Akvizice ApF HU Slevy s AP+

OCZ Vector 150 240GB

Termékkatalógus
OCZ Vector 150 240GB
4,5 4 értékelés
SSD meghajtó - 2.5", SATA III, MLC, TRIM, Indilix Barefoot 3, olvasás akár 550 MB/s, írás akár 530 MB/s
Kód:  DP997r Termékszám:  VTR150-25SAT3-240G Gyártó honlapja:

OCZ Vector 150 240GB

Az OCZ Vector SSD meghajtó gyorsítja az operációs rendszer és az alkalmazások reakcióidejét is, így növeli a termelékenységet. Az új sorozat meghajtói a technológiailag korszerű MLC NAND 19 nanométeres gyártástechnológiával előállított chipekkel rendelkeznek, amelyet dinamikus cellavezérlés tart ellenőrzés alatt, a hatékony és gyors adatátviteli sebesség elérése érdekében. Ennek köszönhetően napi akár 50 GB írás mennyiséget is elbír legfeljebb öt éven keresztül, ezért a gyártó 5 éves garanciát vállal. Szerezd meg a legjobbat és frissítsd az asztali vagy hordozható számítógéped ezzel a professzionális, gyors adattárolóval.

Rendkívüli hatékonyságával is kitűnik. Anélkül, hogy csökkenne a sebesség, gond nélkül képes kezelni a különböző típusú, tömörített fájlokat, beleértve a multimédiás és titkosított fájlokat is. A korszerű Indilix Barefoot 3 vezérlő tartós sebességet biztosít, még folyamatos terhelés vagy kis fájlok kezelése esetén is. A 3,5"-os adapter és az Acronis True Image klónozó szoftver segítségével az adatok átmozgatása az eredeti merevlemezről teljesen zökkenőmentes lesz. A meghajtó magassága mindössze 7 mm, így könnyedén illeszkedik még a legvékonyabb laptopokba is.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: OCZ Vector 150 240GB
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OCZ Vector 150 240GB. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si OCZ Vector 150, 240 GB. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte OCZ Vector 150 240GB. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte OCZ Vector 150 240GB.
P-DC1-WEB20
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ