AlzaBoxy Q1 AlzaBoxy Q1

Olympus VN-741PC

Termékkatalógus
Olympus VN-741PC
Diktafon - 4 GB, akár 1040 órányi felvétel, beépített USB csatlakozó
Kód:  OL615i3 Termékszám:  V415111BE000

Nincs megfelelő alternatíva? Válassz teljes kínálatunkból

Olympus VN-741PC

Az Olympus VN-741PC segítségével tiszta, zajmentes hangfelvételt kapsz, egy egyszerű, felhasználóbarát kezelőfelülettel, amely még kezdők számára sem jelent kihívást. Akár jegyzetek diktálására, akár megbeszélések hanganyagának rögzítésére használod a diktafont, ez a modell egy egyedülálló eszköz, amely nem okoz csalódást.

Főbb jellemzői

  • Az alacsony frekvencia szűrő tiszta hangot biztosít
  • A jól áttekinthető kijelző könnyen kezelhetővé teszi kezdők számára is
  • A mindenirányú mikrofon rögzíti a hangot, bármelyik irányból is érkezzen
  • A jelenet felvétel hozzáigazítja a jellemzőket az adott helyzethez
  • A belső, 4 GB-os memória akár 1.040 órányi felvételt is képes tárolni
  • Tápellátás AAA elemmel (2 db a csomagban)
  • Tömege csupán 77 g
  • Méret 111,5 × 39 × 18 mm

Kiváló minőségű, többirányú mikrofon

A levegővétel zavaró hangját és az alacsony frekvenciájú háttérzajokat is kiszűri a zajszűrővel ellátott, többirányú mikrofon, amely tökéletesen rögzíti a hangot, bármilyen irányból is érkezzen. Az intelligens automata üzemmóddal biztos lehetsz benne, hogy kényelmesen hallgathatod majd vissza a felvételeket. Ha a beszélő túlságosan hangos, a mikrofon csökkenti a hangerő szintjét, ha pedig a beszélő halkan beszél, a mikrofon növeli a bemeneti hangerő szintjét, ezáltal biztosítva, hogy a hangerő mindig azonos legyen. 

Több száz órányi felvétel

A felvételi jelenet kiválasztása biztosítja a felvételi jellemzők tökéletes beállítását, amelyek az adott helyzethez a legmegfelelőbbek. Ha a felvevőt az asztalra teszed, a felvétel minőségét zavarhatják az asztallap által közvetített különböző rezgések. Ennek elkerülése érdekében a diktafongyártó egy praktikus állvánnyal szerelte fel a diktafont, a zörejek kiküszöbölésére. A 4 GB-os, belső memória akár 65 órányi kiváló minőségű felvételt vagy 1040 órányi standard minőségű felvételt képes tárolni. Ha a memória mégis megtelik, egyszerűen húzd ki az USB csatlakozót és töltsd fel a fájlokat a számítógépre. 

Megjegyzés:
» Egyéb diktafon is megtalálható a kínálatban.
» További streamer mikrofonok

A specifikációk előzetes tájékoztatás nélkül megváltoztathatóak. A képek csak illusztrációs célokat szolgálnak.

Nem található ehhez a termékhez tartozó bejegyzés.
Kiegészítők: Olympus VN-741PC Chcete doručit zboží do Česka? Prohlédněte si Olympus VN-741PC . Chcete doručiť tovar na Slovensko? Prezrite si Olympus VN-741PC. Für Versand nach Deutschland, besuchen Sie bitte Olympus VN-741PC. Für Versand nach Österreich, besuchen Sie bitte Olympus VN-741PC.
P-DC1-WEB20
28 év tapasztalat az e-kereskedelemben
3 millió megrendelés évente
a vásárlók 98% visszatérő
Több infó
Felhívunk és szakértői tanácsot adunk
06-1-701-1111
Kérdés a rendeléssel kapcsolatban
Kérdés a termék(ek)kel kapcsolatban
Kérjük, add meg a telefonszámodat:
Keress minket
Az Ön adatainak védelme fontos számunkra Mi, az Alza.cz a.s., azonosítószám: 27082440, sütiket használunk a weboldal működőképességének biztosításához, és a beleegyezéseddel weboldalunk tartalmának személyre szabásához is. Az "Értem" gombra kattintva elfogadod a sütik használatát és a weboldal viselkedésével kapcsolatos adatok átadását a célzott hirdetések megjelenítésére a közösségi hálózatokon és más weboldalakon található hirdetési felületeken.
További információ Kevesebb információ