Akvizice ApF HU Akvizice ApF HU

Hordozható főzőlapok

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Főzőlap típusa
Indukciós
(31)
Vasmagos
(14)
Gáz
(2)
Üvegkerámia
(11)
Merülőforraló
(14)
Elektromos
(35)
Tányérok száma
1 db
3 db
-
Funkciók
Termosztát
(58)
Működést jelző lámpa
(58)
Túlmelegedés elleni védelem
(49)
Hőmérséklet beállítása
(41)
Időzítő
(33)
Szűrés

A hordozható főzőlapok minden háztartás nélkülözhetetlen elemei, amelyeket különféle ételek elkészítéséhez használnak. A tűzhely kiválasztásakor fontos figyelembe venni annak típusát, teljesítményét és egyéb jellemzőit, amelyek megkönnyíthetik és kellemes élménnyé tehetik a főzést. Hogyan válasszuk ki a megfelelő modellt?

Tovább

A hordozható főzőlapok számos típusban léteznek

A hordozható főzőlapok általában elektromos és gázüzeműek, de más típusokat is találhatsz. Ezek közé tartoznak például a merülőforralók, amelyeket elsősorban folyadékok melegítésére használnak, vagy a kültéri tűzhelyek, amelyeket túrázás vagy kempingezés közben használhatsz. Sütővel ellátott hordozható főzőlap is kapható, amely két készülék funkciójával is rendelkezik.

Az elektromos hordozható főzőlapok használata nagyon egyszerű

A villanyrezsó a könnyű telepítés és használat miatt népszerű. Egyenletes hőelosztással rendelkezik, és többféle teljesítményosztályban kapható, lehetővé téve a rugalmas főzést. Könnyen csatlakoztatható a szokásos elektromos csatlakozóaljzatokhoz.

A gáztűzhelyek könnyebben szabályozhatók

A gázfőzők a hőmérsékletváltozásra való azonnali reagálás és a lángszabályozás miatt kedveltek. Ideálisak különböző főzési alkalmazásokhoz, a lassú párolástól a gyors sütési teljesítményig. A gázos hordozható főzőlapok nagyobb kontrollt biztosítanak a szakácsoknak a főzés felett, ami fontos a kényes ételek elkészítésénél.

Ha ár alapján szeretnél elektromos vagy gázos hordozható főzőlap típust, a gáz valamivel költséghatékonyabb, mivel az egységnyi energia árát tekintve olcsóbb.

A merülőforralók folyadékok melegítésére szolgálnak

A merülőforraló eszközt általában víz vagy folyadékok melegítésére használják. Ezek a hordozható főzőlapok kényelmesek az utazáshoz. Használatuk egyszerű, de a melegítésre korlátozódik, és nem komplex főzésre szolgálnak. Használhatod őket például levesek vagy mártások melegítésére is.

Hordozható főzőlapok sütővel – sokoldalú megoldás

A mini sütő főzőlappal a hordozható főzőlap és a sütő kényelmét egy készülékben egyesíti. Ideális kisebb helyiségekbe vagy olyan háztartásokba, amelyek a kompakt főzési és sütési megoldást részesítik előnyben. Hátránya, hogy kisebb teljesítményű.

Kültéri hordozható főzőlapok szabadtéri tevékenységekhez

A kempingfőzők kültéri használatra lettek tervezve, robusztusak és gyakran hordozhatók. Ideálisak kempingezéshez, piknikezéshez, többnapos túrákhoz és olyan szabadtéri rendezvényekhez is, ahol megbízható és tartós főzőeszközre van szükség.

A hordozható főzőlap kerámia, indukciós vagy öntöttvas főzőlapokkal rendelkezik

Egy hordozható tűzhely különböző anyagokból készült főzőlapokkal rendelkezhet. A leggyakoribbak az öntöttvas, amely robusztus és tartós, az üvegkerámia, amely a formatervezése miatt népszerű, és az indukció, amely nagyon biztonságos, mivel csak a főzőedényt melegíti.

A kerámia hordozható főzőlapok könnyen karbantarthatók

A kerámia hordozható főzőlap ötvözi az elegáns formatervezést a praktikummal, és sima, könnyen tisztítható felületükről ismert. Gyors felmelegedést és hatékony hőelosztást biztosít, így számos főzési technikához alkalmas. Sima felülete és a hagyományos főzőlapok hiánya miatt könnyen tisztítható.

Az indukciós hordozható főzőlapok speciális edényeket igényelnek

A hordozható indukciós főzőlapok gyors és hatékony főzési módot kínálnak, magas energiahatékonysággal. A hatékony főzéshez speciális, az indukciós technológiával kompatibilis főzőedényekre van szükség. Biztonságosabbak, mivel csak a főzőedényt melegítik, nem a főzőfelületet, így minimálisra csökkentik az égési sérülések kockázatát.

Az öntöttvas hordozható főzőlapok hosszú élettartamúak

A vasmagos hordozható főzőlapok robusztusságuknak és hosszú élettartamuknak köszönhetően stabil és egyenletes meleg környezetet biztosítanak. Ideálisak lassú főzéshez és pároláshoz, de hosszabb időre lehet szükségük a felmelegedéshez. Ezek a tűzhelyek alkalmasak olyan hosszú távú konyhai folyamatokhoz, ahol stabil hőmérsékletre van szükség.

A főzőlapok száma a hordozható főzőlapok esetén is fontos

A hordozható főzőlapok különböző számú főzőlappal rendelkezhetnek. A legtöbbjük egylapos és kétlapos tűzhely, de találhat többlapos változatokat is. A főzőlapok számát a konyhapulton rendelkezésre álló hely és aszerint válaszd ki, hogy hány ételt szeretnél főzni rajta.

Az egyégős hordozható tűzhelyek kis konyhákban is használhatók

Az egylapos rezsó modellek ideálisak kis konyhákba, diákotthonokba vagy hordozható megoldásokként. Kompaktak, könnyen hordozhatók és alkalmasak gyors ételkészítésre vagy újramelegítésre. Hátrányuk, hogy egyszerre csak egy ételt lehet elkészíteni rajtuk.

Kétlapos hordozható főzőlapok több étel egyszerre történő főzéséhez

A kétlapos rezsó nagyobb főzési rugalmasságot kínál, lehetővé téve két edény egyidejű használatát. Ezek a típusok alkalmasak olyan kisebb háztartások számára, amelyek több funkcionalitást igényelnek, mint az egy főzőlapos modellek. Egy nagyobb háztartás számára azonban a két főzőlap nem biztos, hogy elegendő.

i

Az egylapos és a kétlapos hordozható főzőlapok mellett létezik négylapos változat is, amely nagyobb családok számára vagy azok számára alkalmas, akik gyakran főznek összetettebb ételeket.

A hordozható főzőlapok átmérője és a főzőlapok száma, de a kábel hossza is eltérő lehet

A főzőlap hordozható változatának kiválasztásakor figyelj a főzőlapok számára is, amely meghatározza, hogy hány különböző ételt tudsz egyszerre főzni. Nagyobb ételek vagy családok esetében ez kulcsfontosságú. Vedd figyelembe a hordozható főzőlap átmérőjét is, amely befolyásolja a tűzhelyen használható edények méretét, és fontos a különböző típusú edényekhez való alkalmazkodás szempontjából. A vezeték hossza azért fontos, hogy tudd, hová helyezhető a készülék. Ez fontos a konyhai rugalmasság szempontjából.

Figyelj a súlyra is. Ez befolyásolja a készülék hordozhatóságát, ami fontos azok számára, akiknek gyakran kell mozgatniuk a tűzhelyet, vagy utazniuk kell vele.

A hordozható főzőlapok számos funkcióval rendelkezhetnek

A hordozható főzőlapok számos funkciót kínálnak a balesetek megelőzésére. A főzést is megkönnyíthetik.

  • A termosztát lehetővé teszi a hőmérséklet pontos beállítását az egyenletes főzés érdekében.
  • A túlmelegedés elleni védelem növeli a biztonságot a tűzhely automatikus kikapcsolásával, ha túl magas a hőmérséklet.
  • A működésjelző lámpa jelzi, hogy a hordozható főzőlap be van-e kapcsolva vagy üzemben van-e.
  • A hőmérséklet beállítása lehetővé teszi a felhasználó számára a hőmérséklet beállítását a főzési igényeknek megfelelően.
  • A csúszásmentes lábak biztosítja a hordozható főzőlap stabilitását és megakadályozza annak véletlen elmozdulását.
  • Az időzítő lehetővé teszi a főzési idő beállítását, amely után a készülék automatikusan kikapcsol.
  • Az érintéses vezérlés modern és intuitív módot biztosít a tűzhely vezérlésére.
  • Az LCD kijelző megjeleníti az olyan információkat, mint a hőmérséklet vagy az időzítő beállításai a könnyebb vezérlés érdekében.
  • A gyors felmelegítés biztosítja a kívánt hőmérséklet gyors elérését a hatékonyabb főzés érdekében.
  • Az automatikus kikapcsolás biztosítja, hogy a hordozható főzőlap kikapcsoljon, ha hosszabb ideig nem használják.
  • Az automatikus edényérzékelés lehetővé teszi, hogy a tűzhely érzékelje a főzőedények jelenlétét és beállítsa a hőmérsékletet.
  • A gyermekzár megakadályozza, hogy a gyerekek véletlenül elindítsák vagy megváltoztassák a hordozható főzőlap beállításait.

i

A hordozható főzőlapok különböző számú programmal rendelkezhetnek, amelyek előre beállított főzési lehetőségeket kínálnak a különböző típusú ételekhez, egyszerűsítve a főzési folyamatot. A kifinomultabb készülékek akár 18 programmal is rendelkezhetnek.

A leírás elrejtése
Hasznosnak találtad ezt az információt?
Ez az űrlap csak a fenti leírásban található információk értékelésére szolgál.
Ha kérdésed van a termékekkel, szolgáltatásokkal, szállítással, vagy egyéb ügyekkel kapcsolatban, keresd fel ügyfélszolgálatunkat.
Mit javíthatnánk benne? Hiányolsz valamit? Valami rosszul van feltüntetve? Oszd meg velünk.

Legtöbbet eladott

1.
SENCOR SCP 2254BK-EUE4 Szállításra kész 5 db
Elektromos főzőlap - 2500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, csúszásgátló talpak és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 28cm x 48cm x 8,2cm
11 590 Ft

2.
SENCOR SCP 1504BK-EUE4 Szállításra kész > 10 db
Elektromos főzőlap - 1500 W teljesítmény, 1 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 28,3cm x 24,7cm x 8,1cm
8 790 Ft

3.
SENCOR SCP 3601GY Szállításra kész > 5 db
Indukciós főzőlap - 2000 W teljesítmény, 1 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, LCD kijelző, érintéses vezérlés és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 38cm x 30cm x 6,5cm
19 990 Ft

Még több
87 termék
Saját márkánk TOP minőség szuper áron
4,6 32×
Siguro IC-G180B Smart Cook Pro Solo
Indukciós főzőlap - 1800 W bemeneti teljesítmény mellett, 1 db 12-26 cm átmérőjű zóna, 10 teljesítményszint, termosztát, 60 - 240 °C közötti hőmérséklet-beállítás, időzítő, LCD kijelző, érintésvezérlés, túlmelegedés elleni védelem, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, gyermek biztonsági zár, automatikus tányérfelismerés, automatikus problémafelismerés, csúszásgátló lábak, kábel hossza 1,5 m, méretek 30 × 38 × 4,3 cm
Szuper ár
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SGR_IC_G180B
Classic Kategória Olcsó, de kiválóra értékelt
4,7 12×
SENCOR SCP 3601GY
Indukciós főzőlap - 2000 W teljesítmény, 1 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, LCD kijelző, érintéses vezérlés és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 38cm x 30cm x 6,5cm
19 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENVA688
Arany középút Kiváló ár/érték arány
4,4 15×
SENCOR SCP 2803BK
Elektromos főzőlap - 2200 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 20 cm, időzítő és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 30cm x 54,5cm x 7,5cm
33 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENVA874
Premium Kategória Minőség kompromisszumok nélkül
4,5
G21 Sous vide Maestro
Szuvidáló - WiFi vezérléssel mobilalkalmazáson keresztül, egészséges főzéshez használható receptekkel az ételek teljes és tökéletes ízéért és illatáért
54 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: G21VA394
SENCOR SCP 2254BK-EUE4 - Elektromos főzőlap
Típusok
4,6 82×
SENCOR SCP 2254BK-EUE4
Elektromos főzőlap - 2500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, csúszásgátló talpak és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 28cm x 48cm x 8,2cm
Szuper ár
11 590 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVA769
SENCOR SCP 1504BK-EUE4 - Elektromos főzőlap
Típusok
4,7 49×
SENCOR SCP 1504BK-EUE4
Elektromos főzőlap - 1500 W teljesítmény, 1 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 28,3cm x 24,7cm x 8,1cm
8 790 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVA738
SENCOR SCP 2253WH-EUE4 - Elektromos főzőlap
Típusok
4,6 82×
SENCOR SCP 2253WH-EUE4
Elektromos főzőlap - 2500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, csúszásgátló talpak és működést jelző lámpa, szín: fehér, méret: 28cm x 48cm x 8,2cm
11 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVA806
4,7 17×
SENCOR SCP 3701BK
Indukciós főzőlap - 2000 W teljesítmény, 1 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, csúszásgátló talpak, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, időzítő, LCD kijelző és érintéses vezérlés, szín: fekete, méret: 36cm x 29,5cm x 4,3cm
21 490 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVA106
4,7 22×
SENCOR SCP 1763BK
Elektromos főzőlap - 1200 W teljesítmény, 1 db főzőlap, főzőlap átmérője: 19 cm, 1 főzési mód, termosztát és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 29cm x 30cm x 7,5cm
12 690 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENSK053
4,8 34×
SENCOR SCP 4201GY
Indukciós főzőlap - 3500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, automatikus kikapcsolás, automatikus edényfelismerés, időzítő és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 35,5cm x 58cm x 7,5cm
40 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENVA113
3,5
SENCOR SCP 4001BK
Indukciós főzőlap - 3400 W teljesítmény, 2 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, időzítő, LCD kijelző és érintéses vezérlés, szín: fekete, méret: 34cm x 58cm x 7,5cm
36 990 Ft
Szállításra kész 5 db
Termékkód: SENVA029
4,5 20×
Siguro IC-K311B Smart Cook Pro Vertical
Indukciós főzőlap - 3100 W bemeneti teljesítmény mellett, 2 db 12-26 cm átmérőjű zóna, 10 teljesítményszint, termosztát, 60 - 240 °C közötti hőmérséklet-beállítás, időzítő, LCD kijelző, érintésvezérlés, túlmelegedés elleni védelem, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, gyermek biztonsági zár, automatikus tányérfelismerés, automatikus problémafelismerés, csúszásgátló lábak, kábel hossza 1,5 m, méretek 31 × 62 × 4,3 cm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
51 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_IC_K311B
3,9 10×
TRISTAR KP-6248
Elektromos főzőlap - 2500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, 3 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, működést jelző lámpa és hőmérséklet beállítása, szín: inox, méret: 52cm x 26cm x 10cm
Szuper ár
12 900 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: TRIVA482
4,4 20×
Siguro IC-K310B Smart Cook Pro Horizontal
Indukciós főzőlap - 3100 W bemeneti teljesítmény mellett, 2 db 12-26 cm átmérőjű zóna, 10 teljesítményszint, termosztát, 60 - 240 °C közötti hőmérséklet-beállítás, időzítő, LCD kijelző, érintésvezérlés, túlmelegedés elleni védelem, gyors felmelegedés, automatikus kikapcsolás, működésjelző lámpa, gyermek biztonsági zár, automatikus tányérfelismerés, automatikus problémafelismerés, csúszásgátló lábak, kábel hossza 1,5 m, méretek 57 × 38 × 4,3 cm
+Ajándék Szolgáltatás AlzaPlus+ ajándék 3-hónapos előfizetés melynek értéke 2 890 Ft
Szuper ár
48 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SGR_IC_K310B
4,8 16×
SENCOR SCP 4601GY
Indukciós főzőlap - 3400 W teljesítmény, 2 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, időzítő, LCD kijelző, érintéses vezérlés és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 36cm x 60cm x 7,5cm
51 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENVA671
SENCOR SCP 1503WH-EUE4 - Főzőlap Típusok
4,7 49×
SENCOR SCP 1503WH-EUE4
Főzőlap - Elektromos, energiafogyasztás: 1500 W, főzőlapok száma: 1 db, programok száma: 1, súlya: 2,3 kg, termosztát, túlmelegedés elleni védelem és működést jelző lámpa, főzőlapok átmérője: 18 cm, kábelhossz: 0,8 m, szélessége: 24,7 cm, mélysége: 28,3 cm, magassága: 8,1 cm
8 790 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: SENVA790
4,5 13×
Steba Sous-Vide SV 2
Szuvidáló - vízfürdőben történő vákuumtasakos főzéshez, űrtartalom: 8 l, pontos főzés, 0,5°C-os eltéréssel, mosogatógépben is mosható
80 490 Ft
Szállításra kész 1 db
Termékkód: EPV2030a
4,3 20×
SENCOR SCP 4501BK
Indukciós főzőlap - 3400 W teljesítmény, 2 db főzőlap, 10 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, csúszásgátló talpak, működést jelző lámpa, automatikus edényfelismerés, időzítő, LCD kijelző, érintéses vezérlés és hőmérséklet beállítása, szín: fekete, méret: 36cm x 56cm x 4,3cm
50 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Termékkód: SENVA120
3,6 12×
Ardes 1F20
Elektromos főzőlap - 2000 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 15,5 cm, 1 főzési mód, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, gyors melegítés, csúszásgátló talpak és működést jelző lámpa, szín: fekete, méret: 22cm x 43cm x 7cm
Szuper ár
10 990 Ft
Szállításra kész > 10 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ARDVA156
4,4 20×
Rohnson R-2450
Főzőlap - Indukciós, energiafogyasztás: 2000 W, főzőlapok száma: 1 db, programok száma: 10, súlya: 2,2 kg, túlmelegedés elleni védelem, automatikus kikapcsolás, csúszásgátló talpak, működést jelző lámpa, gyerekzár, automatikus edényfelismerés, időzítő, érintéses vezérlés és hőmérséklet beállítása, főzőlapok átmérője: 26 cm, kábelhossz: 1,5 m, szélessége: 29 cm, mélysége: 38,5 cm, magassága: 6,3 cm
17 890 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ROHVA448
3,9 11×
Orava VP-9 S
Főzőlap - Elektromos, energiafogyasztás: 2500 W, főzőlapok száma: 2 db, programok száma: 6, súlya: 3,3 kg, működést jelző lámpa, főzőlapok átmérője: 18,5 cm, kábelhossz: 1,3 m, szélessége: 47 cm, mélysége: 25,5 cm, magassága: 9,7 cm
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORAVA158
4,2
ROHNSON R-2440
Elektromos főzőlap - 2500 W teljesítmény, 2 db főzőlap, főzőlap átmérője: 18 cm, termosztát, túlmelegedés elleni védelem, csúszásgátló talpak és működést jelző lámpa, méret: 28,5cm x 46cm x 8,1cm
17 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: RHOVE233
4,1 12×
Concept VE3035
Főzőlap - Vasmagos és Elektromos, energiafogyasztás: 2250 W, főzőlapok száma: 2 db, programok száma: 5, súlya: 3 kg, termosztát, túlmelegedés elleni védelem és gyors melegítés, főzőlapok átmérője: 18,5 cm, kábelhossz: 0,8 m, szélessége: 47 cm, mélysége: 28 cm, magassága: 7,5 cm
17 490 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: CONVA664
4,5
Steba IK 60 E
Indukciós főzőlap - 1 db főzőlap, főzőlap átmérője: 28 cm, gyors melegítés és működést jelző lámpa, méret: 37cm x 30cm x 7cm
41 990 Ft
Szállításra kész > 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: EPV100ea

Hordozható főzőlapok

rizsfőzőModern főzés és kényelmes takarítás a Lauben segítségével Ha az egészséges életmód, a letisztult dizájn és az intuitív működés híve vagy, akkor ajánljuk figyelmedbe a Lauben új termékeit. Az otthoni takarítás mellett a vállalat olyan gasztrotermékekre is összpontosít, amelyek gyorsabbá és egyszerűbbé teszik az ételkészítést és...
A Home márka kompakt méretekkel rendelkező, felső indukciós tűzhelyeket kínál. A mindössze 5 cm magas főzőlapok könnyen csomagolhatók utazáshoz, és kis helyen tárolhatók. Ezenkívül a Home indukciós tűzhelyek szupergyors melegítési technológiával vannak felszerelve, és...
A forró nyári hónapokban minden lehetőséget próbálunk megragadni, hogy felfrissülhessünk. Hatékony és legtöbbször igen finom módja ennek az italba dobott jégkocka vagy a fagyi. Könnyedén készíthetsz mindkettőből elegendő mennyiséget otthon. Csak a megfelelő...
választási útmutatóMilyen elektromos főzőedényt vegyek? Az elektromos főzőedények lehetővé teszik az egészséges ételek egyszerű elkészítését. Választhatsz az elektromos edények széles választékából, többek között: univerzális és elektromos edények, lassú főzők, a különleges palacsintasütők.
További cikkek

Hordozható főzőlapok

A Hordozható főzőlapok kategóriában összesen 87 termék közül válogathatsz online boltunkban. Rendelésedet hétköznapokon 2 napon belül házhoz szállítjuk. A Budapest több pontján elérhető AlzaBoxokból már másnap felveheted a rendelésed, de ellátogathatsz áruházunkba is.
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó hordozható főzőlapok Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább hordozható főzőlapok A termékeket a legnépszerűbbtől a legkevésbé kedveltig rendezve ebben a kategóriában találod: legnépszerűbb, legjobb hordozható főzőlapok A vásárlóink körében legnépszerűbb termékeket itt találhatod: hordozható főzőlapok vélemények
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ