30 dnů na vrácení Akvizice ApF HU

Nokia Steel HR (36mm) Rozéarany/ Szürke, szilikon pánt

Termékkatalógus
Nokia Steel HR (36mm) Rozéarany/ Szürke, szilikon pánt
3,0 1 értékelés
Okosóra - vezeték nélküli monitoros tevékenységekhez (lépésszám, távolság, elégetett kalóriák, alvás), automatikus időzóna-váltás, 50 méteres vízállóság, Bluetooth 4.0, 36 mm gyémánt tárcsa, iOS / Android kompatibilitás, akár 25 napos akkumulátor-élettartam
Kód:  NOKIAW31 Termékszám:  36white-RG-S-Grey

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nokia Steel HR (36mm) Rozéarany/ Szürke, szilikon pánt Megszűnt

Nokia Steel HR (36mm) Rozéarany/ Szürke, szilikon pánt

A fejlődés nem állhat meg, így az órák sem csak időmérésre alkalmasak ezentúl. Ha egy elegáns, de okos órát szeretnél, akkor a Nokia Steel HR Black a megfelelő választás számodra. Minden automatikus tevékenységet rögzít 24 óra használat után. Az órának köszönhetően nyomon követheted a pulzusszámod, a fizikai aktivitásod, az alvási időt vagy az elégetett kalóriát. Mivel az óra 50 méterig vízálló, így akár a víz alatt is nyomon követheted a pulzusszámod és a teljesítményed. A kis kijelző segítségével is követheted a pulzusodat, a teljesítményedet és az okostelefonod figyelmeztetéseit is. Az akkumulátor legfeljebb 25 napig tart. Az okosóra 316L rozsdamentes acél felhasználásával készült, dupla üveggel kiegészítve. A sportos szilikonpánt hosszú élettartamot biztosít sportolás közben is.

A Nokia Steel HR Black (40mm) fő jellemzői

  • A tevékenységek vezeték nélküli megfigyelése (szívverés, lépésszám, távolság, kalória, alvás, úszás)
  • Az akkumulátor élettartama legfeljebb 25 nap
  • Vízi tevékenységekhez is alkalmas - vízállóság 50 méterig
  • A pulzusszám, a teljesítmény és az okostelefon riasztások megjelenítése
  • Intelligens ébresztő funkció

Kellemes ébredés az intelligens ébresztésnek köszönhetően

ANokia Steel HR órák segítenek abban, hogy a legjobb alvásciklusban ébredj fel. Csak állítsd be az időt a riasztás előtt, és órád akkor fog ébreszteni egy halk rezgéssel, amikor a legkevésbé mélyen alszol.

Testre szabhatod a megjelenését

A Steel HR már az alapcsomagban is tökéletesnek tűnik, de emellett egy meglehetősen széles színskálából is válogathatsz.

Paraméterek

Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!

Üzemidő és tárhely

Max. akkumulátor üzemidő
600 óra (25 nap) Kész!
Átlagos akkumulátor üzemidő
120 óra (5 nap) Kész!
Megjegyzés:
» Összes okosóra"

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nokia Steel HR (36mm) Rozéarany/ Szürke, szilikon pánt Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold/Grey Silicone wristband. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nokia Steel HR (36 mm) Rose Gold/Grey Silicone wristband. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold / Silikonarmband Grau. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nokia Steel HR (36mm) Rose Gold / Silikonarmband Grau.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ