AlzaBoxy Q1 AP+ plus nový vizuál

Nokia Home

Termékkatalógus
Nokia Home
Bébiőr - gyerekmonitor, háztartási HD monitor, kétirányú hang, 135 fokos látószög, 12-szeres ePTZ zoom, éjszakai mód, mozgásérzékelő, hangérzékelő, a háztartás védelme rövid videofelvételek készítésével, a levegő minőségének visszajelzése, a háztartás / gyermek figyelése WiFi-n keresztül, Ethernet, Bluetooth, kompatibilitás: iOS 7 és újabb
Kód:  NOKIAW7 Termékszám:  WBP02-All-Inter

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia Home

Ügyes gyerekmonitort keres, vagy csak gyakran megy el otthonról, és bárhol is van, tudni szeretné, mit csinálnak a gyerekei? A Nokia Home videókamera nem csak ezt tudja. Mivel lehetőség van videókat stream-elni, telefonján mindent nyomon követhet, ami a házában történik. A HD-videófelvétel minősége a Sony CMOS szenzornak köszönhető, amely gyönyörű, éles képeket továbbít, valamint az ePTZ technológia 12-szeres zoommal biztosítja, hogy minden részletet meglásson. Infravörös szűrőjének köszönhetően a készülék sötétben is jól "lát". A villámgyors adatátvitelt a legújabb WebRTC protokoll biztosítja.

Alaptulajdonságok

  • Stílusos otthoni kamera, 24 órán keresztül a hét 7 napján biztosítja a védelmet (24/7)
  • HD minőségű videófelvétel
  • 5 megapixel felbontású CMOS szenzor, amely éles képet és telt színeket biztosít
  • Levegőminőség-ellenőrzés (Air Quality Control)
  • ePTZ technológia 12-szeres zoommmal - részletgazdag felvételek
  • éjjellátó
  • 135°-os széles látószög (Wide Angle)
  • Beépített mikrofon és hangszóró, amely lehetővé teszi a kommunikációt és a zenelejátszást

Legyen otthonában friss levegő

A Nokia Home kamera az első olyan videókamera, amelynek levegőminőség-ellenőrző funkciója van. A beltéri levegő minőségének monitorozásával saját magát, és egész családját megóvhatja a szennyezett levegőtől.

Soha nem marad le semmiről

Minden alkalommal, amikor a Nokia Home kamerája mozgást vagy zajt érzékel, fényképet vagy egy rövid videófelvételt készít. A felvételeket a készülék 30 napig tárolja, így nem kell félnie attól, hogy valamit nem tud megnézni. A kamerán be lehet állítani, hogy mikor kapjon értesítést (ha a készülék zajt, vagy ha mozgást érzékelt).

 
Megjegyzés:

.


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia Home Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Home. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Home. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Home. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Home.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ