Emise pro AP+ v app - všechny segmenty 30 dnů na vrácení

Numark Lightwave

Termékkatalógus
Numark Lightwave
Hangszóró - aktív, erősítővel, 3x 6.5"+ 1", LED világítás, 200W teljesítmény, ideális mobil DJ-k számára és házibulikhoz
Kód:  NUM020c Termékszám:  Ligthwave Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Numark Lightwave

Egyedi házibuli hangszóró immár fényes LED világítással, amely teljessé teszi a zenei élményt. A Lightwave ideális választás minden olyan rendezvényre, amelyen fényhatások kíséretében szeretnéd lejátszani kedvenc zenéid. A hangszóró hihetetlen 200W erősségű D osztályú erősítővel, három 6.5" mélynyomóval és egy magassugárzóval van ellátva, hogy minden helyiségbe lélegzetelállító hangot varázsolhasson. 

Legfontosabb jellemzők

  • Tartós kialakítás, ellenáll az ütésnek, karcolásnak, pornak és piszoknak
  • Állítható szín és fény intenzitás
  • Kompatibilis hagyományos állványokkal a 36mm-es csatlakozónak köszönhetően

Egyszerű használat

Gondolj csak a sok eseményre és rendezvényre, legyen az esküvő, ballagás, karaoke verseny, ünnepség a medencénél, kávézó megnyitása,  családi összejövetel, évforduló, vagy bármi más, ahol a DJ kiváló minőségű hangot és ünnepi világítást biztosít. Minden ilyen eseménynél, nincs szükség nagy és drága felszerelésre, külön a világításra és külön a hangra. Sok esetben a drága eszközöket és készleteket nehéz áthelyezni egyik helyről a másikra. A Lightwave minden igénynek megfelel, hordozható, és kiváló hang és fénytechnikával rendelkezik.

Csatlakoztasd a keverőpultot, mikrofont vagy RCA eszközt. Az XLR Link kimeneten keresztül csatlakoztatható egy következő Lightwave vagy egy további mélynyomó. 

Világítási mód minden alkalomra

A Lightwave ötféle világítási módot kínál (Mood, Meter, Mix, Pulse és Party), így minden alkalommal kiválaszthatod a megfelelőt. Ezen kívül a hangszórón demo mód is található, amely automatikusan bemutatja mindazt, amire képes. Új ,,játékod" lenyűgöz mindenkit.

További információk:

A feltüntetett ár 1 darabra érvényes.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Numark Lightwave Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Numark Lightwave. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Numark Lightwave. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Numark Lightwave. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Numark Lightwave.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ