Emise pro AP+ v app - všechny segmenty Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Oakley Radar Pace

Termékkatalógus
Oakley Radar Pace
Kerékpáros szemüveg - Sportesterrel együtt, PRIZM technológia, két lencse
Kód:  PACE01

Oakley Radar Pace

Az OAKLEY RADAR PACE nem csak egy egyszerű napszemüveg, amit az emberek gyakran cserélgetni szoktak. Ez a napszemüveg egy személyi edző is egyben, amely figyeli a teljesítményedet edzés közben, és segít dinamukusan kialakítani az ideális, testreszabott edzéstervet. A RADAR PACE forradalmi hangvezérlést kínál,  és nem csak Te kommunikálhatsz a szemüveggel, de a szemüveg is képes utasításokat adni a fülhallgatón keresztül. Legyen szó kerékpározásról, futásról, túrázásról vagy síelésről - ezt a napszemüveget biztosan kihasználod majd! 


Főbb jellemzők

  • Analizálja az adatokat– összesíti és értelmezi az adatokat (teljesítmény, HR, sebesség, kadencia, távolság, idő, stb.). Tudja, hogy hogyan teljesítesz.
  • Dinamikus reguláció – dinamikusan szerkeszti az edzéstervet, annak betartása alapján.
  • Edzéstervek – professzionális szempontok alapján egyéni edzésterveket hoz létre.
  • Edző – virtuális személyi edző, amely minden lépésnél Veled van, és mondja, hogy mit kell tenned.
  • Konverziós felhasználói felület– Visszacsatolást ad hang segítségével. Így Te koncentrálhatsz a teljesítményedre, és nem kell az adatokat a mobiltelefonodon vagy az okosórádon keresned. Elég csak megkérdezni.
  • OAKLEY sportteljesítmény – A kompromisszummentes kivitelezés tartja a magas színvonalat, ami erre a márkára jellemző. A PRIZM technológia, amelyet a lencséknél használtak, még jobb feltételeket biztosít a sportoláshoz. 

Többéves kutatás eredménye

Az OAKLEY RADAR PACE az Oakley márka egyedülálló sportszemüveg kivitelezésének és az Intel márka technológiai tudásának a kombinációjából jött létre. Ez a két csoport évekig együtt dolgozott, és ennek a munkának az eredménye a RADAR PACE szemüveg.

A szemüveg az INTEL NLP platformon fut, aminek köszönhetően a lehető legtermészetesebb módon kommunikálhatsz a rendszerrel - hanggal.

 

Konnektivitás

Ami a konnektivitást illeti, a RADAR PACE ANT+ Bluetooth technológiákkal van felszerelve, aminek köszönhetően párosíthatod az iOS vagy Android operációs rendszerrel rendelkező mobiltelefonoddal vagy tableteddel. Így könnyen áttekinthetővé válnak az eddigi eredményeid a mobilapplikáción keresztül (kompatibilis a Sirivel és a Google Now-al is). Az ANT+ technológiának köszönhetően a szemüveget felszerelheted mellkasi pánttal, wattméterrel és kadencia szenzorral is. 

Emellett a szemüveg el van látva néhány szenzorral is – akcelométerrel, gyroszkóppal, vérnyomásmérővel, higrométerrel és proximity szenzorral is. 


OAKLEY PRIZM

Az OAKLEY RADAR PACE két cserélhető lencsével kapható. Ezek a lencsék PRIZM technológiával vannak ellátva, amelyek úgy állítják be a látást, hogy az alkalmazkodjon az adott sporthoz és az aktuális körülményekhez és feltételekhez. Ez az egyedülálló technológia növeli a kontrasztot és hangsúlyossá teszi a színeket, aminek köszönhetően tökéletesen részletes képet kapsz minden szituációban. Az élesebb látásnak köszönhetően a reakcióidőd is csökken, könnyebben felismerheted a színeket rosszabb látási körülmények között, és könnyebben felismerheted a mozgó objektumokat nagyobb távolságból is. Mindez hozzájárul a nagyobb kényelemhez, és nem utolsó sorban a nagyobb biztonsághoz is. Ezt a technológiát bármilyen aktív tevékenység során értékelni fogod.  

A lencsék kicserélése rendkívül könnyű, és pár másodperc alatt elvégezhető.


Miért a RADAR PACE terméket válaszd?

  • Keretanyag - A Matter keret és az Unobtainium kombinációja rendkívül nagy kényelmet biztosít.
  • IPX5 - ellenáll a fröccsenő víznek.
  • Méret - a legtöbb sportolónak ideális.
  • Kommunikációs nyelv kiválasztása - 5 nyelv támogatása: angol, német, francia, olasz és spanyol.
  • Tölthető akkumulátor - egyszerű töltés USB segítségével.
  • Egyszerű vezérlés - rendkívül könnyű és intuitív vezérlés a gombok segítségével.
  • Zenehallgatás - a RADAR PACE lehetővé teszi a zenehallgatást és a kezelését is.

A csomagolás tartalma

  • Kétféle fül adapter
  • Clear lencsék a rosszabb látási körülményekhez
  • Prizm ROAD lencsék
  • Védőtok
  • Microbag
  • Kétféle orr adapter
  • Aero csipesz
  • Micro USB kábel
  • Használati utasítás

 

Paraméterek

Keret színe
Fekete Kész!

Szín

Keret színe
Fekete Kész!

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Oakley Radar Pace
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oakley Radar Pace. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oakley Radar Pace. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pace. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oakley Radar Pace.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ