Akvizice ApF HU Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

OCZ TR150 Series 120 GB

Termékkatalógus
OCZ TR150 Series 120 GB
4,8 10 értékelés
SSD meghajtó 2.5 ", SATA III, TLC, TRIM, olvasás akár 550 megabájt / sec, írjon akár 450 megabájt / sec
Kód:  DP998c Termékszám:  TRN150-25SAT3-120G Gyártó honlapja:

OCZ TR150 Series 120 GB

Ön fogy a hely a merevlemezen a PC vagy laptop? Ön nem elégedett a sebességet a merevlemezt? Próbálja ki a gyors OCZ SSD 150 sorozat Trion mérete 120 gigabájt Disk használja a modern SATA III interfészt, így biztosítják, rendkívül gyors adatátvitelt.

Nincs több hosszú várakozás adatmásolásra, nincs nyomkövető nézni, mikor lesz az alkalmazás vagy játék elindul. Most gyors SSD segít gyorsan javítja a számítógép teljesítményét. A rossz dolog csak nem is egy tekintélyes kapacitással.

A fő előnyök

  • Gyors SATA III
  • Tároljon akár 120 gigabájtnyi adatot, filmek és fényképek
  • Javítja az általános teljesítményt a számítógép vagy laptop
  • egyszerű telepítés

Miért SSD?

Összehasonlítva a régebbi merevlemezek SSD meghajtók jellemzője sokkal nagyobb írási és olvasási sebesség. Abban az esetben, lemez OCZ Trion 150 olvasás sebessége akár 550 MB / s, és azt írja, 450 megabájt / sec. A jelen körülmények között, meg kell dolgozni a fájlokat, amelyek a következő sorrendben: GB dönt másodpercenként.

Az SSD célszerű elhelyezni az operációs rendszer minimalizálása érdekében reakcióidőt a rendszer számára. Gyors SSD, megtudhatja játék közben, hogy az ne akadályozza meg teljesítményű processzor és a grafikus. Az eredmény az a lehetőség, a játék egy nagyobb felbontású kép nélkül könnyezés és nehéz teher az új célpontok.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OCZ TR150 Series 120 GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OCZ Trion 150 Series 120GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OCZ TR150 Series 120GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OCZ Trion 150 Series 120 Gigabyte. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OCZ Trion 150 Series 120 Gigabyte.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ