A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

ApF HU AlzaBoxy Q1

Nikon D5300 szürke burkolatú

Termékkatalógus
Nikon D5300 szürke burkolatú
4,8 36 értékelés
Digitális tükörreflexes fényképezőgép - 24.2Mpx CMOS, 3,2" LCD kijahtható és forgatható kijelző, Li-Ion, SD/SDHC/SDXC, Full HD videó, HDR. Wifi, GPS
Kód:  OI215cg Termékszám:  VBA372AE Gyártó honlapja:

Nikon D5300 szürke burkolatú

Kamera súlya: 480 g
le
Nikon D5300 GREY BODY

A termék paraméterei

Fókusztávolság:

Rekesz:

Kijelző mérete:

3.2 "

Érzékelő mérete:

23,5 × 15,6 mm

Maximális ISO:

12800

Videó maximális felbontása:

Full HD (1920 × 1080)

Az akkumulátor élettartama:

600

Speciális funkciók:

Vakupapucs, Cserélhető lencsék, ultrahangos szűrő

A Nikon D5300 az ötezres tükörreflexes sorozat továbbfejlesztett utódja, igényes és kreatív felhasználóknak tervezve, akik hasznát veszik a gép által kínált lehetőségeknek. A D5300 elődeihez képest növelt felbontással és nagyobb ISO értékkel (maximális 12800), EXPEED 4 processzorral, gyorsabb 39 pontos AF-rendszerrel és 2016 képpontos RGB fénymérő-érzékelővel büszkélkedik.

Legfontosabb jellemzők

  • A fényképezőgép különleges kialakítású képérzékelője nem tartalmaz optikai aluláteresztő szűrtő
  • Az automatikus élességállítási rendszere 39 élességpontot tartalmaz
  • Nagy pontosságú fénymérő-érzékelő
  • Másodpercenkénti 5 képkocka sebességű sorozatfelvétel
  • Nagy felbontású, forgatható LCD kijelző
  • Közvetlen csatlakoztatható HDTV képernyőhöz

Nagy kontrasztú részletgazdag képek

Ez a modell mintha ötletes képek és videók rögzítéséhere lett volna létrehozva, amit felmúlhatatlan ügyességgel teljesít is. Az egész alapja a DX formátumú CMOS képérzékelő 24 millió pixelszámmal, amely biztosítja az élénk képeket, merész színeket, alacsony zajszintet és az egyenletes színátmenetet. A HDR (széles dinamikatartomány) rendkívül részletgazdag képeket biztosít remek kontraszttal, amelyet a készülék két egymást követő kép összeillesztésével hoz létre. Az eszköz karbantartását illletően nagy segítéget nyújt a beépített porosodáscsökkentő képérzékelő-tisztító és a tükörszerkezet levegőáramlását vezérlő rendszer.

Forgatható kijelző

Képkomponálásánal a felhasználó minden bizonnyal nagyra értékeli az elforgatható képernyőt és az elektronikus keresőt. A megfelelő motívumprogram automatikus kiválasztása biztosítja az optimális beállításokat az adott jelenethez. Portré fotózásához rendelkezésre áll az arcfelismerő üzemmód. A gyors jelenetek megörökítését a sorozatfelvétel teszi lehetővé másodpercenként öt képkocka rögzítésével S. A hagyományos fényképkészítés mellett videókat is rögzíthet Full HD felbontásban.

Profi eredmények

Képhatások széles köre alkalmazható a már elkészült képek és videók módosítása és javítása céljából. A haladó felhasználók bizonyára örömmel fogadják a professzinális RAW grafikus fájlformátumot. Adathordozóként SDHC / SDXC memórikártyák szolgálnak. A fényképezőgép tápellátását Li-ion akkumulátor látja el. A D5300 alapfelszereltsége közt megemlítendő WiFi és GPS egység, mely segítségével képeinkhez geotag-információkat rendelhetünk. A fényképezőgép gazdag felszereltségét további kiegészítőkkel bővítheti mint például: különböző vakuk, mikrofonok, lencsék vagy távirányítók hozzáadásával.

További információk

Objektív rögzítése
Nikon F-bajonett (AF-csatlakozókkal)

Kompatibilis objektívek
Az automatikus élességállítás AF-S és AF-I objektívekkel használható. Az automatikus élességállítás nem használható más G és D típusú objektívekkel, AF objektívekkel (az IX NIKKOR objektívek és F3AF fényképezőgéphez készült objektívek nem támogatottak) valamint az AI-P objektívekkel. Nem CPU-objektív használható M módban, de a fényképezőgép fénymérő rendszere nem működik. Az elektronikus távolságmérő f/5,6 vagy annál kisebb maximális tényleges rekeszértékű objektív esetén használható.

Képérzékelő

Porosodáscsökkentő rendszer: Képérzékelő tisztítása, porszemcse-eltávolítási referenciaadatok (a külön megvásárolható Capture NX-D szoftver szükséges)

Zár típusa

Elektronikus vezérlésű, függőleges lefutású, fókuszsíkban lévő zár

Fényképezési módok

Egyképes, Folyamatos L, Folyamatos H, Halk kioldás, Önkioldó, Késleltetett távkioldás; ML-L3, Gyorsreagálású távkioldás; ML-L3; időzített fényképezés támogatott

Automatikus élességállítás

Nikon Multi-CAM 4800DX automatikus élességállítási érzékelőmodul TTL fázisérzékeléssel, 39 élességponttal (köztük 9 kereszt típusú érzékelővel) és AF-segédfénnyel (hatótávolság: kb. 0,5–3 m)

Élességpontok

39 vagy 11 élességpont közül választható

Expozíciókompenzáció

-5 – +5 Fé mértékben, 1/3 Fé vagy 1/2 Fé lépésközzel módosítható P, S, A és M módban

Expozíciómérés

TTL fénymérés a 2016 képpontos RGB-érzékelő használatával

Mérési mód

Mátrixmérés: 3D színes mátrixmérés II (G, E és D típusú objektívekkel); színes mátrixmérés II (más CPU objektívekkel). Középre súlyozott fénymérés: a mérés során 75%-os súlyt kap a kép 8 mm átmérőjű középpontja. Célpont-fénymérés: 3,5 mm átmérőjű körben mér (a teljes kép kb. 2,5%-a), amelynek közepe a kiválasztott élességpontra esik

Képtovábbítási sebesség

Sorozatfelvétel A: max. 3 kép/mp. Sorozatfelvétel N: max. 5 kép/mp (JPEG és 12 bites NEF/RAW) vagy 4 kép/mp (14 bites NEF/RAW). Megjegyzés: a fenti képkockasebesség-értékek az alábbi beállítások mellett értendők: folyamatos motoros AF, kézi vagy záridő-előválasztásos automatikus expozíció, 1/250 másodperces vagy rövidebb záridő, a kioldás az a1 (AF-C prioritás kiválasztása) egyéni beállításra állítva, a többi beállítás alapértékre állítva.

Mód

Automatikus módok (Automatikus, Vaku nélküli automatikus); Programozott automatikus rugalmas programmal (P); Záridő-előválasztásos automatikus (S); Rekesz-előválasztásos automatikus (A); Kézi (M); motívumprogram módok (Portré; Tájkép; Gyermek; Sport; Makró; Éjszakai portré; Éjszakai tájkép; Összejövetel/beltéri; Tengerpart/hó; Naplemente; Alkonyat/hajnal; Háziállat portré; Gyertyafény; Virág; Őszi színek; Étel); speciális hatások módok (Éjszakai; Színes vázlat; Játékkamera hatás; Miniatűr hatás; Kiválasztott szín; Sziluett; Fényes; Sötét; HDR-festmény)

ISO érzékenység (ajánlott expozíciós index)

ISO 100–12 800, 1/3 Fé lépésközzel. További beállítások: kb. 0,3; 0,7 és 1 Fé (ISO 25 600 egyenérték) értékkel ISO 12 800 fölött; ISO érzékenység automatikus szabályozása használható

Beépített vaku

Automatikus, Portré, Gyermek, Makró, Éjszakai portré, Összejövetel/beltéri, Háziállat portré, Színes vázlat és Játékkamera hatás módban: automatikus vakuzás automatikus felnyílással. P, S, A, M és Étel módban: kézi felnyitás a vaku kioldógombjával

Képfedés: Kb. 95% (vízszintesen és függőlegesen)
Nagyítás: Körülbelül 0,82 x (50 mm f/1,4 objektív végtelenre állítva, -1,0 m-1)
Betekintési távolság: 18 mm (-1,0 m-1; a keresőlencse felületének közepétől mért távolság)
Dioptria korrekció: -1,7 – +1,0 m-1

Paraméterek

Érzékelő

Érzékelő mérete
APS-C Kész!
Min. záridő
1/3 920 s Kész!
Maximum záridő
29,4 s Kész!
Maximum ISO
12 800 Kész!
Sorozatfelvétel maximális sebessége
5 fps Kész!

Videó

Maximális videófelbontás
Full HD Kész!
Videó-hangbeállítás
Sztereó Kész!

Kijelző

Kijelző mérete
3,2" (8,13 cm) Kész!
Kijelző funkciók
Forgatható/lehajtható Kész!
Több paraméter

A Nikon eredete Japánba nyúlik vissza, 1917-be. Kezdetben a vállalat elsősorban optikai eszközök - távcsövek, látcsövek, mikroszkópok és egyéb kis optikai készülékek - gyártásával foglalkozott. A vállalat később a Nikkor fényképészeti objektívek gyártásával bővítette portfólióját. Az első Nikon fényképezőgép fejlesztése 1946-ban kezdődött meg. A fényképezőgépek, különösen a professzionális eszközök területén a Nikon gyorsan kivívta magának a legjobb gyártó hírnevét, és ez a mai napig tart.

A Nikon kamerái még az amerikai űrhajók felszerelésének is részét képezik. A Nikon legendás státuszát az 1957-es Nikon SP-nek is köszönheti, amelyet sokan minden idők legjobb fényképezőgépének tartanak. „ A Nikon márka korunk legendája“ - ez kivételesen ez nem egy tartalmatlan reklámszlogen, hanem a valóság tényszerű megállapítása.

Megjegyzés:
» További DSLR gépek"
» További fényképezőgépek"

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nikon D5300 szürke burkolatú Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nikon D5300 tělo šedé. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nikon D5300 telo sivé. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nikon D5300 Gehäuse. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nikon D5300 Gehäuse.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ