A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

Alzaboxy Q1 Shop roku

Oculus Oculus Rift + Touch

Termékkatalógus
Oculus Oculus Rift + Touch
4,7 34 értékelés
VR szemüveg - a 360°-os fejmozgás tökéletes lekövetése, 2160 x 1200 felbontás, 90Hz frekvencia, HDMI, DVI, USB, Oculus Touch a csomagban
Kód:  OC002b1 Termékszám:  301-00095-01 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Oculus Oculus Rift + Touch


Az Oculus évek óta keményen dolgozik a virtuális valóság szemüvegek kifejlesztésén, egyelőre azonban csak az értékesítés megkezdésének az  időpontját ismerjük. Ez 2016 októbere, de már most ellenőrizhet, van-e készleten, illetve hamarosan meg  is rendelheted. A végleges változatdöntő fontosságú eszköz a játékélmény fokozásához akár Xboxon, akár PC-n.


Virtuális valóság a saját szemeddel

A legendás programozó, John Carmack személyisége a garancia az abszolút tökéletességre. Az ő irányításával zajik az átütő erejű forradalom a játékok világában.

Az Oculus Rift egy OLED kijelző párt használ, 2160 × 1200 képpontos összfelbontással és 90 Hz-es frekvenciával. Mindkét szem szem számára kifinomult, 1080 × 1200 képpont felbontású kijelző áll rendelkezésre. Az állítható fejhallgató biztosítja a tökéletes háromdimenziós hangzást. 

Isteni tapasztalatok a láthatáron

Isteni élmények a láthatáron


Tökéletes alakú hátsó

Tökéletes dizájn

Ergonómia magas szinten

A gyártó nagy gonddal ügyelt arra, hogy az Oculus Rift szemüveg használata tökéletesen kényelmes legyen. A kompakt, merev műanyag vázhoz kapcsolódnak az egyes alkatrészek. Az eszközt kellemes tapintású, lélegző anyag borítja.
A hátul pántokkal rögzíthető, könnyen a fejformához igazítva. Így könynedén, egyetlen pillanat alatt felheleyzhető. 


Maximálisan precíz fókuszálás

A mozgásodat a virtuális térben az biztosítja, hogy a szemüveg szélein található infravörös LED izzók fényt bocsátanak ki, melyet az érzékelő fogad, ezáltal garantálva a 360 fokos fejmozgásod tökéletes lekövetését.

Az Oculus Rift már számos hazai játékhoz használható, például EVE Valkyrie űrhajó szimulátorhoz is. 2016 az az év, amikor a jövő megjelenik az otthonodban. Az Xbox One illesztőprogram nem tartozék.

A mozgásérzékelő és az Xbox One-illesztőprogram

A mozgásérzékelő és az Xbox One illesztőprogram


Ajánlott hardverkövetelmények ahhoz, hogy az Oculus Rift teljes játékélményt nyújthasson:

  • Grafikus kártya: NVIDIA GTX 970/AMD R9 290 vagy jobb
  • Processzor: Intel i5-4590 vagy jobb
  • Memória: 8 GB RAM
  • Port: HDMI 1.3 kompatibilis video kimenet
  • USB: 3 x USB 3.0 port + 1 x USB 2.0
  • Operációs rendszer: Windows 7 64bit SP1 vagy újabb

A konfigurálást közvetlenül a gyártó honlapjáról letölthető segédprogrammal végezheted el.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Tisztelt Alza! Érdeklődnék hogy ez Bundle csomag -e vagyis jár e hozzá az 5 db játék: Robo recall,Dead and buried,lucky's tale stb. A választ előre is köszönöm!

Tisztelt Alza! A headsethez tartozék a két kontroller és a szenzorok? Előre is köszönöm a választ.

Jó napot / Sziasztok! Amiatt érdeklődnék hogy holnap délután szeretném megvásárolni az Oculus Rift + Touch terméket a Bajcsy-Zsilinszky úton található boltjukban, erre van lehetőség? Tehát van raktáron a termék? :) A válasz előre is köszönöm! Ecsedi Richard

Kérdések és válaszok: Oculus Oculus Rift + Touch
Kiegészítők: Oculus Oculus Rift + Touch Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Oculus Rift + Oculus Touch. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Oculus Rift + Oculus Touch. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Oculus Rift + Oculus Touch. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Oculus Rift + Oculus Touch.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ