Shop roku AP+ plus nový vizuál

NOVATION Launchpad Mini MK2

Termékkatalógus
NOVATION Launchpad Mini MK2
MIDI kontroller - 64 gomb szoftver: Ableton Live Lite, Loopmasters mintacsomag (1 GB hurok, dob és dob), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003e Termékszám:  HN158054 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NOVATION Launchpad Mini MK2

A NOVATION Launchpad Mini MK2 a népszerű Launchpad kis változata, így bárhol elkészítheted kedvenc zenéidet. A zeneszerzés nem az egyetlen, amit ezzel a készülékkel megtehetsz. Egyszerűen vizuális effekteket hozhatsz létre a videókban, vagy vezérelheted a keverőt. Természetesen lehetséges egy több eszközzel rendelkező vezérlő csatlakoztatásával létrehozni az ideális környezetet a zeneszerzéshez. A Mini MK2 összesen 64 rendkívül érzékeny, három színű háttérvilágítású gombot tartalmaz azonnali visszajelzést nyújtva. A tápellátás a csomaghoz mellékelt USB-kábel segítségével oldható meg. A Launchpad Mini nagyszerűen működik a Novation Launchpad és a Launchkey iPad programmal, de a népszerű DEW szoftverekkel is, mint például az Ableton Live, az FL Studio, a Pro Tools, a Cubase, az Arason vagy a Logic. Ide tartozik az Ableton Live Lite, a Loopmasters mintacsomag (1 GB-os hurkok, dob és FX), az Novation Bass Station és az V-Station.

A MOVI Launchpad Mini MK2 MIDI vezérlőjének legfontosabb jellemzői

  • Egyszerű USB csatlakozás
  • 64 nagyon érzékeny gomb
  • Lehetséges több vezérlőegység csatlakoztatása
  • A vezérlő sok szoftvereszközzel kompatibilis
  • Kis méret és kis súly
 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NOVATION Launchpad Mini MK2 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad Mini MK2. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NOVATION Launchpad Mini MK2. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK2. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad Mini MK2.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ