A húsvéti ünnepek alatt (3.29-én, 3.31-én és 4.1-én) üzleteink zárva tartanak. Azonban online még mindig kényelmesen vásárolhatsz.

30 dnů na vrácení AlzaBoxy Q1

Odzu Chair Grand Prix Premium White

Termékkatalógus
Odzu Chair Grand Prix Premium White
5 6 értékelés
Gamer szék - huzat anyaga: szintetikus bőr, szinkronmechanika, zárral, deréktámasz és fejtámla, állítható kartámasz, ülés töltőanyaga: molitan (PUR hab), fém lábcsillag és lábak, műanyag görgők, terhelhetőség: 130 kg
Kód:  ODZGA05 Termékszám:  ODZ502GP-WH

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Odzu Chair Grand Prix Premium White

Ez az Odzu Chair Grand Prix Premium White gamer szék a maga speciális Butterfly mechanizmusával könnyedén a gamer- vagy munkasarkad designos kiegészítőjévé válik. Speciálisan azok számára lett tervezve, akik hosszú-hosszú órákat töltenek a számítógép előtt, és egy minőségi ergonomikus széket keresnek. Lehetővé teszi, hogy teljes mértékében kiélvezhesd a játékélményt, illetve hogy növelhesd a munkád hatékonyságát. A maximális stabilitásról, ellenállóságról és a hosszú élettartamról a minőségi fémszerkezet gondoskodik a maga 150 kg-os teherbírásával. A fehér PU bőr és fekete textil kombinációjú huzat rendkívül tetszetős és elegáns hatást kelt.

Az Odzu Chair Grand Prix Premium White szék főbb jellemzői:

  • Speciális Frog mechanizmus
  • Elegáns fehér kivitel
  • Állítható karfa
  • Kényelmes háttámla
  • Masszív fém váz
  • Fejtámla
  • PU bőr
  • Teherbírás: 150 kg
  • Formázható memóriahab

Ergonomikus ülés

A gyártó a szék tervezése során a legnagyobb hangsúlyt a felhasználó kényelmére fektette. A formázható memóriahab teljes mértékben képes a tested alakjához hozzáigazodni, ezzel biztosítva a maximális kényelmet még sok-sok óra ülés során is. Ez a gamer szék úgy lett tervezve és kialakítva, hogy a versenyautók ülésére hajazzon, ezzel is gondoskodva a valódi luxus érzékelhetőségéről. Az ülőrész és a karfák magassága állítható, amely ezen Odzu Chair Grand Prix Premium gamer szék esetén már szinte természetesnek mondható.

 

Paraméterek

Kerekek

Görgők
Görgős Kész!
Kerekek anyaga
Műanyag Kész!
Felület kerekek szerint
Univerzális Kész!

Anyag

Lábkereszt/lábak anyaga
Fém Kész!
Bevonat anyaga
Szintetikus bőr Kész!
Ülőke töltőanyaga
Molitan (PUR hab) Kész!

Terhelés

Maximális terhelhetőség
130 kg Kész!

Szín

Szín
Fehér, Fekete Kész!

Méret & Tömeg

Szék/fotel tömege
24 kg Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Odzu Chair Grand Prix Premium White Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Odzu Chair Grand Prix Premium White. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Odzu Chair Grand Prix Premium White. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Odzu Chair Grand Prix Premium White. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Odzu Chair Grand Prix Premium White.
P-DC1-WEB05
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ