AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Nonda iHere 3.0

Termékkatalógus
Nonda iHere 3.0
Bluetooth kulcskereső - tölthető, microUSB, elhelyezhető a poggyászba, pénztárcába, vagy bárhová, ahova gondolja, kommunikáció a Bluetooth-on keresztül, szelfi indítás, max. hatótáv 60 m, kompatibilis: iOS, Android, Apple Watch
Kód:  NONDA701 Termékszám:  IHKFWTMCC

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nonda iHere 3.0

Megesik Önnel is, hogy elfelejti, hol hagyta az autója kulcsát, a pénztárcáját, vagy egyéb más apróságát? Könnyítse meg a keresést a Nonda iHere 3.0 Bluetooth helymeghatározó chippel. Ez a kis chip kulcstartóként is viselhető, helyezze pénztárcájába, vagy a tabletje tokjába. A mobilalkalmazás segítségével „tárcsázza” a chipet, és azonnal hangjelzést kap, hogy megtudja, hol található az elveszett tárgy. Sőt, egyszerre több chippel is kommunikálhat.

A Nonda iHere 3.0 chip főbb jellemzői

  • Könnyű és kicsi, elegáns kivitelezés
  • Bluetooth kommunikáció
  • Nagy hatótáv - akár 60m
  • Mobilalkalmazáson keresztül történő vezérlés
  • MicroUSB-n keresztül történő, gyors töltés
  • Lehetséges akár 10 chipet is egy telefonhoz csatlakoztatni

A segítségével a telefon és az óra is megtalálható

A Nonda iHere 3.0 helymeghatározó chip kompatibilis az Android 4.3 és újabb, valamint, az iOS 7.1 és újabb verzióival. Az okostelefonokon kívül képes az okosórákkal is kommunikálni, amennyiben azok a felsorolt operációs rendszereket használják.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nonda iHere 3.0 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nonda iHere 3.0. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nonda iHere 3.0. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nonda iHere 3.0. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nonda iHere 3.0.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ