30 dnů na vrácení AP+ plus nový vizuál

Olympus LS-12

Termékkatalógus
Olympus LS-12
Diktafon - diktafon zenészek részére, 2 GB belső memória, microSD slot: akár 32 GB, nagy sebességű USB, 1,83" LED kijelző, felvétel max. 50 óra
Kód:  OL621a1 Termékszám:  V409131TE000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS-12

Rögzíts bármilyen hangot professzionális minőségben, és jobb hallhatósággal. Kiváló minőségű, térhatású mikrofonok, intuitív irányítás, praktikus metronóm funkció, és sok más, mind megtalálható az LS-12 digitális diktafonban. Hűen rögzít minden hangot, természetes térérzékeléssel. Minden felvételt a 2 GB-os belső memóriára ment, amely bővíthető egy microSD kártya megvásárlásával, akár 32 GB-ig.

Legfontosabb jellemzői

  • 2 mikrofonos rendszer
  • Metronóm és hangoló
  • Micro SD / SDHC támogatás
  • Belső memória: 2 GB
  • 1,83" kijelző

Optimalizált felvételek, könnyen és fáradság nélkül

A Smart mód gondoskodik a bármely helyiség akusztikai tulajdonságainak, és hangszer elrendezésének megfelelő automatikus beállításokról. A Smart mód bekapcsolása után nyomd meg a REC gombot, és rögzíts egy minta felvételt. Majd játszd le azt a legnagyobb hangerővel, és a készülék beállítja magának az optimális felvételi szinteket.

Tiszta hangok, magastól a mélyig

Az Olympus LS-12 két igen érzékeny, alacsony zajszintű mikrofont használ, amelyeket  90° -kal elforgattak egymáshoz képest. Ez lehetővé teszi az eredeti hang hű rögzítését, természetes térbeli orientáció megőrzése mellett. A rendszer képes akár 130 dB SPL-ig rögzíteni, a maximális amplitúdó levágása nélkül.

A csomag tartalma:
Olympus LS-12
alkáli elemek
USB kábel

 

 
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus LS-12 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-12. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus LS-12. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-12.
P-DC1-WEB05
30 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ