Shop roku Shop roku

Niceboy Pilot Q5

Termékkatalógus
Niceboy Pilot Q5
3,8 5 értékelés
Autós kamera - 1920x1080 30fps, beépített kamera, 2,7" kijelző, nagylátószögű 170°-os objektív, G-szenzor, éjszakai mód, mozgásérzékelés, folyamatos felvétel, felülírás elleni védelem a fájlok számára, microSD kártya támogatás akár 64GB-ig, Li-Pol 240 mAh akkumulátor, cseh menü
Kód:  NCB013q Termékszám:  8594182422900 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Niceboy Pilot Q5



A Niceboy PILOT Q5 fedélzeti kamera legfontosabb jellemzői


  • Nagy felbontás, FullHD 1080p 30 fps sebességgel
  • HDR technológia
  • G-szenzor, mozgásérzékelő és egyéb hasznos funkciók
  • Nagy, 2,7"-os LCD-képernyő
  • Széles látószögű, 170°-os objektív
  • Gyors napi telepítés
  • Akár 64 GB memóriakártya támogatás (nem tartozék)

PILOT Q5 - mindig jó kép

Ha gyakran úton vagy, érdemes beszerezned a Niceboy PILOT Q5 fedélzeti kamerát, amely felbecsülhetetlen értékű partner lesz számodra az úton. A kamera valós idejű videót készít Full HD felbontásban. A felvételek magas minősége az erős NTK96650 processzornak és a Sony IMX323 érzékelőnek köszönhető. A videokamera HDR technológiával büszkélkedhet, hogy a legkisebb részleteket is lásd árnyékos vagy épp napsütötte helyzetben. Könnyen azonosítja a sofőrt, a jármű rendszámtábláját és a kresz táblákat. Megkérdőjelezhetetlen előnye továbbá a nagy, tiszta, 2,7"-os kijelző.


Sokkal több, mint egy fekete doboz

A Niceboy PILOT Q5 érzékeny G-szenzorral rendelkezik, amely érzékeli a hirtelen mozgásváltozást, a sokkot vagy rázkódást és a felvételt azonnal zárolja, sőt felülírás elleni védelemmel látja el. A kamera folyamatos felvétel funkcióval is rendelkezik, amely fokozatosan felülírja a lezáratlan felvételeket a memóriakártya megtelte után. A kamera folyamatosan rögzíti az eseményeket, így nem kell félned a folyamatosság megszakításától (akár 64 GB kapacitású kártyát is használhatsz - nem tartozék). Egy másik nagyon praktikus funkciója a parkolási mód, amelyben a kamera kisebb rázkódás esetén bekapcsol, és elkezdi a felvételt. Nem kevésbé praktikus funkció a mozgásérzékelés - ha a kamera mozgást érzékel, az eseményeket azonnal rögzíteni kezdi.



Kényelmes használat minden nap

A Niceboy PILOT Q5 kompakt méretének köszönhetően nem korlátozza a vezető látóterét. A csomagban található egy tapadókorong, amely bármilyen jármű üvegéhez rögzíthető, és a későbbiekben áthelyezhető. A kamera kezelése gyerekjáték. A PILOT Q3-hoz autós töltőt és egy 3 m hosszú tápkábelt is mellékelünk.



A csomag tartalma

  • Niceboy PILOT Q5 autós kamera
  • Újratölthető USB kábel
  • Autós töltő
  • Tapadókorongos tartó
  • Használati utasítás

Paraméterek

Bemenetek és kimenetek

Adat interfészek
USB 2.0 Kész!
Audio/Video
HDMI Kész!

Csomag tartalma

Csomag tartalma
USB kábel, Használati útmutató, Autós töltő, Tartó Kész!

Méretek és tömeg

Tömeg
90 g Kész!
Szélesség
15 cm Kész!
Magasság
9 cm Kész!
Mélység
4 cm Kész!

Látószög
170 ° Kész!
Kijelző mérete
2,7" Kész!

Elemek

Tápellátás típusa
Akkumulátor Kész!
Akkumulátor-kapacitás
240 mAh Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Niceboy Pilot Q5 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Niceboy PILOT Q5. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Niceboy Q5. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Niceboy Q5. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Niceboy Q5.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ