Shop roku 30 dnů na vrácení

Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok

Termékkatalógus
Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok
5 1 értékelés
Telefon tok - Xiaomi 10T és 10T Pro tok, poliuretán, kemény, kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak
A termék használati utasítása és szoftvere magyarul van, ahogy minden kapcsolódó szolgáltatás is.
Kód:  SB820a531 Termékszám:  6902048210509

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok Megszűnt

Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok

Nillkin Textured Hard Case  - stílusos hátlap a Xiaomi Mi 10T/10T Pro készülékhez

Mindannyiunkkal előfordult már, hogy leejtettük  a telefonunkat: hiszen olyan gyakran használjuk, hogy a balesetek elkerülhetetlenek. Viszont azt elkerülhetjük, hogy ilyenkor el is törjön. A Nillkin Textured Hard Case hátlappal Xiaomi Mi 10T/10T Pro készüléked biztonságban lesz és stílusosan néz ki. A texturált kialakítás megakadályozza, hogy mobiltelefonod megcsússzon a kezedben vagy sima felületen - így segít megakadályozni az esetleges eséseket. Kemény műanyag védi a telefont a hátoldalon, de egy puhaTPU-kerettellett kombinálva, amely megkönnyíti a hátlap felhelyezését. A Xiaomi Mi 10T/10T Pro számára tervezett Nillkin Textured Hard Case hátlap karcálló és ujjlenyomatálló is, így nem kell állandóan újat vásárolnod. Addig lesz a társad, amíg csak szeretnéd. 

Texturált hátlap a Xiaomi Mi 10T/10T Pro készülékhez

A Nilkin Textured Hard Case texturált kemény hátlap megbízható védelmet nyújt okostelefonodnak, sőt, még stílusos megjelenést is kölcsönöz számára. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán található kemény műanyag kombinációja gondoskodik a tökéletes védelemről. A Nillkin Textured Hard Case texturált kialakításának köszönhetően telefonod nem csúszik ki a kezedből, miközben kellemes tapintást biztosít.

Nillkin védelmet nyújtó hátlap

Védd meg Xiaomi Mi 10T/10T Pro mobiltelefonodat az ütésektől, karcolásoktól és szennyeződésektől a Nillkin Textured Hard Case hátlappal, amely kiválóan megmunkált és ellenáll a karcolásoknak valamint az ujjlenyomatoknak, így tökéletes befektetés lesz számodra.

A Nillkin Textured Hard Case hátlap precíz kivitelezéssel rendelkezik

A Xiaomi Mi 10T/10T Pro számára tervezett Nillkin Textured Hard Case hátlap precíz kivágásokkal rendelkezik, amelyek teljes hozzáférést biztosítanak a csatlakozókhoz és a kamerához. A puha, de erős TPU anyag és a mobiltelefon hátoldalán lévő kemény műanyag kombinációja tökéletes védelmet nyújt a telefon számára, mégis nagyon könnyű és vékony. Ezenkívül nem befolyásolja a rendelkezésre álló mobiljel erősségét sem.


Paraméterek

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Poliuretán Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!
Tulajdonságok és funkciók
Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!
Szín
Fekete Kész!

Típus és anyag

Típus
Hátlap Kész!
Anyag
Poliuretán Kész!
Tok rugalmassága/keménysége
Kemény Kész!

Tulajdonságok és funkciók

Tulajdonságok és funkciók
Kivágások a csatlakozóknak és a gomboknak Kész!

Szín és motívum

Szín
Fekete Kész!
Megjegyzés:
» További telefontokok egyéb mobilokhoz

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nillkin Textured Xiaomi Mi 10T/10T Pro fekete ütésálló tok Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nillkin Textured Hard Case pro Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nillkin Textured Hard Case pre Xiaomi Mi 10T/10T Pro Black. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Mi 10T/10T Pro Schwarz. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nillkin Textured Hard Case für Xiaomi Mi 10T/10T Pro Schwarz.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ