Akvizice ApF HU AlzaBoxy Q1

Olloclip 4in1+2 clear cases Red/Black iPhone 6 a iPhone 6 Plus-hoz

Termékkatalógus
Olloclip 4in1+2 clear cases Red/Black iPhone 6 a iPhone 6 Plus-hoz
Objektív - négy darabos optikai lencse készlet, halszemoptika, széles látószög és 10x és 15x-ös makró, 2 védőtok a csomagolásban
Kód:  OLLC2fbk1 Termékszám:  OC-0000212-EU
Olloclip 4in1+2 clear cases Red/Black iPhone 6 a iPhone 6 Plus-hoz Megszűnt

Olloclip 4in1+2 clear cases Red/Black iPhone 6 a iPhone 6 Plus-hoz

A cég Olloclip új generációját képviseli a lencsék jobb tervezést és optika kiváló minőségű képeket, torzítás nélkül. Ez egyedülálló mellett az okostelefon képeket és videofelvételt. Kit lencséket kifejezetten az iPhone 6 és iPhone 6 Plus és hozza az új lehetőségeket, ha a felvételt az eredeti képeket. Próbáljon ki egy új perspektívát és fedezze a fotós!

Legfontosabb jellemzők

  • További lencse Apple iPhone 6 és iPhone 6 Plus
  • Miniatűr méret, elfér a zsebében
  • Ellenálló üveg lencse
  • A kompakt kialakítás nélkül további alkatrészek
  • Együttműködik minden fotó és videó alkalmazások
  • Széles látószögű objektív, r YBI szem, makro 10 × 15 × Macro
  • Tok iPhone 6 és iPhone 6 Plus

Minden eredeti kép

Ebben városnézkor vagy vadon, mindig készen áll a tökéletes lövés. Széles látószögű objektív majdnem megduplázza a beolvasási méret, Fisheye szállít ultra széles felvételek és közeli objektív 10x / 15x mindent szépen egy képet közelről és nagy részletességgel. Engedd szabadjára a kreativitást, a kapott kép fog lepődni annak minőségét.

minőségi kidolgozás

Tervezés egyedül ügyesen megtervezett és feldolgozása gyűjtött minőségi. A készlet kompakt anélkül, hogy további részei, így, méretének köszönhetően, minden zsebben elfér. Kapcsolat a telefont úgy tervezték, puha műanyagból készült, így nincs karcolódás. Állítsa tartsa a telefont szorosan, így nem kell félni, hogy tartsa az iPhone különböző pozíciókban és szögek akciófelvételeknél. Természetesen van sima együttműködést valamennyi fotó és videó alkalmazások.

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip 4in1+2 clear cases Red/Black pro iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip 4in1 + 2 clear cases Red / Black pre iPhone 6 a iPhone 6 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 + 2 klare Fälle Rot / Schwarz für iPhone 6 und iPhone 6 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip 4in1 + 2 klare Fälle Rot / Schwarz für iPhone 6 und iPhone 6 Plus.
P-DC1-WEB15
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ