AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Nikkei NGB3601BK

Termékkatalógus
Nikkei NGB3601BK
Rádiómagnó - hordozható zenelejátszó és rádió, MP3, FM rádió, 20 beállítható állomás, Bluetooth 4.0, AUX, SD kártyaolvasó, USB, mikro USB töltő, LCD kijelző, magas és mély hangbeállítás, beépített mélynyomó, 2100 mAh tölthető akkumulátor, akár 6 óra üzemidő
Kód:  NIK033k Termékszám:  NGB3601BK

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nikkei NGB3601BK

Ez a digitális, hordozható zenelejátszó és rádió biztosan nem okoz majd neked csalódást semmilyen helyzetben sem! Stílusos designjával büszkélkedhetsz barátaid előtt, és nem kell kábelt csatlakoztatnod hozzá, mert telefonodhoz Bluetooth segítségével is tud kapcsolódni. Ha igényled a jó minőségű zenehallgatást, akkor rendelkezésedre áll egy hangszínszabályzó is a magas és mély hangzás beállítására.

Főbb jellemzők

  • Többféle csatlakoztatási lehetőség
  • Nagyszerű hangzás
  • Hangszínszabályzó a tökéletes beállításhoz
  • Könnyen hordozható
  • Elegáns design
  • Akár 6 órán át működő akkumulátor

Mindennapos használatra tökéletes

A lejátszó legjobb tulajdonsága a széleskörű kapcsolódási lehetőség. Négyféle csatlakozás áll rendelkezésre, így mindenki megtalálhatja a neki leginkább megfelelőt. Ha szeretnéd meghallgatni a híreket a rádióban, az FM keresőt és a kihúzható antennát használhatod. 20 kedvenc állomásodat el is mentheted. A rádió hordozható, ezért természetesen olyan akkumulátorral rendelkezik, amelynek üzemideje akár 6 óra. A könnyű hordozhatóságot a zenelejátszó kis tömege és a vállpántja is segíti.

Paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!
Szélesség
400 mm Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Mélység
140 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

Alapvető paraméterek

Előre beállítható csatornák száma
20 × Kész!

Méret & súly

Szélesség
400 mm Kész!
Magasság
110 mm Kész!
Mélység
140 mm Kész!
Tömeg
1,9 kg Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikkei NGB3601BK Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikkei NGB3601BK. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikkei NGB3601BK. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikkei NGB3601BK. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikkei NGB3601BK.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ