Slevy s AP+ 0% splátky Siguro

NIVEA Baby Soft Cream Face & Body 200 ml

Termékkatalógus
NIVEA Baby Soft Cream Face & Body 200 ml
4,9 28 értékelés
Gyerek testápoló - hidratáló és tápláló, körömvirág tartalmú, érzékeny (sensitive) bőrre, újszülött kortól ajánlott
Kód:  KSPL1554 Termékszám:  4005808361878 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Baby Soft Cream Face & Body 200 ml

A NIVEA BABY Soft & Cream egy hidratáló kozmetikai termék, amely gyermekek számára készült. A krém intenzíven táplálja, mélyen hidratálja és megbízhatóan védi a gyermeked bőrét az általmas külső hatásoktól. A termék megtartja a baba érzékeny bőrének természetes egyensúlyát. A selymes összetevőjű krém jól alkalmazható, enyhén elkenhető és azonnal felszívódik a bőrbe. Nem hagy zsíros réteget a bőrön és nem égeti. A krém gyermekek arcán és bőrén alkalmazható.

A Nivea hosszú évek óta a minőség, az érzékenység és a stílus szinonimája. Mint a világ egyik vezető kozmetikai cége, a Nivea állandó kapcsolatot ápol a fogyasztókkal és egyedülálló, innovatív termékekkel szolgál nekik. A Nivea egy olyan márkanév, amelyet elégedett vásárlók támogatnak világszerte.

A gyermekbarát krém nem tartalmaz parabéneket, alkoholt vagy színezékeket, az összes összetevője gyengéd és nem irritáló. A termék körömvirág kivonatot tartalmaz, amely hidratálja a bőrt és erősíti annak védőgátját 24 órán át. A krém bőrgyógyászok és gyermekorvosok segítségével lett tervezve és gyártva, hogy megfeleljen a nagyon kényes és érzékeny bababőr által keltett legmagasabb kihívásoknak is. A termék dermatológiailag és klinikailag tesztelt és jóváhagyott. Add meg a kisbabádnak a gyengéd és dédelgető élményt, amely egész nap tart!



Hatóanyagai:

  • A körömvirág hidratálja a bőrt és erősíti annak védőgátját 24 órán át.

Bőr típusa:
Bababőrre

Alkalmazás:
Használd minden nap, lehetőleg fürdés után az egész testen és az arcon. Gyengéden masszírozd be a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik a krém.

Tartalom:
200 ml-es

 


 

Összetétel

Aqua, Glicerin, Paraffinum liquidum, Cetyl alcohol, Stearyl alcohol, Cera microcristallina, Palmitinsav, Glyceryl stearate, Stearic acid, Hidrogénezett kókuszgliceridek, Calendula officinalis virágkivonat, Mirisztinsav, Arachidsav, Olajsav, Lanolin alcohol, Dimethicone, Glükóz Carbomer, Lactic acid, Sodium hydroxide, Poligliceril-2-kaprát, Phenoxyethanol, Nátrium benzoát, Potassium sorbate, Parfum


Paraméterek

Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!
Hatás
Hidratáló és tápláló Kész!
Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!
Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!

Bőrtípus

Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!

Hatás

Hatás
Hidratáló és tápláló Kész!

Ajánlott

Alsó korhatár
0 éves kortól Kész!
Ajánlott az alábbi kortól
Újszülött Kész!

Típus

Bőrtípus
Érzékeny (sensitive) Kész!

Hatóanyagok

Hatóanyagok
Körömvirág Kész!

Terméktípus

Terméktípus
Krém Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:
Termékek: Nivea Baby 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Baby Soft Cream Face & Body 200 ml Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Baby Soft Cream Face&Body 200 ml. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA BABY Soft Cream Face & Body 200 ml.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ