AP+ nový vizuál 0% splátky Siguro

Olcsó ORION vízforraló kanna

Termékkatalógus
Ár
-
Elérhetőség
Termék állapota
Vásárlói értékelések
Űrtartalom
0,4 l
1 l
-
Szűrés
Az oldalon az alábbi ORION vízforraló kanna kategóriában található olcsó termékekről kaphatsz bővebb információt. Minden terméket a legolcsóbbtól a legdrágábbig rangsoroltunk, ennek köszönhetően az olcsó ORION vízforraló kanna kategória számodra legkedvezőbb árfekvésű termékei kerülnek előtérbe. Az olcsó ORION vízforraló kanna kategóriában található legolcsóbb termék jelenleg a kínálatban az elérhető árú Üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 0,4 l, amelynek bruttó ára 3 790 Ft. Az olcsó ORION vízforraló kanna oldalon mindenki megtalálhatja a számára legkedvezőbb terméket.
3 termék
4,0
Üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 0,4 l
Dugattyús kávéfőző - A szűrővel ellátott kancsóban egyszerűen és gyorsan készíthetsz kávét zacc nélkül, vagy finom teát teafű vagy virágok nélkül. Finom szitán nyomd az ital szilárd részeit a vízforraló aljához. De nagyszerű sűrű, habos jeges kávé elkészítéséhez is (csak víz, instant kávé vagy cukor vagy méz és tejszín szükséges). Tökéletesen habosítja a tejet kávéhoz, kakaóhoz, vagy tejeskávéhoz. Könnyű kezelhetőség, egyszerű tisztítás. Anyag: boroszilikát üveg (max. 180 ° C), rozsdamentes acél, bambusz, parafa (levehető rész). Méretek: térfogat 0,4 l, átm. 7 cm, h. 14 / 17 cm. A mosogatógépben és mikrohullámú sütőben az üveg használható, de a mosogatógépet (ragasztott fül miatt) nem javasoljuk.
3 790 Ft
Szállításra kész 5 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKO650
CORK 0,75 l üveg/rozsdamentes acél/bambusz kávéskanna CORK 0,75 l
Dugattyús kávéfőző - A szűrővel ellátott kancsóban egyszerűen és gyorsan készíthetsz kávét zacc nélkül, vagy finom teát teafű ill. virágok nélkül. A finom szitával az ital szilárd részecskéit a vízforraló aljára nyomhatod. De nagyszerű sűrű habos jeges kávé elkészítéséhez is (csak víz, instant kávé vagy cukor ill. méz és tejszín szükséges). Tökéletesen habosítja a tejet kávéhoz, kakaóhoz, vagy tejeskávéhoz. Könnyű kezelhetőség, egyszerű tisztítás. Anyag: boroszilikát üveg (max. 180 °C), rozsdamentes acél, bambusz, parafa (levehető rész). Méretek: térfogat 0,75 l, átm. 9 cm, ma. 15,5/19 cm. Csak az üveg mosható mosogatógépben mosható és használható mikrohullámú sütőben, de a mosogatógépet nem javasoljuk (a ragasztott fül miatt).
4 990 Ft
Szállításra kész 2 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKO667
4,0
CORK üveg / rozsdamentes acél / bambusz CORK teáskancsó 1 l
Dugattyús kávéfőző - A szűrővel ellátott kancsóban egyszerűen és gyorsan készíthetsz kávét zacc nélkül, vagy finom leveles teát teafű vagy virágok nélkül. A finom szitával nyomod az ital szilárd részeit a vízforraló aljára. De nagyszerű sűrű habos jeges kávé elkészítéséhez is (csak víz, instant kávé esetleg cukor vagy méz szükséges és habosíthatod is). Tökéletesen habosítja a tejet a kávéhoz, kakaóhoz, vagy tejeskávéhoz. Könnyű kezelhetőség, egyszerű tisztítás. Anyag: boroszilikát üveg (max. 180 ° C), rozsdamentes acél, bambusz, parafa (levehető rész). Méretek: térfogat 1 l, átm. 10 cm, ma. 18/21 cm. Csak az üveg mosható mosogatógépben és használható mikrohullámú sütőben, de a mosogatógépet (a ragasztott fül miatt) nem javasoljuk.
5 890 Ft
Szállításra kész 3 db
Éjfélig megrendeled, reggel az AlzaBoxban leled.
Infó
Termékkód: ORIKO674
Tekintsd meg a legolcsóbb termékeket a következő kategóriában: olcsó vízforraló kanna ORION Az ár alapján a legdrágábbtól csökkenő sorrendbe rendezett termékeket keresd ennél a kategóriánál: legdrágább vízforraló kanna ORION
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ