30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olive ONE

Termékkatalógus
Olive ONE
Médialejátszó 2x32W beépített erősítővel és DAC Burr-Brown PCM5142 (384KHz / 32bit), 7 "LCD érintőképernyő, dinamikatartomány 112 dB, DLNA / UPnP, bejárat a 3,5 mm-es jack, USB, koaxiális kimenet, Wi-Fi, Bluetooth
Kód:  MCG001 Termékszám:  0680671110002

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olive ONE

A forradalmi HD zenelejátszó tökéletes minden zene szerelmeseinek, akik szeretnék a kedvenc zenéit sok forrásból. Jednoduše řečeno - OLIVE ONE přehraje jakoukoliv skladbu téměř odkudkoliv. Minden zene lehet játszani egy egyszerű felület érintőképernyős 7 "képernyő, amely páratlan ebben a kategóriában a készülékek egyedi.OLIVE ONE igen kis friss levegőt egy olyan világban, tér és fizet zenelejátszók. Szokatlan kerek test alumíniumból készült ferde felső oldalán e lesz a központi bármilyen helyiségben.

nem ismer korlátokat

Jött létre, egyetlen célra, nevezetesen, hogy egyszerűsítse a módja, hogy megtalálják, és zenét hallgatni. Session szabadalmaztatott technológia ellenőrzi zenei szokások és preferenciák számos kritériumot - műfaj, előadó, műsorszám száma, vagy a nap és így tovább. A készülék érzékeli, hogy példát. Hétfő délután, mint hallgatni a rock és péntek este tánczene. Ezt az értékelést is tükröződik, és ez pontosan milyen évszak vagy napszak.

A készülék lejátssza az MP3 fájlokat, FLAC, ALAC, WAV, AIFF, vagy zeneszámok iTunes streaming szolgáltatások, mint a Spotify, Deezer és Pandora internetes rádió, beleértve a cseh állomások. Vagy még egy dalt az iPhone vagy Android készülék - Ön mindig elég egyetlen készülék.

legfontosabb jellemzői

  • gyönyörű kivitel
  • Luxus 7 "kijelző
  • Végtelen csatlakoztatási lehetőségek
  • High-end audio kimenet
  • Forradalmi technológia zenelejátszás
  • Gyors és intuitív felhasználói felület
  • alumínium konstrukció

Minden egy

A lejátszó támogatja a Bluetooth kapcsolat, amely megkönnyíti, hogy csatlakozzon bármelyik intelligens eszköz. Mi több, nem csak azt a dalt játssza, de megmutatja az összes rendelkezésre álló információt a dalt. Ha van egy otthoni NAS, semmi sem könnyebb, mint a hozzá való kapcsolódáshoz keresztül az ultra-gyors 802.11n WiFi kapcsolat, és ha nem hiszel a vezeték nélküli átvitel, így biztos, hogy jól jön Gigabit Ethernet. Még automatikusan érzékeli a zenei könyvtárak tárolt a hálózat bármely pontjáról. Nem kell aggódnia semmit, és annak ellenére, hogy akkor van kéznél a zenei gyűjtemény. 

Lélegzetelállító hang. Egyszerűen csatlakoztassa a hangsugárzókat.

A csapat hangmérnökök össze 150 éves tapasztalattal rendelkezik a hang és végre azokat az egyedülálló játékos. A bizonyíték a minőségi munka kiemelkedő vélemény az egész zenei szerver, viták és vélemények. OLIVE ONE disponuje integrovaným stereo zesilovačem o výkonu 2× 35 W. A legtöbb hagyományos sztereó vevőkészülék csak az egyiket használja erősítő, amely elválasztja a jelet két csatorna (bal és jobb). OLIVE ONE két erősítőt, egy-egy csatorna, így élvezheti a tágasabb hangot, amely megtölti a szobát.

DSP procesor využívá patentovanou technologii SMART, která optimalizuje zvukový výstup pro konkrétní značku a model reproduktorů. Mindig az optimális hangot, hogy használja valamelyik hangszóró. Azt is fel van szerelve Burr-Brown PCM5142 (32 bit / 384 kHz) és a dinamikatartomány 112 db. Na zadní straně najdete sestavu konektorů, která obsahuje kromě zmíněného LAN portu i analogový a digitální výstup pro připojení reprosoustavy či konektor USB.

Érintsd meg a számokat

ONE OLIVE uralja a csodálatos 7 "érintőképernyő és egy nagyon gyors felhasználói felület. Ellenőrző zene lesz egy nagyon kellemes élmény. Beszerzésekor több játékos könnyen kap a zene bármilyen egyéb helyiség otthonában. Minden eszköz, akkor könnyedén távolról OLIVE alkalmazás a telefon vagy tabletta. 

Hallgasson zenét felelősségteljesen

Aby toho nebylo málo, je OLIVE ONE navržen pro optimální účinnost a splňuje nejnáročnější EuP normy pro spotřebu energie – 0,5 W v pohotovostním režimu. Ez a rendszer csak elektronikus alkatrészek, amelyek megfelelnek az RoHS és az újrahasznosítható anyagból készül.Végül fontos megemlíteni, hogy a gyártó játékos folyamatosan javul, és új funkciókat, hogy hozzáférést rendszeresen frissített firmware - csak így nem veszíti el minden fontos funkció, és más csíp.

Műszaki adatok:

erősítő:
Dual HD erősítő DSP
Teljesítmény: 2 x 32 W / 8 Ohm

A dinamikus tartomány / SNR:
112 db

THD + N:
-93 Db @ -1 dBFS (tipikus)

Támogatott audio formátumok:
WAV, AIFF, FLAC, MP3, AAC, Apple Lossless, Ogg Vorbis

Audió kimenet:
Analóg: 3.5 mm
Digitális: Bluetooth, digitális kimenet (koaxiális, RCA), USB

Hang bemenet:
Bluetooth
DLNA / UPnP

méretek:
Átmérő: 22,9 cm
Magasság: 4,1 cm a legmagasabb ponton, 2,1 cm, a legalacsonyabb pont

súly:
Körülbelül 2,7 kg

A csomag tartalma:
Olive ONE
Analóg audio kábel
tápegység
WiFi antenna
Használati útmutató

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olive ONE Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olive ONE. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olive ONE. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olive ONE. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olive ONE.
P-DC1-WEB15
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ