30 dnů na vrácení Shop roku

Olloclip - alaplencsék + 2 fekete tokkal /iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez

Termékkatalógus
Olloclip - alaplencsék + 2 fekete tokkal /iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez
5 1 értékelés
Objektív iPhone 7/7 Plus-hoz, 15x makro objektív, nagylátószögű lencse, halszemoptika, kompatibilis képernyővédő fóliával 0,5 mm vastagságig, 2 fekete tok
Kód:  OLLC2fbk9 Termékszám:  OC-0000216-EU
Olloclip - alaplencsék + 2 fekete tokkal /iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez Megszűnt

Olloclip - alaplencsék + 2 fekete tokkal /iPhone 7 és iPhone 7 Plus modellekhez

Az Olloclip alap lencsekészlete az egyedülálló képminőségre összpontosít, így teljesen elveszhetsz a kreatív képek világában. A halszemoptika, a nagylátószögű objektív és a 15x makró, együtt lehetőségek széles skáláját biztosítja, így mindig olyan fotót tudsz készíteni amilyen szerettél volna. Egyedi perspektívát nyújt. melyet azonnal és könnyedén érhetsz el.?

Legfontosabb jellemzők

  • Cserélhető objektívek iPhone 7/7 Plus modellekhez
  • Továbbfejlesztett optika a minőségi képek érdekében (többrétegű bevonat)
  • Halszemoptika 180 °-os látószöggel
  • Nagylátószögű objektív (120 °) közeli és panoráma felvételekhez
  • 15x nagyítású makró lencse
  • 2 védőburkolat (iPhone 7/7 Plus modellekhez)
  • Szabadalmaztatott rendszer az első és a hátsó kamerához történő szereléshez

Eredeti felvétel, minden egyes alkalommal

Akár városnézéskor, akár a vadonban, az Olloclip lencséknek köszönhetően, mindig tökéletes fotókat készíthetsz. A nagylátószögű objektív szinte megduplázza a képernyőt, a halszemoptika segítségével pedig ultra-széles felvételeket készíthetsz. Nem feletkezhetünk meg a 15x makró lencsékről sem, melyek közelről, precíz részletességel gyönyörű képeket rögzítenek. Engedd szabadjára kreativitásodat, és meg fog lepni fotóid minősége!

Minőségi kivitelezés

Maga a design okosan megtervezett, kidolgozása pedig minőségi munka. A készlet kompakt méretekkel rendelkezik, és nem tartoznak hozzá további alkatrészek, így akár bármilyen zsebben könnyedén elfér. Telefonodhoz egy puha műanyagon keresztül érintkezik, így nem kell tartanod a karcolásoktól. Szilárdan tartja telefonodat, így nem kell aggódnod, hogy iPhone-odat különböző szögekben és helyzetekben tartsd mozgóképek elkészítése esetén. Természetesen zökkenőmentesen kompatibilis az összes videó- és képkészítő alkalmazással.

Műszaki adatok:

Kompatibilitás:
Apple iPhone 7/7 Plus

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pro iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olloclip core lens + 2 cases Black/Black pre iPhone 7 a iPhone 7 Plus. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olloclip core lens + 2 cases Black/Black für iPhone 7 und iPhone 7 Plus. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olloclip core lens + 2 cases Black/Black für iPhone 7 und iPhone 7 Plus.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ