30 dnů na vrácení Emise pro AP+ v app - všechny segmenty

Olympus LS-14

Termékkatalógus
Olympus LS-14
Diktafon - dalok rögzítésére, zenészeknek ajánlott, beépített 4GB memória, microSD kártya 32 GB -ig , a nagy sebességű USB, 1,83" kijelző, rögzíthető max. 46 óra
Kód:  OL621a2 Termékszám:  V409141BE000 Gyártó honlapja:

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus LS-14

Dallamok, hangok rögzítése professzionális, kristálytiszta hangminőségben. A 3 mikrofonos rendszer mellett intuitív kezelőfelülettel, metronóm LED jelzőfénnyel és más extrákkal ellátott készülékkel nem kell kompromisszut kötnie a hangminőséget illetően. A hangrögzítő diktafonhoz egy állványcsatlakozót is biztosítunk, amely a korlátlan felvétel zavartalanságát garantálja. Minden rögzített felvétel a 4 GB beépített memóriára kerül, amely tárolófelület a Micro SD kártya megvásárlásával 32 GB méretűre bővíthető.

Legfontosabb jellemzők

  • 3.  TRESMIC mikrofonos rendszer
  • Metronóm és hangoló
  • támogatott Micro SD / SDHC bővíthetőség 
  • Beépített memória 4 GB
  • 1,83 "kijelző

Optimalizált felvételek könnyen és egyszerűen 

Az intelligens Smart üzemmód automatikusan állítja be az optimális felvétel szintjét, a helyiség akusztikájának és hangforrás elhelyezkedésének figyelembevételével. A Smart mód a távírányító segítségével egy mozdulattal kiválasztható,  a felvétel pedig a REC gomb megnyomásával kerül rögzítésre. A felvett hanganyagot a készülék a legnagyobb hangerővel játsza le, és önmagától optimalizálja.

Kristálytiszta hangok – a szoprántól a basszusig

A hangrögzítő készüléket TRESMIC rendszerrel látták el, amely két irányított és egy körsugárzó mikrofont foglal magában. Ez a kiterjesztett működési frekvencia 20 Hz-20 Khz-ig terjed és természetes sztereó hangélményt ad. A rendszer 130 dB SPL hangot képes rögzíteni, a dallam maximális amplitudójának vágása, torzítása nélkül.

A csomag tartalma:
Olympus LS-14
alkáli elemek
USB kábel
ház
állványcsipesz és tok
 

 
Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus LS-14 Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus LS-14. Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus LS-14. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus LS-14.
P-DC1-WEB10
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ