AP+ nový vizuál Effaclar

NIVEA Box Face Detox 2019

Termékkatalógus
NIVEA Box Face Detox 2019
5 1 értékelés
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalma: Urban Detox micellás víz 400 ml, Urban Skin nappali krém, Urban Skin éjszakai krém
Kód:  VBAL314 Termékszám:  9005800322339 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Box Face Detox 2019

A NIVEA Box Face Detox 2019 Urban Detox Set kozmetikai ajándékszett három zöld tea kivonatot tartalmazó terméket kínál a bőr méregtelenítéséhez - pontosabban egy micellás vizet, egy nappali és egy éjszakai arckrémet. A NIVEA Urban Skin Detox 3 az 1-ben 400 ml-es micellás víz a benne található MicelAIR komplexumnak köszönhetően mélyen megtisztítja a bőrt, eltávolítja róla a zsírt és és alaposan, a bőr megviselése nélkül szabadul meg a bőrön található alapozótól és szempillaspiráltól is. Összetétele regeneráló és antioxidáns hatású zöld tea kivonattal készült, amely kisimult, matt és nyugodt bőrt kölcsönöz. A termék nem tartalmaz parfümöt és még az érzékeny bőr számára is alkalmas.

A NIVEA Box Face Detox 2019 Urban Detox Set kozmetikai ajándékszett főbb jellemzői

  • NIVEA Urban Skin Detox micellás víz a tökéletesen tiszta bőrért
  • Mélyen tisztít, eltávolítja a zsírt és a sminket
  • A zöld tea kivonattal megnyugtatja és kisimítja a bőrt
  • A NIVEA Urban Skin Defence antioxidáns nappali krém SPF20 védőfaktorral védi a bőrt
  • Az antioxidánsok, a bio zöld tea és a hialuronsav megvédik a bőrt a külső hatásoktól
  • A krém intenzíven hidratálja a bőrt és megerősíti a védőrendszerét
  • NIVEA Urban Skin Detox antioxidáns éjszakai krém antioxidánsokkal, bio zöld teával és hialuronsavval
  • Regenerálja, méregteleníti és intenzíven hidratálja a bőrt éjszaka
  • Helyreállítja a bőr védőgátját

Védd meg a bőrödet a szennyeződésektől a NIVEA Urban Skin Defense antioxidáns nappali krémmel

A NIVEA Urban Skin Defence 150 ml-es antioxidáns nappali krém gyengéden ápolja a bőrt, megerősíti a védőképességét és intenzív hidratálást nyújt akár 48 órán keresztül. Antioxidánsokkal, hialuronsavval és bio zöld tea kivonattal gazdagított összetételének köszönhetően védelmet nyújt a bőrnek a szennyeződésektől és a káros külső hatásoktól is. Emellett a krém SPF20 védőfaktort tartalmaz, így véd a napsugárzástól is. Kellemes, üdítő illatú és könnyed állagát egyszerűen elkenheted a bőrödön. Bőrgyógyászatilag tesztelték és jóváhagyták és minden bőrtípus számára alkalmas.

NIVEA Urban Skin Detox antioxidáns éjszakai krém a kifogástalanul regenerált és méregtelenített bőrért

A NIVEA Urban Skin Detox 50 ml-es antioxidáns éjszakai krém bio zöld tea kivonattal és hialuronsavval regenerálja és méregteleníti a bőrt az éjszaka folyamán. Intenzíven hidratál, gyönyörűen sima és bársonyosan selymes bőrt eredményez. Másik előnye, hogy visszaállítja a bőr védőgátját. Üdítő illattal érkezik, bőrgyógyászatilag és szemészetileg tesztelték és jóváhagyták. Minden bőrtípus számára alkalmas.

Csomag tartalma:

  • NIVEA Urban Skin Detox micellás víz 400 ml
  • NIVEA Urban Skin Defence antioxidáns nappali krém 50 ml
  • NIVEA Urban Skin Detox antioxidáns éjszakai krém 50 ml

Micellás víz összetétele:
Aqua, Poloxamer 124, Alcohol Denat., Fucus Vesiculosus Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Glycerin, Sorbitol, Decyl Glucoside, Sodium Chloride, Disodium Cocoyl Glutamate, Citric Acid, Caprylic/Capric Triglyceride, Polyquaternium-10, PEG-40, Hydrogenated Castor Oil, Sodium Sulfate, Sodium Acetate, Trisodium EDTA, 1,2-Hexanediol, Phenoxyethanol

Nappali krém összetétele:
Aqua, Octocrylene, Glycerin, Ethylhexyl Salicylate, Alcohol Denat., Butyl Methoxydibenzoylmethane, Methylpropanediol, Distarch Phosphate, C12-15 Alkyl Benzoate, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Silica Dimethyl Silylate, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Glyceryl Stearate, Cetearyl Alcohol, Dimethicone, Carbomer, Dimethiconol, Sodium Polyacrylate, Acrylates/C10-30Alkyl Acrylate Crosspolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Alcohol, BHT, Parfum, CI 47005, CI 42090

Éjszakai krém összetétele:
Aqua, Cyclomethicone, Glycerin, Alcohol Denat., Distarch Phosphate, Methylpropanediol, Butylene Glycol Dicaprylate/Dicaprate, Glucosylrutin, Isoquercitrin, Glycyrrhiza Inflata RootExtract, Camellia Sinensis Leaf Extract, Sodium Hyaluronate, Cetearyl Alcohol, Glyceryl Stearate, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer, Carbomer, Sodium Polyacrylate, Trisodium EDTA, Dimethiconol, Sodium Hydroxide, BHT, Phenoxyethanol, Citronellol, Linalool, Alpha-Isomethyl Ionone, Limonene, Benzyl Alcohol, Parfum, CI 47005, CI 42090


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Box Face Detox 2019 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Box Face Detox 2019. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Box Face Detox 2019.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ