A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Akvizice ApF HU Shop roku

NIVEA ápoló arctonik 200 ml

Termékkatalógus
NIVEA ápoló arctonik 200 ml
4,7 11 értékelés
Arclemosó - száraz és érzékeny bőrre, arc, nyak és dekoltázs területének alapos megtisztításához - 7 950 Ft/1 l
Kód:  KDR026 Termékszám:  9005800227054 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA ápoló arctonik 200 ml

A NIVEA ápoló arctonik egy olyan kozmetikai termék, amely tisztítja és megnyugtatja a bőrt gyorsan és hatásosan anélkül, hogy kiszárítaná. A termék száraz és érzékeny bőrre ajánlott. A tonik gyengéd formulája nemcsak alaposan kényezteti a bőrt, hanem megnyugtatja, felfrissíti és hidratálja is. A mandulaolaj puhítja és kényezteti a bőrt miközben eltávolítja a vízálló sminket.A gyógyhatású körömvirág megnyugtat és ápol. A Hydra IQ hatóanyagnak köszönhetően ez a termék tökéletesen táplálja a bőrt és egyensúlyban tartja természetes hidratáltságát. 

A Nivea márka évek óta egyenlő a minőséggel, a kifinomultsággal és a stílussal. Mint a világ vezető kozmetikai cégeinek egyike, a Nivea állandó kapcsolatban áll vevőivel és egyedülálló, innovatív termékeket kínál nekik. Ez a márka a vevők bizalmával büszkélkedhet a világ minden táján!

Az arctonik mélyen megtisztítja a bőrt és eltávolítja a felesleges bőrt és a sminkmaradványokat. Hidratálja a bőrt és egyensúlyban tartja annak természetes hidratáltságát. A gyengéd, alkoholmentes formula megnyugtatja a bőrt és nem szárítja ki azt. Használjon egy minőségi terméket, hogy bőre puha és tökéletesen tiszta legyen!

Hatóanyagai:

  • A Hydra IQ hatóanyag tökéletesen táplálja és hidratálja a bőrt 
  • A mandulaolaj puhítja és ápolja a bőrt, és mindeközben tökéletesen eltávolítja a vízálló sminket
  • A körömvirág ápolja és megnyugtatja a bőrt


Bőrtípus:
Száraz és érzékeny bőrre

Alkalmazása:
Vatta segítségével gyengéden tisztítsa meg bőrét! Szükség szerint használja reggel és este!

Űrtartalom:
200 ml

Összetevők:
Aqua, Glycerin, PEG-8, PEG-40 hydrogenated castor oil, Glyceryl glucoside, Tocopheryl acetate, Panthenol, Prunus amygdalus dulcis oil, Polyquaternium-10, Methylparaben, Polyaminopropyl biguanide, Trisodium EDTA, Benzyl alcohol, Geraniol, Hydroxyisohexyl 3 -cyclohexene carboxaldehyde, Limonene, Linalool, Cinnamyl alcohol, Alpha-isomethyl ionone, Hydroxycitronellal, Benzyl salicylate, Parfum

 

 

Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!
Űrtartalom
200 ml Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny, Száraz Kész!

Űrtartalom

Űrtartalom
200 ml Kész!
Megjegyzés:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA ápoló arctonik 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA zklidňující čisticí pleťová voda 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA upokojujúca čistiaca pleťová voda pre suchú a citlivú pleť 200ml.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ