Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

Shop roku AP+ plus nový vizuál

Niceboy Pilot Q3

Termékkatalógus
Niceboy Pilot Q3
4,4 23 értékelés
Autós kamera - FullHD 1920x1080p 25 kép/mp, G-senzor, ADAS, 2Mpx kamera, H.264 videó codec, parkoló mód, mozgásérzékelés, hurokrögzítés, felülírással szembeni lezárás, microSD-kártya akár 32 GB
Kód:  NCB013v Termékszám:  8594182423501 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy Pilot Q3



A Niceboy PILOT Q3 fedélzeti kamera legfontosabb jellemzői

  • Nagy felbontás FullHD 1080p 30 kép/mp sebességgel
  • Kifinomult ADAS asszisztensek (LDWS, FCWS)
  • G-senzor, parkolási mód, mozgásérzékelés és egyéb hasznos funkciók
  • Nagy 3 hüvelykes LCD-képernyő
  • Gyors napi telepítés
  • Akár 32 GB memóriakártya (nem tartozék)


PILOT Q3 - kamera rengeteg funkcióval 

Ha gyakran van úton, fontolja meg a Niceboy PILOT Q3 megvásárlását, amely felbecsülhetetlen utazási társa lesz. A kamera valós idejű videót készít Full HD felbontásban. Ugyanakkor számos kiváló tulajdonsággal rendelkezik, mint pl. parkolási mód, hurokrögzítés, segítő rendszerek és mozgásérzékelés. A vitathatatlan előnye a nagy és világos 3 "-os képernyő, amely képes kikapcsolni vagy aktiválni a képernyővédőt.


A minőségi felvétel garantált

A Niceboy PILOT Q3 Full HD felvételeket készít (1920 × 1080p, 30 képkocka/másodperc). Ez a felbontás garantálja, hogy az összes szükséges adat, például a közlekedési jelzőtáblák, a járművezetők arca és a rendszám látható lesz. A tökéletes minőségű felvételeket szolgálja a kiváló kidolgozás és a kiváló minőségű alkatrészek. A teljes látószögű optika 170° -os látószöget tesz lehetővé. A kapott képet 3 hüvelykes kijelzőn tekintheti meg. A kijelzést bármikor kikapcsolhatja, vagy beállíthatja a készenléti állapotot, hogy a kijelölt időpontban automatikusan kikapcsoljon a kijelző.


Intelligens támogató rendszerek

A Niceboy autós kamera tele van intelligens segítő rendszerekkel, amelyek támogatják a vezetők biztonságát a mindennapi műveletek során. Ezek a rendszerek figyelmeztethetik Önt a frontális ütközés kockázatára, így a biztonságos távolság betartására (FCWS), vagy figyelmeztetnek a sáv elhagyása esetén (LDWS).



Sokkal több, mint egy fekete doboz

A Niceboy PILOT Q3 fényképezőgépen működik  automatikus be- és kikapcsolás funkció is, miután felismerte a töltést vagy kikapcsolat a gyújtást. Egy másik nagyon praktikus funkció a parkolási mód, amelyben a fényképezőgép maga bekapcsol, és elkezdi a felvételt, amikor kisebb rázkódást észlel. Nem kevésbé erőteljes funkció a mozgásérzékelés - amikor a kamera mozgást lát, elkezd felvételt készíteni. 


Védelem a felülírás ellen G-senzorral

A Niceboy PILOT Q3 felvevő kamera berendezésében egy érzékeny G-senzor található, amely észleli a mozgást, ütődést vagy hirtelen változását, és zárolja a felvételeket a nem kívánt felülírás ellen. A kamera rendelkezik hurok rögzítési funkcióval is, amely fokozatosan felülírja a megjelölt képeket a kártya megtelte után. A kamera folyamatosan rögzít, és nem kell aggódnia a folyamatos kezelés miatt (akár 32 GB kapacitású kártyát is használhat - nem tartozék).



Könnyű használat minden nap

A Niceboy PILOT Q3 nagyon kompakt méretei nem korlátozzák a vezető látóterét. A csomagban található egy tapadókorong, amely bármilyen jármű üvegéhez rögzíthető, és később áthelyezhető. A kamera kezelése gyerekjáték. A PILOT Q3 készülékhez az autós töltőt és a 3 m hosszú tápkábelt is mellékeljük.


A csomag tartalma

  • Niceboy PILOT Q3
  • USB töltőkábel
  • Autós töltő
  • Tapadókorongos tartó
  • Használati utasítás

Paraméterek

Szín
Fekete Kész!
Adat interfészek
USB 2.0 Kész!
Csomag tartalma
Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató Kész!
Támogatott formátumok
JPEG Kész!

Szín

Szín
Fekete Kész!

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
Akkumulátor, USB kábel, Használati útmutató Kész!

Memória és tárhely

Támogatott formátumok
JPEG Kész!
Támogatott video formátumok
Mov Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
62 g Kész!
Szélesség
8,7 cm Kész!
Magasság
5 cm Kész!
Mélység
1 cm Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Objektív fényerőssége
f/2 Kész!
Érzékelő felbontása
2 Mpx Kész!
Kijelző mérete
3" Kész!

Videó paraméterei

Videó maximális felbontása
Full HD (1920×1080) Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy Pilot Q3 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q3. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy Pilot Q3. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q3. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Pilot Q3.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ