesség
38,1 cm Kész!
Magasság
28,7 cm Kész!
Tömeg
4,4 kg Kész!

Szín

Szín
Ezüst, Szürke Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
» További Kapszulás Kávéfőzők
» További Kávéfőzők

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NESPRESSO De'Longhi Szakértő EN350.G Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NESPRESSO De'Longhi Expert EN350.G. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NESPRESSO De'Longhi Expert EN350.G. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NESPRESSO De'Longhi Experte EN350.G.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ