AlzaBoxy Q1 0% splátky Siguro

Nubia N2 4 + 64 GB Gold

Termékkatalógus
Nubia N2 4 + 64 GB Gold
5 2 értékelés
Mobiltelefon - 5,5" AMOLED 1280x720, Octa Core 1,5 GHz processzor, 4 GB RAM, 64 GB belső tárhely, microSD akár 200 GB-ig, kamera: 16 Mpx + 13 Mpx, optikai képstabilizáció, GPS, 3G/LTE, OTG, ujjlenyomat-olvasó, USB-C, 5000 mAh akkumulátor, Android 6.0
Kód:  ZTE2056a1c Termékszám:  6902176901089 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Nubia N2 4 + 64 GB Gold

telefon funkciók

155 mm

Nubia N2 ZTE 4

75 mm

Nubia N2 ZTE 4

7,9 mm

Telefon tömege: 180 g

Úhlopříčka displeje

5,5"

Kijelző átlója

Typ operačního systému

Google Android 6

Operációs rendszer típusa

Výdrž baterie

5000 mAh

Akkumulátor kapacitása

MicroSim

2× Nano SIM

SIM-kártya típusa

Rozměry

75 × 155 × 7,9 mm

Telefon méretei (Sz x Ma x Mé)

Vnitřní paměť

64 GB

Belső tárhely

Typ kamerau

13 Mpx + 16 Mpx

Kamera

Připojení

4G LTE

Leggyorsabb internet

SD karta

microSD (akár 128 GB-ig)

Memóriakártya slot

Váha

180 g

Telefon tömege



Éppen egy stílusos okostelefont keresel, de nem szeretnél százezreket költeni a legmodernebb készülékekre? Van számodra egy elegáns megoldásunk, mégpedig a Nubia N2 mobiltelefon a maga stílusos alumínium nubiArc kivitelében, amely biztosan elnyeri a tetszésed a beépített akkumulátorának az óriási kapacitásával, az ideális képátlójával, a nagyteljesítményű hardverével és a csúcskategóriás kameráival. Nem utolsósorban pedig lehetőséged adódik megtapasztalni a Google Android 6 minden funkcióját és különlegességét. És éppen ezért ez a modell a tökéletes választás számodra. 


A Nubia N2 Gold főbb jellemzői:

  • 5,5" HD felbontású AMOLED kijelző
  • 13 Mpx kamera kézi képstabilizátorral
  • 5000 mAh kapacitású akkumulátor - átlagos felhasználás mellett több, mint három nap üzemidő
  • Nyolcmagos processzor és 4 GB RAM
  • Alumínium ház speciális nubiArc lekerekítéssel
  • Gyors ujjlenyomat-olvasó számos tulajdonsággal

AMOLED kijelző

Az 5,5"-es képátlójú kijelző ideális mindenki számára, aki a mobiltelefonján böngészi az internetet, nézi a videókat és a fotókat, vagy azon dolgozik. Az AMOLED kijelző a maga HD (1280 x 720 pixel) felbontásával rendkívül természetes képet szolgáltat kiváló fényerővel és részletgazdagsággal, amelyet kiélvezhetsz a kedvenc játékaid játszása és a kedvenc videóid nézése során. 

A mobilos fotózás szakértője

A hátsó kamera 13 Mpx felbontású szenzorral, automatikus élességállítással, PDAF-fel és hihetetlenül gyors expozíciós idővel lett ellátva, ennek köszönhetően pedig akár 0,2 másodperc alatt is elkészítheted a fotóid. A felvételeid feljavításra kerülnek a 3D zajcsökkentő technológia által. A felszereltségéből nem hiányozhatnak az olyan fejlett funkciók, mint a kézi képstabilizáció és természetesen az automatikus színfeljavítás sem. Az előlapi kamera a maga 16 Mpx-es felbontásával kiválóan alkalmas a videohívásokra és a tökéletes szelfik készítésére.  

Búcsút inthetsz a naponta szükséges feltöltéseknek

A NeoPower-nek köszönhetően, amely a Nubia technológiai fejlesztése, biztosítva van a hosszú akkumulátor-üzemidő, amelynek hála az N2 mobiltelefon több, mint három napot is kibír feltöltés nélkül. Az egyedülálló rendszeroptimalizáció és az alacsony energiafogyasztás az 5000 mAh-s akkumulátorral egyetemben gondoskodnak arról, hogy ne kelljen kétségbeesened, ha éppen nincs nálad a töltőd.

Lenyűgöző teljesítmény

Az operációs rendszer, a felhasználói kezelőfelületről és a játékok meg az alkalmazások gördülékeny futtatásáról a 4 GB-os RAM és a nyolcmagos processzor gondoskodik. Rendelkezésre áll még továbbá 64 GB belső tárhely is az adataid és az alkalmazásaid számára. Abban az esetben, ha ez a 64 GB kapacitás nem lenne elég számodra, akkor lehetőséged van kibővíteni egy microSD memóriakártya által akár 128 GB-al.

Szupergyors ujjlenyomat-olvasó

A beépített ujjlenyomat-olvasó rendkívül gyors sebességgel büszkélkedhet, csupán 0,2 másodperc alatt már fel is oldhatod vele a készüléked. Funkciók egész sorát támogatja az alkalmazások titkosításától kezdve még osk másig. Ezen felül még számos egyéb funkció áll rendelkezésedre, például a képernyő felosztása két részre, a képernyő felvétele vagy a Dual SIM üzemmód támogatása. A kezelést nagymértékben megkönnyíti a Nubia UI 4.0 kezelőfelület. 

 

Paraméterek

Konstrukció és szín

Kialakítás
Érintőképernyős Kész!

Fényképezőgép

Hátlapi (fő) kamera felbontása
13 Mpx Kész!
Előlapi kamera felbontása
16 Mpx Kész!
Maximális fényerő
f/2,2 Kész!
Képstabilizálás
Stabilizátor nélkül Kész!
Maximum videó felbontás
1920 × 1080 (Full HD) Kész!
Kamera funkciói
Vaku Kész!

Töltés és akkumulátor üzemidő

Cserélhető akkumulátor
Beépített akkumulátor Kész!

Memória és teljesítmény

Maximum memóriakártya kapacitás
128 GB Kész!
Processzor címke
MediaTek Kész!
Processzormagok száma
8 × Kész!
Processzor frekvencia
1,5 GHz (1 500 MHz) Kész!

Csatlakozók és érzékelők

Rendszer

Operációs rendszer verziója
Android 6.0 Marshmallow Kész!
Több paraméter
Megjegyzés:

Szeretnél többet olvasni a mobiltelefonokról? Hogyan válasszunk mobiltelefont | A legjobb gamer telefonok | A legjobb fotómobilok | A legjobb strapatelefonok | Biztonsági mentés és visszaállítás mobilokon | Gyári állapot visszaállítása a telefonon | Több kamera a mobiltelefonokban | Android


Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Nubia N2 4 + 64 GB Gold Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Nubia N2 4 + 64 GB Gold. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Nubia N2 4 + 64 GB Gold. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Nubia N2 4 + 64 GB Gold. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Nubia N2 4 + 64 GB Gold.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ