Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm-es ezüst alumíniumtok matt ezüst–neonzöld Nike sportszíjjal

Termékkatalógus
Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm-es ezüst alumíniumtok matt ezüst–neonzöld Nike sportszíjjal
Okosóra - 2x nagyobb fényerejű OLED Retina kijelző, Force Touch technológiával, Ion-X üveglappal, alumíniumtok kerámia hátlappal, Digital Crown, pulzusszámláló, WiFi, GPS, Bluetooth 4.0, 50 méterig vízálló, akár 18 óra akkumulátor-üzemidő, watchOS 3 - Iphone 5+ és iOS 10+ kompatibilis
Kód:  JA056j3f Termékszám:  MNYP2CN/A Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm-es ezüst alumíniumtok matt ezüst–neonzöld Nike sportszíjjal Megszűnt

Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm-es ezüst alumíniumtok matt ezüst–neonzöld Nike sportszíjjal

Az Apple Watch 2014-ben jelent meg, és most végre megérkezett a régóta várt új generáció. Az első visszajelzések szerint, úgy tűnik, jó irányba fejlődött. Az első generációs design lényegében megmaradt, de ugyanez legkevésbé sem mondható el az óra belsejéröl. Hála a technologiaban történt  nagy váltásnak, a lényegesen vékonyabb képernyő lehetővé teszi, hogy a felszabaduló teret egy sokkal jobb minőségü akkumulátor, egy kétmagos processzor, sok más új érzékelő és a vásárlók által annyira hiányolt GPS töltse be. 

Legfontosabb jellemzők

  • Beépített GPS és szabvány szerint 50 méterig vízálló 
  • Pontosabb mérést biztosít a napi tevékenységekhez
  • A korábbinál 2 × fényesebb retina kijelző Touch Force funkcióval
  • Jelentősen javult  watchOS 3 rendszerrel
  • Rengeteg alkalmazással a hétköznapokra 
  • Hatékony egészség felügyelet
  • Könnyű hozzáférésaz értesítésekhez, így gyors és kényelmes válaszlehetőséget biztosít

Sportóra

Az Apple Watch Series 2 okosórák minden szempontból jobbak lettek. A beépített GPS teljesen új lehetőségeket nyújt a használatára. Futni szeretnél? Nem probléma! Nyugodtan hagyd otthon iPhone-odat  a töltőn pihenni.  A pontos pulzusszámlálónak köszönhetően pedig úgy edzhetsz, mint egy profi.

A futás helyett inkább az úszást választanad? Az órák most 50 mérterig vízállóak, így, nyugodtan viselhetjük, ha a medencében vagy a tengerben támad kedvünk csobbani egyet. Az Apple Watch Series 2 azonban nem alkalmas búvárkodáshoz, vízisízéshez vagy egyéb olyan tevékenységhez, amelynek során nagy sebességű víz érheti, vagy mélyebb merülés történik.

Apple Watch Series 2 egész nap figyeli a fizikai aktivitásodat  és   tevékenységgyűrűkké alakítja át azokat. Megoszthatod és összevetheted tevékenységgyűrűidet a barátokkal és a családdal, ezzel kölcsönösen  ösztönözve egymást a további céljaitok elérésében.

Apple Watch Series 2 egészség őrzője

A stressz és a nem megfelelő táplálkozás egészségügyi problémákhoz vezethet. Apple Watch Series 2 a tökéletes megoldás, mert orvosi alkalmazások segítségével tudod ellenőrizni a megfelelő pihenőidődet és folyadék- vagy kalóriabeviteledet. Minden adatot áttekinthetsz egy helyen az iPhone-odon az Egészség app segítségével.

Okosóra a személyi asszisztens szerepében

A még több alkalmazás segítségével bármely kommunikációs csatornát könnyedén kezelheted . A kétmagos processzorral és az erős grafikus processzorral az alkalmazások gyorsabban, az animációk pedig simábban futnak. A watchOS 3 rendszeren a kedvenc alkalmazásaid azonnal indulnak, és mindig naprakész adatokkal szolgálnak. Azon alkalmazások aktuális adatait, amelyek leginkább érdekelnek, közvetlenül a teljesen személyre szabott óraszámlapodra teheted ki.

Nike Sportszíjak

A speciális fluoroelasztomer szíj erős és strapabíró, mégis meglepően gyengéd. Kellemesen öleli körbe csuklóját  és tartja azt szorosan a helyén. Továbbá a több rétegü perforált mintás szíj jobb szellőztest és könnyedséget biztosít.

Paraméterek

Tömeg
28,2 g Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!

Kivitel és tartósság

Tömeg
28,2 g Kész!

Üzemidő és tárhely

Átlagos akkumulátor üzemidő
18 óra (0,75 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm-es ezüst alumíniumtok matt ezüst–neonzöld Nike sportszíjjal Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Stříbrný hliník s matně stříbrným / Volt sportovním řemínkem Nike. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Apple Watch Series 2 Nike+ 38 mm Strieborný hliník s matnestrieborným/Volt športovým remienkom Nike. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Aluminiumgehäuse, Silber mit Nike Sportarmband, Flat Silver/Volt. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Apple Watch Series 2 Nike+ 38mm Aluminiumgehäuse, Silber mit Nike Sportarmband, Flat Silver/Volt.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ