A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Technikai okok miatt a Budapest Blaha üzletünkben jelenleg vásárlás és csomagátvétel nem lehetséges, megértésüket köszönjük.

ApF HU ApF HU

Netgear GS724T

Termékkatalógus
Netgear GS724T
5 2 értékelés
Switch - desktop, 24× RJ-45, 2× SFP, L2, QoS (Quality of Service), menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable) és VLAN (Virtual Local Area Network), LAN portok átviteli sebessége 1 Gbit, mérete 43 × 440 × 260 mm (Ma×Sz×Mé)
91 990 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 60 hónap Kód:  VF124e1 Termékszám:  GS724T-400EUS Gyártó honlapja:

Akciós szettek

93 180 Ft
Szett megvásárlása

Netgear GS724T

A Netgear GS724T csúcskategóriás, konfigurálható switch nagy teljesítménnyel, alacsony fogyasztással és egyszerű adminisztrációval webes felületén keresztül. Alkalmas professzionális használatra kisvállalkozások és munkacsoportok számára, amelyek várhatóan nagy mennyiségű adat átvitelét igénylő alkalmazásokat működtetnek, mint például a VoIP, a média streaming, a multicast, prémium biztonság alkalmazások és még sok más.

Ideális professzionális használatra

A kapcsoló 16 gigabites portokkal van felvértezve, amelyek akár 2000 Mbit / s átviteli sebességet is lehetővé tesznek mindkét irányban és támogatják a Jumbo keretrendszert. Az RJ-45 port két SFP csatlakozót is biztosít, melyek optimális kapcsolódást tesznek lehetővé GBIC modulokhoz, lehetőséget adva nagy távolságú optikai hálózatok kiépítésére. Minden port automatikusan felismeri a helyes sebességet, és a teljes vagy fél duplex típusú működést, és az Auto Uplink segítségével automatikusan ehhez igazítja magát. Az intuitív webes felület nagyban egyszerűsíti a portok konfigurációját,  az átvitel és a teljesítmény ellenőrzését. További beállításokat eszközölhet az SNMP szoftver segítségével.

Az egyszerűség érték

Ennek a modellnek a megkülönböztető jegye a továbbfejlesztett QoS támogatása (Quality of Service). A QoS sorbaállítás priorizálhatósága garantálja a hatékony átvitelt, még akadozó adatáramlás esetén is. Hálózati telefonhívások vagy videókonferenciák bonyolítása esetén azonnali hang és képtovábbításra van szükség más alkalmazások számára. Megbízhatóságot és minőséget garantál még növekvő hálózati terhelés esetén is. A fejlett funkciók közé tartozik a 802.1p preferencia és a sebességkorlátozás is.

Legfontosabb jellemzői

  • 48 Gbit/s sávszélesség (full duplex)
  • Átlagos késleltetés: 4,5 mikroszekundum (64B keretrendszer 1000 Mbit/s)
  • Memória puffer: 512 kB minden egységben
  • MAC címek száma: 8000
  • MAC címzés 48 bites
  • Fogyaszás maximum 21,5 W

Paraméterek

Összehasonlít
Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!
Váltókapacitás
52 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!
Tömeg
2 970 g Kész!

Típus és funkció

Típus
Desktop (asztali) Kész!
Funkciók
L2, QoS (Quality of Service), Menedzselhetőség (smart Switch, web Manageable), VLAN (Virtual Local Area Network) Kész!

Sebesség

Váltókapacitás
52 Gb/s Kész!
LAN portok átviteli sebessége
1 Gbit Kész!

Tömeg

Tömeg
2 970 g Kész!

Portok

RJ-45
24 db Kész!
SFP
2 db Kész!

Méret

Szélesség
440 mm Kész!
Magasság
43 mm Kész!
Mélység
260 mm Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Netgear GS724T Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Netgear GS724T. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Netgear GS724T. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Netgear GS724T. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Netgear GS724T.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ