Elnézést kérünk, de technikai problémák miatt jelenleg előfordulhat, hogy a megszokottnál több időbe telhet a csomagjaiknak átvétele az üzleteinkbeny. Keményen dolgozunk a probléma megoldásán. Köszönjük megértésüket.

AlzaBoxy Q1 30 dnů na vrácení

Olympia A3 4in1 Set

Termékkatalógus
Olympia A3 4in1 Set
4,8 23 értékelés
Laminálógép - A3 formátumhoz, maximum 0,5 mm vastagságú dokumentumokhoz alkalmas, dokumentumok, iratok, névjegykártyák és fényképek laminálásához, rés szélessége 330 mm, maximálisan 2×125 mikron vastag fóliához, felmelegedési ideje 2 perc, vágó és elakadásgátló rendszer, 400 mm/perc laminálási sebesség, mérete 6,6 × 46,6 × 14,6 cm (hosszúság × szélesség × mélység), tömege 1260 g
18 490 Ft
Kosárba Gondosmentes egy kattintásos vásárlás, előre beállított szállítási és fizetési móddal.
Hozzáadás a listához
Jótállás 24 hónap Kód:  OLM060a Termékszám:  3138
Olympia A3 4in1 Set 18 490 Ft Szállításra kész > 5 db
Vásárlás

Olympia A3 4in1 Set

Az Olympia A3 4in1 egy készlet laminálógéppel, fóliákkal, vágógéppel és sarokkerekítővel. A fekete kivitelű Olympia A 330 Plus laminálógép nagyszerűen fog szolgálni akár A3 méretű lapok laminálásakor otthoni használatban, de kisebb irodákban is. A segédeszközzel megvédheted a fényképeidet, ID kártyáidat, névjegykártyáidat és még sok mást. A gép nagyon gyors, 400 mm/perc feldolgozási sebességgel. Az Olympia A 330 Plus olyan technikával van felszerelve, amely nagyon jó laminálási eredményeket biztosít. Számos praktikus funkcióval is rendelkezik, mint például a hideg és meleg technológia, a fólia elakadása elleni Jam release és a 330 mm-es munkaszélesség. A lamináló fólia vastagsága akár 125 mikron is lehet. A készülék felmelegedése körülbelül 2 percet vesz igénybe.

Az Olympia A3 4in1 Set laminálógép legfontosabb jellemzői

  • Laminálás akár A3-as formátumig
  • Olympia A 330 Plus laminálógép otthoni használatra és kis irodákba fekete kivitelben
  • Fényképeid, ID kártyáid, névjegykártyáid és egyéb tárgyak védelmére
  • Munkaszélessége 330 mm
  • Nagyon jó laminálási eredményeket biztosító technika
  • Feldolgozási sebessége 400 mm/min
  • Jam release az elakadt fólia kiszabadításához
  • Az Olympia A 330 Plus könnyű, kompakt
  • A laminálógép alján lévő vágógép egyszerre akár 3 lapot is vág, és vonalzóval, szögmérővel és ráccsal van ellátva
  • A sarokkerekítő levágja a sarkot, és a műanyag tálcába dobja
  • Az Olympia A3 4in1 Set csomag 18 darabos lamináló fóliakészletet is tartalmaz (3× A3, 3× A4, 4× A5, 4× A6, 4× névjegykártya)

A3-as vagy kisebb dokumentumok laminálása

Az Olympia A3 4in1 Set laminálógép gyorsan készen áll a laminálásra, mivel a felmelegedése körülbelül 2 percet vesz igénybe. A gép A3-as vagy annál kisebb méretű (bemeneti szélesség 330 mm) dokumentumok laminálására alkalmas 75-125 mikron vastagságú fóliával és 400 mm/perc sebességgel. A gép használata nagyon egyszerű, csak csatlakoztasd a laminálógépet a konnektorba, kapcsold be a jobb oldali kapcsolóval, és már csak meg kell várnod, hogy az Olympia A3 4in1 Set a zöld READY lámpa kigyulladásával figyelmeztet a felmelegedés végére. Ezután csak helyezd be a lamináló fóliát a dokumentummal együtt a bemeneti nyílásba. Az Olympia A3 4in1 Set automatikusan behúzza, és a másik oldalon egy laminált dokumentum jön ki.

Az Olympia A3 4in1 Set érdekes funkciókat kínál

Az Olympia A3 4in1 Set készülékkel hideg laminálást is végezhetsz, amelyet a berendezés jobb oldalán található kapcsolóval aktiválhatsz (COLD állásba állítva). A zökkenőmentes és biztonságos működés érdekében az Olympia laminálógép túlmelegedés elleni védelemmel rendelkezik. A maximális hőmérséklet túllépése esetén a készülék automatikusan kikapcsol. A minőségi fűtőrendszer használatának köszönhetően a laminálás során nem keletkeznek buborékok. Előfordulhat, hogy a fólia véletlenül elakad (ha ferdén helyezik be, vagy ha gyűrött fóliát helyeznek be), ekkor használd a Jam release funkciót. Ezzel kilazíthatod a felgyülemlett fóliát, és egyszerűen kihúzhatod a gépből. Az Olympia A3 4in1 Set csomagja 18 lamináló fóliát is tartalmaz (3 × A3, 3× A4, 3× A5, 3× A6, 6× 95 × 60 mm-es névjegykártya). Így kicsomagolás után azonnal kipróbálhatod a laminálógépet.

Az Olympia A3 4in1 set beépített vágógéppel rendelkezik

Az Olympia A3 4in1 Set laminálógép egy többfunkciós vágófejet is tartalmaz. A vágógép segítségével akár 3 darab, 80 g/m2 tömegű szabványos lapot vághatsz egyszerre. Helyezd a papírt az Olympia A3 4in1 Set laminálógép leszorító szegélye alá, és kezdheted a vágást. Az átlátszó szegély megbízhatóan tartja az éppen vágott papírt. A vonalzó tartománya 0-30,5 cm / 0-12". A vágófelület a pontosabb vágás érdekében több vezetővel rendelkezik:

  • vonalzó - a vágásra merőlegesen, a vágási felület mindkét oldalán, centiméteres skálával (felbontás: 1 mm, tartomány: 0 - 4,5 cm)
  • szögmérő - 15°-os skálával
  • rács - 1×1 cm-es négyzetek a vágási felületen

Sarokkerekítő az Olympia laminálógép tálcájában

Zavarnak a papírok éles sarkai és az alkalmi "szamárfülek"? Az Olympia A3 4in1 Seto laminálógép egy speciális rekesszel rendelkezik, amely sarokkerekítővel van ellátva, amely úgy van elhelyezve, hogy nem eshet ki. Használata olyan egyszerű, mint amilyenre nem számítottál - csak helyezd be a papír sarkát és nyomd össze. A papír szépen lekerekített sarkot kap, a felesleges levágott maradék pedig a sarokkerekítő alján lévő tálcába esik. Miután befejezted a sarkok lekerekítését, egyszerűen elteheted az Olympia A3 4in1 Set laminálógép rekeszébe.

Paraméterek

Összehasonlít
Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,5 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!

Jellemzők

Rendeltetés
Dokumentumok, Iratok, Névjegykártyák, Fényképek Kész!
Dokumentumok formátuma
A3, A4, A5, A6, A7 Kész!
Dokumentum maximális vastagsága
0,5 mm Kész!
Bemeneti nyílás szélessége
330 mm (1,11 A3) Kész!
Fólia vastagsága
2×125 mikron Kész!
Felmelegedési idő
2 perc Kész!
Hengerek száma
2 Kész!
Laminálás sebessége
400 mm/perc Kész!
Laminálás módja
Meleg, Hideg Kész!
Csomag része
Sarokkerekítő, Lamináló fóliák Kész!

Aljzat típusa

Ország
Csehország, Szlovákia, Magyarország, Németország, Oroszország, Ausztria, Horvátország, Franciaország, Lengyelország, Románia, Szlovénia Kész!

Méret & súly

Szélesség
46,6 cm Kész!
Magasság
6,6 cm Kész!
Mélység
14,6 cm Kész!
Tömeg
1 260 g Kész!
Több paraméter

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympia A3 4in1 Set Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si OLYMPIA A3 4in1 Set. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympia A3 4 in 1 Set.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ