NOVATION Launchpad PRO

Termékkatalógus
NOVATION Launchpad PRO
MIDI kontroller - 64 nyomásérzékeny pad, szoftver: Ableton Live Lite, Loopmasters mintacsomag (1 GB-os loopok, dob és FX), Novation Bass Station, V-Station
Kód:  NVN003g Termékszám:  HN154793 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

NOVATION Launchpad PRO

A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő profi zeneszerzők számára ideális, főleg azoknak, akik az Ableton Live szoftverrel dolgoznak. A Launchpad 64 többfunkciós RGB padot tartalmaz, amelyek képesek változtatni színüket, és ez az Ableton Live-ban állítható. A Launchpad vezérlő számos effektbeállítást tartalmaz, amelyek segítik a mixelést és a zeneszámok váltását. A Scale Mode például valamennyi padot ugyanarra a skálára állítja, hogy a zene mindig a megfelelő hangnemben szóljon. A könnyen használható és nagyon modern NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő és a Launchpad MK2 a kategória legjobbjai és a piacon kapható leghasznosabb készülék.

A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő legfontosabb jellemzői

  • 64 nyomásérzékeny RGB pad
  • Zeneszerzéshez ideális
  • Tartalmazza az Ableton Live 9-et
  • A Launchpad vezérlő 2 MIDI aljzattal rendelkezik
  • A tápellátás USB vagy 12 V DC forráson keresztül történik
  • A csomagban megtalálható az Ableton Live Lite, a Loopmasters mintacsomag, a Novation Bass Station, a V-Station is

Sokoldalú NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő


A NOVATION Launchpad PRO MIDI vezérlő egy sokoldalú eszköz, amelynek sokféle funkciója van. A Launchpad PRO Standalone üzemmódban szinte bármilyen zenei szoftverhez vagy hardverhez csatlakoztatható. Például kösd rá a Logic Próra, és használd billenytűzetként, vagy a Launchpad Próval a MIDI porton keresztül kösd a Bass Station II-re és játssz basszus riffeket. A lehetőségek száma a vezérlő kompatibilitásától függ

 

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: NOVATION Launchpad PRO Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NOVATION Launchpad PRO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NOVATION Launchpad PRO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad PRO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NOVATION Launchpad PRO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ