Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 Akvizice ApF HU

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

Termékkatalógus
Ninebot by Segway® KickScooter ES2
5 4 értékelés
Elektromos roller - 25 km / h maximális sebesség, 300W motor, 25 km távolság, 12,5 kg tömeg
Kód:  NINE11 Termékszám:  8719324556866 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Ninebot by Segway® KickScooter ES2

A Ninebot by Segway KickScooter ES2 forradalmian új elektromos roller modell hamar hű társává válik az úton. Állítsa be a hátulsó diffúz világítást a rolleren stílusa vagy hangulata szerint, és útnak is indulhat. Hála a nagy kapacitású akkumulátornak, a roller akár 25 km / h sebesség elérésére is képes, így sosem fog késni. Úton az iskolába, vagy a munkába, a sebességszabályozó könnyebbé teszi a használatot, mely pontosan az Ön igényeihez állítható. A biztonságos vezetést a rendkívül ellenálló és karbantartást nem igénylő légmentes kerekek és a kombinált elektronikus és mechanikus fékek garantálják, utóbbi az azonnali és egyszerű megállásért felelős. A roller használatának befejeztével a biztosíték elengedésével összehajtható és alacsony tömegének köszönhetően bárhova szállítható.

A Ninebot by Segway KickScooter ES2 főbb jellemzői

  • A LED kijelző a kormányon mutatja az aktuális sebességet és az akkumulátor állapotát
  • Lejtmenetben vezetve az energia visszakerül az akkumulátorba
  • Mechanikus és elektronikus fék ABS-szel a maximális biztonságért
  • Első és hátsó kerekek rugózása a kényelmes utazásért
  • A LED világítás garantálja a biztonságos vezetést a sötétben
  • Állítható sebességszabályozás, mely megkönnyíti a vezetést hosszabb távolságok esetén
  • Bluetooth kapcsolat mobil alkalmazásokkal
  • Modern, kifinomult design minden részletében

Tervezzen nagyban

A Ninebot elektromos rollerrel nem kell aggódnia még a hosszabb utak során sem. Az alapfelszereléssel zökkenőmentesen halad, egyetlen töltéssel akár 25 km távolságig. Ha még messzebb szeretne vele jutni, csak csatlakoztassa a kiegészítő akkumulátort, és a maximális távolságot azonnal megnöveli akár 45 km-re. Hosszabb utakon nagy hasznát veszi a sebességszabályozónak, mellyel egy adott sebességet fenntartása biztosított.

Legyen mindig naprakész

Párosítsa a Ninebot by Segway KickScooter ES2 elektromos rollert mobiltelefonjával, és kövesse figyelemmel, amit csinál. A Ninebot by Segway App nem csupán a pillanatnyi akkumulátor állapotot vagy sebességet mutatja, de megtalálhatja vele barátait is, és összehasonlíthatja velük erősségét. Az alkalmazás tartalmaz egy részletes bevezetőt, mellyel megismerheti a roller összes funkcióját. Az alkalmazás segítségével beállítható a maximális sebesség, sebességszabályozás, vagy akár lopás elleni védelemmel ruházhatja fel a rollert.

 

Paraméterek

Akkumulátor kapacitás
5,2 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!

Akkumulátor

Akkumulátor kapacitás
5,2 Ah Kész!
Akkumulátor típusa
Lítium Kész!
Megjegyzés:
» Nem ezt a terméket kerested? Válogass teljes elektromos roller választékunkból.

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Ninebot by Segway® KickScooter ES2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Ninebot by Segway® KickScooter ES2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Ninebot by Segway® KickScooter ES2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Ninebot by Segway® KickScooter ES2.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ