NZXT DOKO

Termékkatalógus
NZXT DOKO
Külső rögzítőeszköz - streaming alkalmazás konvertálása PC-ről TV-re, 1080p 30 fps, 4x USB, HDMI, RJ45
Kód:  XXCT445 Termékszám:  AC-DOKOM-E1

NZXT DOKO

Az egyszerűen kezelhető NZXT készülék gondoskodik a streaming teljes körű továbbításáról a számítógépedről, mindezt a problémás műszaki vezetékek nélkül. Csak állítsd be a kapcsolatot, és máris készen állsz arra, hogy belevesd magad a szórakozás kimeríthetetlen világába.

Főbb jellemzők

  • Számítógépes alkalmazások átalakítása a TV-készülékhez
  • Elképesztő 1080p-s kép
  • Gyönyörű 30 fps a nagyigényű játékok zökkenőmentes futtatásához
  • Széleskörű csatlakoztathatóság (4 x USB, HDMI és billentyűzet bemenet)

Tengernyi tartalom erőfeszítés nélkül

Az összes TV nézős alkalmazás (Hulu, Amazon, Twitch vagy Spotify) tartalma bármikor elérhető a NZXT DOKO segítségével. Élvezd a filmeket, sorozatokat és játékokat 1080p HD minőségben, valamint a villámgyors sebességű internetet. Mindezt a saját kanapéd kényelméből. 

Esti időtöltés - játékokkal

Az NZXT DOKO teljes mértékben támogatja a Steam, Origin és U-Play szolgáltatásokat, amelyek szó szerint dúskálnak a játékokban. Ezért egyértelmű, mi lesz a hétvégi esték programja az elkövetkezendő hónapokban. Emellett, amikor az egeret vagy a gamepadot a billentyűzetre helyezed, akkor egyszerre több alkalmazásban is zökkenőmentes multitasking munkavégzést élvezhetsz. Az NZXT DOKO előnyei továbbra az egyszerű beállítás és a kifinomult dizájn, utóbbi miatt garantáltan nem kell majd szégyenkezned.


Megjegyzés:

Amennyiben a termék tartós adathordozó terméknek minősül, az Alza.hu-nak kötelessége ingyenes adattörlő kódot biztosítania a felhasználók számára. Az Adattörlő kód itt található:

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si NZXT DOKO. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si NZXT DOKO. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte NZXT DOKO. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte NZXT DOKO.
P-DC1-WEB10
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ