30 dnů na vrácení Slevy s AP+

NGS Skydusk

Termékkatalógus
NGS Skydusk
Bluetooth hangszóró - hordozható, 30W, Bluetooth, FM rádió, USB, SD kártyaolvasó
Kód:  NGS020g Termékszám:  SKYDUSK Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NGS Skydusk

Az elegáns NGS Skydusk hangszóró egyedülálló zenés atmoszférát teremt, bárhol is használod. Kitűnő teljesítményével lenyűgözi majd minden barátodat a házibulikon vagy egyéb eseményeken. Első pillantásra egyértelmű, hogy előnye nemcsak négyszögletes, két hangsugárzóval és LED kijelzővel ellátott kialakításában rejlik, hanem a számos elérhető funkciójában is, amelyeket a felső oldalon található gombokkal irányíthatsz. A hangszóróval hallgathatsz FM rádiót, USB-meghajtón vagy memóriakártyán található zenéket, használhatod az audiocsatlakozót vagy a vezeték nélküli zeneátvitelt a Bluetooth 4.0 segítségével.

A kiváló minőségű NGS Skydusk hangszóró legfontosabb jellemzői

  • Kiváló minőségű hang 30 W-os hangszóróval
  • A fekete hangszóró egyszerű kezelése 8 gombbal
  • A LED kijelző mutatja az aktuális zeneszám címét és a csatlakozási módot
  • A fekete NGS Skydusk támogatja a vezeték nélküli átvitelt a Bluetooth 4.0 segítségével
  • Tartó okostelefonokhoz, iPhone-okhoz és iPad-ekhez
  • Rengeteg csatlakozóval

Szinte bármit képes csatlakoztatni

Az NGS Skydusk fekete hangszóró lehetővé teszi az 5 különböző módon történő lejátszást. A legigényesebb a 10 méteres hatótávolságú Bluetooth 4.0. Sokan értékelni fogják az USB flash meghajtót, a memóriakártyát vagy a klasszikus audio csatlakozót is. Ha nem tudod eldönteni, mit hallgass, használhatod az FM rádiót.

Hogyan kell kezelni az erőteljes NGS Skyduskot?

Az NGS hangszóró 8 gombbal működtethető. Egyszerűen csatlakoztasd az elektromos hálózathoz, csatlakoztasd hozzá a kívánt zenelejátszó típusát és már hallgathatod is. Ezután léptethetsz a zeenszámokat közt, szabályozhatod a hangerőt, be- és kikapcsolhatod a lejátszót, vagy választhatod a dalok véletlenszerű lejátszását is. Egy ilyen hangszóró kötelező kellék minden zenerajongónak.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NGS Skydusk Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NGS Skydusk. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NGS Skydusk. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NGS Skydusk. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NGS Skydusk.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ