AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

NIVEA Face Antiage Box 2017

Termékkatalógus
NIVEA Face Antiage Box 2017
Kozmetikai ajándékcsomag - tartalmaz nyugtató micellásíz 200 ml, nappali krém 65+ 50 ml, éjszakai krém 65+ 50 ml
Kód:  VBAL315 Termékszám:  9005800322346 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NIVEA Face Antiage Box 2017

A NIVEA Box Face Antiage 2019 ajándékszett minden érett bőrrel rendelkező hölgyet megörvendeztet. Olyan termékeket kínál, amelyek gyengéden tisztítják meg a bőrt, feszesítik az arc kontúrjait és csökkentik a ráncokat. A készlet tartalmaz egy Nivea nappali és éjszakai krémet, mindkét termék javítja az arckontúrokat és mérsékli a ráncokat, illetve egy MicellAir tápláló micellás vizet is. A micellás víz tökéletesen tisztítja meg a bőrt és nemcsak a szennyeződéseket, hanem a sminkmaradványokat is eltávolítja róla. A nappali krém gondoskodik az érett bőr legjobb ápolásáról, kisimítja és feszesíti a bőrt és láthatóan csökkenti a ráncokat. Az éjszakai krém alvás közben regenerálja a bőrt és a nappali krémhez hasonlóan felveszi a harcot a ráncokkal és az arcbőr csökkenő vitalitásával is. A tradicionális márka bőrápoló termékeit a 65 év feletti nők számára tervezték, akik garantáltan 100%-ig odáig lesznek érte.

A NIVEA Box Face Antiage 2019 kozmetikai ajándékkészlet főbb jellemzői

  • Ajándékkészlet érett bőrre nőknek 65 éves kortól a tradicionális Nivea márka kozmetikumaival
  • A készlet micellás vizet és Anti-Wrinkle + Contouring nappali és éjszakai krémet tartalmaz
  • A MicellAir micellás víz mélyen tisztítja és hidratálja a bőrt, védi a kiszáradástól
  • A micellás víz eltávolítja az összes szennyeződést a bőrről, a sminkkel együtt
  • A Nivea nappali krémet az arckontúrok feszesítésére és a ráncok csökkentésére tervezték
  • Szójakivonatot és SPF 30 védőfaktort tartalmazó összetétellel
  • Az éjszakai krém mérsékli a ráncokat, hidratálja és regenerálja a bőrt
  • Ezáltal a bőr feszesebb, ragyogóbb, feszesebb kontúrokkal és minimális ráncokkal rendelkezik

Kezdd az arcod mély tisztításával a Nivea MicellAir micellás vízzel

A bőrnyugtató és bőrápoló Nivea MicellAir micellás víz eredményesen és mélyen tisztítja meg a bőrt. A szennyeződések eltávolítása közben ugyanakkor nagyon gyengéd a bőrrel, használata után a bőr nyugodt és egyáltalán nem feszül. Emellett kifogástalan módon távolítja el a zsírt és a sminkmaradványokat is az arcodról. A benne található pantenolnak és szőlőmagolajnak köszönhetően kiválóan nyugtatja és hidratálja a bőrt. Bőrbarát összetételét dermatológiailag és szemészetileg tesztelték, így egyáltalán nem irritálja az érzékeny szemkörnyéket. Másik előnye, hogy nem hagy zsíros réteget a bőrön, nem tartalmaz mesterséges színezékeket, parfümöket vagy parabéneket sem.

Hatóanyagok:
Szőlőmagolaj - gyorsan felszívódik, nem hagy zsíros réteget, erős antioxidáns, amely puhává teszi a bőrt és hidratál, lelassítja az öregedést
Panthenol (B5-vitamin) - hatékonyan nyugtatja meg és rendkívül jól hidratálja a bőrt, antibakteriális közeget hoz létre, gyulladásgátló és regeneráló hatású, helyreállítja a bőr védőképességét, könnyen felszívódik.

A felhasználás módja:
Vigyél fel megfelelő mennyiségű Nivea micellás vizet egy pamut vattakorongra és töröld át az arcodat, aztán a szemkörnyéket, a nyak és a dekoltázs környékét. Dolgozz gyengéd körkörös mozdulatokkal addig, ameddig tiszta nem lesz a vattakorong. Nem szükséges leöblíteni az arcodról. Ezután használj nappali vagy éjszakai krémet.

Összetétel:
Aqua, PEG-40 hydrogenated castor oil, Vitis vinifera seed oil, Panthenol, Glyceryl glucoside, Glycerin, Sorbitol, Decyl glucoside, Poloxamer 124, Polyquaternium-10, Disodium cocoyl glutamate, Citric acid, Sodium chloride, Sodium acetate, Propylene glycol, 1,2-hexanediol, Trisodium EDTA, Phenoxyethanol

Csökkentsd a ráncokat a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring nappali krémmel

A Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ nappali krém a lehető legjobb bőrápolást biztosítja az érett bőrnek. Kifogástalan hidratálásával még az igazán mély ráncokat is fokozatosan csökkenti. A hidratáló krém összetételét szója kivonattal gazdagították, amely gondoskodik a bőr kisimításáról, megelőzi a bőr megereszkedését és emellett megerősíti az arckontúrokat is. A krém másik előnye, hogy remek UV fényvédelemmel bír (SPF 30) és segít a bőrsejtek sérülésének és a pigmentfoltok kialakulásának megakadályozásában. Ints búcsút a ráncoknak és élvezd a ragyogó bőrt kortól függetlenül. A Nivea nappali krémmel mindez gyerekjáték.

Hatóanyagok:
Szójakivonat - megnyugtatja, puhává teszi és kisimítja a bőrt, segít a természetes nedvességtartalom megőrzésében, antioxidáns és regeneráló hatással bír, ideális az érett és a száraz bőr számára.

A felhasználás módja:
Alaposan tisztítsd meg az arcbőrt, mielőtt a Nivea nappali krémet használnád. Vidd fel a krémet egyenletesen az arc, a nyak és a dekoltázs területére. Kerüld az érzékeny szemkörnyéket. Az ujjbegyed segítségével masszírozd be a krémet a bőrbe. Az optimális végeredmények érdekében használd a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krémmel az arckontúr feszesítéséhez.

Ajánlott életkor:
65+

SPF védőfaktor:
30

Bőrtípus:
Érett bőrre

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Homosalate, Ethylhexyl Salicylate, Butyl Methoxydibenzoylmethane, Octocrylene, Cetearyl Alcohol, Methylpropanediol, Tapioca Starch, Phenylbenzimidazole Sulfonic Acid, Ethylhexyl Stearate, Glycine Soja Germ Extract, Tocopheryl Acetate, Sodium Cetearyl Sulfate, Dimethicone, 1,2-Hexanediol, Xanthan Gum, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,AmmoniumAcryloyldimethyltaurate/VPCopolymer, Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Linalool, Citronellol, Benzyl Alcohol, Alpha-Isomethyl Ionone, Hexyl Cinnamal, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Geraniol, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Regeneráld a bőrt alvás közben a Nivea Anti-Wrinkle + Contouring éjszakai arckrémmel

A Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krém intenzív hidratálást és hatékony regenerálást nyújt alvás közben. Olyan első osztályú ápolást biztosít az érett bőrnek, amelyet a környezeted is biztosan nagyra értékel majd. Gazdag összetétele szója kivonatot, jojobaolajat és pantenolt tartalmaz. Ezeknek az aktív hatóanyagoknak köszönhetően a krém szó szerint kényezteti a bőrödet éjszaka és láthatóan csökkenti a vonalakat és a ráncokat. Így az arcbőröd fokozatosan válik egyre simábbá és ragyogóbbá, emellett erősíti az arckontúrokat is. Támogasd a bőröd természetes regenerálódását minőségi Nivea kozmetikumokkal és fiatalodj alvás közben.

Hatóanyagok:
Szójakivonat - megnyugtatja, puhává teszi és kisimítja a bőrt, segít a természetes nedvességtartalom megőrzésében, antioxidáns és regeneráló hatással bír, ideális az érett és a száraz bőr számára.
Jojobaolaj- mélyen hidratálja és táplálja a bőrt, lelassítja a ráncok kialakulását, kisimítja és feszesíti a bőrt
Pantenol (B5-vitamin) - intenzíven hidratálja a bőrt, nagyszerű regeneráló hatással bír, könnyen felszívódik

A felhasználása:
Alaposan tisztítsd meg az arcbőrt mielőtt a Nivea éjszakai krémet használnád. Vidd fel a krémet egyenletesen az arc, a nyak és a dekoltázs területére és gyengéden masszírozd be a krémet a bőrbe. Kerüld az érzékeny szemkörnyéket. Az optimális végeredmények érdekében használd a termékcsalád nappali krémjével együtt.

Ajánlott életkor:
65+

Bőrtípus:
Érett bőrre

Összetétel:
Aqua, Glycerin, Butyrospermum Parkii Butter, Isopropyl Palmitate, Hydrogenated Coco-Glycerides, Glyceryl Stearate Citrate, Cetyl Alcohol, Simmondsia Chinensis Oil, Dimethicone, Methylpropanediol, Stearyl Alcohol, Glycine Soja Germ Extract, Panthenol, Glycyrrhiza Inflata Root Extract, Vitis Vinifera Seed Oil, Ethylhexylglycerin, Acrylates/C10-30 Alkyl Acrylate Crosspolymer,Carbomer,Benzophenone,Trisodium EDTA, Sodium Hydroxide, Phenoxyethanol, Methylparaben, Propylparaben, BHT, Linalool, Benzyl Alcohol, Citronellol, Geraniol, Butylphenyl Methylpropional, Limonene, Benzyl Benzoate, Eugenol, Coumarin, Parfum

Az ajándékcsomag tartalma:
1 × Nivea MicellAir bőrnyugtató micellás víz (200 ml)
1 × Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+, SPF 30 nappali krém az arckontúrok feszesítéséhez (50 ml)
1 × Nivea Anti-Wrinkle + Contouring 65+ éjszakai krém az arckontúrok feszesítéséhez (50 ml)


Paraméterek

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NIVEA Face Antiage Box 2017 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NIVEA Box Face Antiage 2019. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NIVEA Box Face Antiage 2019.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ